Fijne cursus en gemoedelijk!

Fijne en gemoedelijke sfeer, duidelijke uitleg en degene die de cursus gaf was zeer betrokken en vriendelijk!

top dag

De leraar was uitdagend en kon erg leuk vertellen.

Actieve en leerzame cursusdag!

De BHV cursus was deze keer actiever en beter ingesteld op de praktijksituaties. Hierdoor meer bewust van wat je als BHV'er moet doen/kunnen. Een extra toevoeging zou zijn om een brand te blussen. Even een feeling krijgen met een brandblusser en waar je op moet letten. We hebben deze cursus al meer praktijk oefeningen gehad dan voorgaande jaren. Normaal is het alleen oefenen met reanimatie. Deze keer hebben we ook andere handelingen moeten uitvoeren die van belang kunnen zijn. Toch mag het nog meer praktijkoefeningen zijn. Zoals hoe leg je een verbandje aan.

Een leerzame en leuke dag

Mijn eerdere bhv-cursussen waren grotendeels online en de praktijksessies wat amateuristisch en saai. Met wat tegenzin startte ik dus aan deze lange dag - ook nog redelijk ver weg. Het bleek al snel heel anders! De cursusleider was enthousiast in zijn vertellen, haalde anekdotes aan, vertelde over ervaringen. Ook de praktijkoefeningen waren realistisch en duidelijk. Buiten dit was alles keurig verzorgd. De attributen waren schoon, de lunch was heerlijk en er was continu koffie/thee/water beschikbaar. Laatste sessie: brandjes blussen was ook leuk en leerzaam.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Onze instructeur Eddy-Peter is een topgozer met passie voor zijn vak. Duidelijk, professioneel, relaxte setting, kortom leuke en productieve dag.

goede cusus

goede cursus die gegeven is alles was duidelijk uit gelegd en be grijpbaar

Heel duidelijk en gezellig!

Ik vond het een hele fijne middag! De uitleg was duidelijk en daardoor waren ook haast geen vragen. Overal werd goed tijd een besteed. Erg fijn volgend jaar weer.

Leerrijk

Ik ging als leek de cursus in, en kwam er zelfverzekerd weer uit

heel leerzaam en een active docente, het was een leuk gezellig en leerzaam dagje.

veel informatie moet het nog verwerken en inwerken, maar was leuk, gezellig en positief

Ruby nam mijn angst weg.

Ik vind medische dingen spannend en heb een jaar geleden voor mijzelf mijn bhv gehaald (bij een andere organisatie) in de hoop dat kennis mijn angst weg zou nemen. Dat was echter niet het geval. Ietwat huiverig ging ik daarom naar de herhalingscursus, maar deze was heel prettig. Concreet, serieus en ontspannen. Ik voel me nu capabeler en minder angstig.

Voor herhaling vatbaar! Geweldige dag met een zeer capabele instructeur

Een geweldige dag waarin alle informatie voor het opfrissen van de BHV vereisten langskwamen. De instructeur wist heel snel een ontspannen sfeer te creeeren waarbij alle deelnemers op hun gemak alle onderdelen konden uitvoeren.

Duidelijk, interactief en erg gezellig

Het was een ontspannen cursus, waar alles heel duidelijk werdt verteld. Niet langdradig. Ik vond het ook erg interactief, dit maakt dat je niet je aandacht verliest. Al met al een goede cursusdag.

Prima!

Prima locatie en goede, vriendelijke instructrice. Ik vond zelf de kaartinstructies, waar de oefeningen in groepsverband werden gedaan met een kaartlezer, BHV'er en slachtoffer wat rommelig. Zolang de instructrice hierin het overzicht goed kan bewaren..prima

Leerzaam, duidelijk en gezellig

Het was een zeer leuke en leerzame dag. Erik legde alles goed uit met voorbeelden uit de praktijk. Ook was er ruimte voor het stellen van vragen. Je kan zien dat Erik ervaring heeft en hij maakt de dag totaal niet saai met z'n leuke grappen.

Zeer tevreden over de BHV cursus!

Ik heb onlangs de BHV-cursus gevold bij 101BHV.nl en ben zeer tevreden over hoe alles werd uitgelegd. De instructeur legde alles helder en duidelijk uit, met veel praktijkvoorbeelden en ruimte voor vragen. Hierdoor voelde ik me echt betrokken en zekerder in wat ik moet doen in noodsituaties. Complimenten voor de goed en rustige manier van uitleggen - dat maakte het verschil. Daarnaast was de lunch uitstekend verzorgd, wat de dag extra prettig maakte. Complimenten aan 101BHV.nl. Een aanrader voor iedereen die zijn BHV wil halen of opfrissen!

Wat een gezellige en leerzaam middag gehad

Jullie zijn geweldig top en fijn uitgelegd en ook nog hartstikke gezellig

Goede herhalingscursus

Herhalingscursus bhv gevolgd. Duidelijke cursus, goede uitleg en veel gehad aan de antwoorden die ik op mijn vragen kreeg.

Het was een leuke en leerzame dag.

De dag ging snel voorbij doordat we een gezellige groep hadden en onze instructeur een leuke manier van les geven had. Een grote shout-out naar Sven voor de leuke ervaring!!!

Heerlijk om weer bij te spijkeren

Zie boven

Alles super goed geregeld en de persoon die les gaf was in mijn ogen een top gastheer/ leraar.

Uitstekende herhaling gehad bij Sven!

Afgelopen maandag hebben we de bhv-herhaling gevolgd in een superleuke groep onder de bezielende leiding van Sven. Hij gaf goede en volledige informatie en we hebben veel kunnen oefenen, waarbij er ruimte was voor plezier (en een wedstrijdje zo goed mogelijk reanimeren). Aanrader!

Instructeur zorgde dat het geen saaie dag was

Duidelijke uitleg door instructeur Bas van Woudenberg. Veel praktijk voorbeelden en hoe je daarop zou reageren. Ook al was het een herhaling toch veel bijgeleerd. Ook de lunch was goed verzorgd.

Zeer leerzaam op een leuke manier

Zoals elk jaar een zeer leerzame en leuke ervaring. Luuk legt het duidelijk uit!

Enerverend

Goede pragmatische uitleg Mooie scenario’s

great

good

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.