was goed

Super helder en heb me geen seconde verveeld.

Het was een goed ingedeelde dag met een prettige instructeur die alles duidelijk en met hier en daar wat humor heeft uitgelegd. Super.

Top cursus

Hele fijne leerzame dag gehad. Leuke instructeur die de cursus op een leuke manier gaf.

Super fijne dag met goede begeleiding

Was een fijne herhaling

Een hele leerzame dag op een prima locatie

De BHV training werd gegeven bij Aristo, dat naast Station Amsterdam Sloterdijk ligt. Goed bereikbaar, zowel met de auto als OV. Het is een verzorgd pand met op elke verdieping een ruimte met koffie, thee, limonade en wat hapjes/zoetigheid, erg prettig voor de pauze en als je te vroeg bent. Onze instructeur besteedde veel aandacht aan het leuk en levendig houden van de stof, door veel vragen te stellen en eigen ervaringen te delen. Op vragen door mijzelf en anderen werd uitgebreid ingegaan, ook als het misschien niet om 100% BHV stof ging, maar wel nuttige informatie voor EHBO gevallen. De oefeningen werden goed gespreid over de dag, waardoor er een goede balans tussen theorie en praktijk was. Op één moment circuleerden we tussen een zes-tal oefeningen en deden we zo het volledige protocol voor reanimatie, de Rautekgreep en het verslepen van het slachtoffer. Dit was al mijn vierde BHV-dag en op deze manier had ik het nog niet eerder gedaan, en dit was een zeer leerzame manier omdat er zo tijd was om alle oefeningen zelf te doen, in plaats van dat een paar mensen steeds uitgekozen worden. De lunch van Aristo was echt bovengemiddeld lekker, met huisgemaakte soep, verschillende goed belegde broodjes en warm eten. Ook voor de vegetariër/vegan heel veel keuze. Al met al een superleuke en leerzame dag.

Ontzettend leuk en leerzaam.

Ik ben helaas heel erg slecht met namen en weet dus ook helaas de naam van de instructeur niet meer. Maar het was heel fijn om een instructeur te hebben die ook echt uit verschillende evaringen kon spreken, en daardoor ook extra uitleg kon geven, en heel goed alle vragen kon beantwoorden die werden gesteld.

leerzaam

De trainer is verpleegkundige en traint ons met zijn ervaring

Prettige en uitgebreide cursus gevolgd!

Ik heb afgelopen dinsdag een zeer goede cursus gevolgd, ik zou deze locatie aanraden. Omdat ze ook verschillende kamers hadden om te blussen in verschillende scenario's, was het echt een goede ervaring. Ook het reanimeren en de aanwezigheid van verschillende oefen-aed's hielp met een prettig verloop van de dag. Goed verzorgde lunch en versgebakken cake in de koffiepauze. Aanrader!

Top!

Goede trainster, veel oefeningen & waardevolle feedback.

Leuke, leerzame dag.

Het was weer leuk en leerzaam. En het ging net even iets anders dan voorgaande keren

Goede cursus. Administratie wat minder

De ehbo cursus zelf was geen aanmerking op te geven. De curus was goed en duidelijk geregeld. Ook was de cursusleider duidelijk en enorm behulpzaam. Echter is het ehbo lesboek bij mij nooit aangekomen en ik kreeg tijdens de cursus mee dat deze nooit verstuurd zijn. Ook werd aangegeven dat het diploma 2 dagen na de cursus per mail opgestuurd werd dit is ook nooit gebeurd. Ook werd mijn mail hierover niet beantwoord en heb ik helaas mijn diplomagegevens zelf op moeten vragen bij het oranje kruis.

Duidelijke Cursus

Duidelijke en informatieve cursus. Veel aandacht voor vragen. We waren met een kleine groep, wat ik persoonlijk erg prettig vond. Hierdoor konden we er snel doorheen en hadden we meer tijd voor persoonlijke vragen/feedback

Heel leerrijke ervaring met een top instructeur!

Door de instructeur werd het op geen enkel moment saai en werd ieder onderwerp grondig en gepast behandeld. Dit was een zeer leerrijke ervaring waar ik heel veel aan heb gehad.

Super!

We hadden echt een fantastische instructeur! Zijn passie voor het vak was meteen duidelijk en hij wist alle kennis op een leuke en begrijpelijke manier over te brengen. Met veel humor, maar altijd professioneel en serieus, zorgde hij ervoor dat iedereen geboeid bleef. Hij nam uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en gebruikte daarbij duidelijke en herkenbare voorbeelden. Dankzij zijn energie en aanpak bleef de aandacht van de hele groep de hele dag volop erbij!

Geweldig en uitstekend verzorgd!

Docenten uitstekende uitleg op een begrijpelijke manier, zijn vriendelijk en enthousiast, wat aanstekelijk werkt. Klein puntje van kritiek: het zou fijn zijn als er even matje op de grond kan als we zelf even als voorbeeld moeten dienen. De vloer is namelijk koud en ligt niet erg prettig. Verder alles prima!

Heel positief

Hele positieve ervaring. Veel geleerd en goede trainer. Kan het van harte aanbevelen.

Professioneel

Professionele instructeurs, prettige sfeer en de tijd vloog voorbij. Blij met deze eerste kennismaking met BHV.

Voor herhaling vatbaar!

Hele boeiende dag gehad. Karin kon goed vanuit haar praktijkervaring vertellen en demonstreren. Ze was eerlijk en oprecht. Locatie was top, schoon en verzorgd (buffet). Volgend jaar weer!

Een goede manier om ehbo op een leuke manier te leren

Gezellige sfeer en alle stof is op een goede manier behandeld

Kundig en betrokken lesmethode.

Vakkundige en betrokken EHBO cursus mogen volgen met een leuke groep en fijne lerares. Zowel voor de ervaren en aankomende EHBO'ers een aanrader!

Mooie locatie top geregeld en goed eten en drinken en goede leraarres

Kan niet beter goed gedaan ieder gewoon zo doorgaan

Leerzaam en goede uitleg

Leerzaam , goede uitleg, Stef deed het geweldig . Veel uitleg en superfijn om alles weer opgefrist te hebben

Geen moment verveelt!

Zeer levendig en efficient! Stef was top!

Mooie locatie om te oefenen met deskundige instructeurs

Goed geregelde cursus met een mooie oefen locatie. Volgend jaar weer!

Deskundig, humor en prettige manier van lesgeven

Met meerdere collega's van Onder de bomen hebben we afgelopen donderdag de BHV cursus (herhaling) gevolgd bij Stef en Ruud. Waarbij Stef de cursus leidde en omdat hij nog "maar" 5 maanden in dienst was stond hij soms nog met een extra collega. Dat is wat ons betreft niet meer nodig want hij kan dit prima alleen af ;) Stef heeft een goede mix van deskundigheid, flinke dosis humor en prettige flexibele manier van hoe hij door de stof heen ging. Afgestemd op onze kennis en hoeveel we nog wisten werd er niet langdurig doorgegaan op bepaalde thema's maar aandacht besteedt aan thema's waar meer vraag naar was. Bedankt voor een prettige herhaling en tot de volgende keer.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.