Duidelijke training

Goed om weer een opfris curcus te hebben.

duidelijke uitleg van de stof

Uitleg was duidelijk en kort. Veel ruimte voor vragen en opmerkingen.

Zoals ik hier boven beschrijf. Was een duidelijke uitleg. Veel ruimte voor vragen/opmerkingen. Toch ook altijd weer leerzaam om het te herhalen.

Prima cursus

Het zou voor huisartsen erg fijn zijn als er een los certificaat BLS + EAD wordt gegeven naast het algemene BHV certificaat en dat er 6-8 accreditatiepunten voor de beroepsvereniging aangevraagd wordt door 101BHV.nl. Dit zou een gat in de markt kunnen zijn voor jullie.

Fantastisch.

Cursusleider deed het goed, leerzaam met humor. Verder was de samenstelling van de groep ook leuk. Verschillende mensen met diverse achtergrond.

Fijne, leerzame dag gehad!

Fijne, leerzame dag gehad. Goede uitleg, prima antwoorden op vragen en ruimte voor een grapje😉Ook ervaringen uit het dagelijks leven werden erbij gehaald en behandeld. Ging zeer tevreden naar huis👍🏻

Ik heb het ervaren als heel zinvol.

Het was mijn eerste ervaring met b.h.v. en eerlijk gezegd leek het mij nogal saai.. Gelukkig was dit niet het geval. Ik vond het een leerzame maar ook een gezellige, ontspannen dag.

Erg leuke en leerzame les

Cursus werd gegeven door Bas. Les was erg leuk en interactief, ipv voor te doen en op te lezen, kregen wij de vraag, waardoor je na een foutje toch, het toch sneller leert. Les was duidelijk en goed te volgen evenals de instructies. Ik zou het zeker aan raden aan andere bedrijven om hun personeel bij 101BHV de cursus te laten volgen

Goede dag gehad, weer helemaal up-to-date

Deze 1daagse training was goed, goede instructeur. Ik denk wel dat hij alleen geschikt is voor mensen die al een klein beetje EHBO of BHV in (ver) verleden hebben gehad. Voor totale nieuwkomers is het een pittige training

Top dag!

Het was erg zinvol. Ik heb van deze dag veel geleerd.

Het was een leerzame cursus.

Ik heb veel geleerd van de cursus, wellicht in de toekomst dieper op de stof in gaan. We zaten nu met herhaling cursisten en nieuwelingen in 1 zaal.

Opfriscursus erg fijn en leerzaam

Herhaal en de o ja weer ophalen Goede uitleg Hij behandelt alle vragen

Leerzame cursus met goede uitleg!

Ik heb een leerzame leuke dag gehad! Veel veranderd in de loop der jaren! Lerares heeft alles goed uitgelegd en voor gedaan.

Hele fijne docente!

Gedreven en in het “leven”

Strakke cursus met veel voorbeelden uit de praktijk echt top !

Op een betrekkende manier leren om te gaan om BHV

De instructeur deed erg zijn best om ons bij de stof te betrekken en ook om door te vragen waardoor wij ook beter begrepen waarom nu iets moest. kortom, een goede ervaring!

BHV herhaal cursus was erg leerzaam en gegeven door een leuke en ervaren instructeur

duidelijke en gezellige training

Geen seconde verveeld, Ik geef geen 10 vanwege de smerige locatie. De vloer waarop we oefeningen moesten doen plakte en stonk naar een decennia gemorst bier.

Uitstekende begeleider

Goed en toch nog wat nieuwe dingen bij geleerd.

Prima cursus, ben erg tevreden.

Goed om te herhalen, je denkt dat je alles nog weet, maar je bent toch een aantal dingen weer vergeten!! Kleine tip: een glaasje melk of een kopje soep bij de twee broodjes als lunch zou een mooie aanvulling zijn!!

Echt heel veel geleerd in 1 dag.

Ik ging voor de herhaling cursus. We hadden les van Rene. Ik vond het echt een heel leerzame dag. Heel veel bruikbare informatie gekregen. Duidelijke opbouw in de uitleg. Veel kunnen oefenen waarbij we heel goed ondersteund werden met tips.

Een leuke en zeer leerzame cursus

Een goed opgezette cursus waarbij je veel achtergrond informatie krijgt en niet alleen uitgelegd krijgt hoe je moet handelen in verschillende situaties van nood maar ook waarom je zo moet handelen.

Wat een leuk docent!

Rene heeft het ontzettend leuk gedaan. Hij kan heel goed uitleggen op een manier dat het ook blijft hangen!

Heel leerzaam!

Ik vond het een gezellige en leerzame dag, de expert (André) heeft het heel goed uitgelegd dus ik raad het iedereen aan om een BHV certificaat te halen.

Alles wat je zoekt in een BHV-cursus.

Zeer aangename ervaring. Alles in praktijk mogen oefenen zonder dat de instructeur alles voorkauwt. Zelf uitvogelen hoe handelingen verricht moeten worden.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.