Duidelijke curus met veel praktijk oefeningen

Veel oefeningen gedaan, wat erg fijn is. Daarbij kregen wij ook goede uitleg erbij. 1 tipje nog: Van tevoren vragen of mensen dingen hebben mee gemaakt. Zo kunnen mensen hun verhaal kwijt zo nodig en weten de andere cursisten wat er speelt als iemand even weg loopt.

Prima!

Goede afwisseling van theorie en praktijk

Leerzaam en afwisselend

Ik vond het een fijne, leerzame dag. De dag het zowel praktijkoefeningen als 'theorie'. Ik vond het leuk dat er een quiz in zat, dat maakt het spelenderwijs leuk om te leren. En hierdoor wordt er beter onthouden wat er allemaal besproken is.

Aanrader!

Duidelijke, heldere uitleg. Ondanks herhaalcurus toch weer andere dingen geleerd.

Zeer leerzaam

Heb inmiddels drie opleiding bedrijven gehad om de BHV herhaling te volgen. Telkens moeten veranderen omdat ze stopte. Nu bij 101BHV terecht gekomen, en een zeer positieve ervaring gehad. Duidelijke uitleg, praktische voorbeelden.

Heel leerzaam, leuk en gezellig!

Ik heb een leerzame maar ook een leuke dag gehad. Niks op aan te merken echt top!

Duidelijke cursus

zou niet weten wat er beter zou moeten..

leerzaam en motiverende instructeurs

zie hierboven

Een leerzame en verrassend leuke BHV-cursus, professioneel en met enthousiasme gegeven door John.

Een leerzame en verrassend leuke BHV-dag gehad! De cursus was duidelijk, interactief en goed opgebouwd. John zorgde voor een fijne sfeer, hield de aandacht erbij en gaf op een leuke manier les met veel praktijkvoorbeelden. Echt waardevol én leuk om te doen — aanrader!

Het was een leerzame mooie middag

De les werd op een manier gegeven dat het geen moment saai was en er ook niet van die grapjes gemaakt werden die erg flauw zouden zijn (in het verleden vaak gebeurd) en ook niet betweterig of multiple choice. Ben tot het einde gebleven terwijl ik eerder weg had gemoeten.

Zeer leerzaam

Het ging voor beginners soms snel maar is heel leerzaam en waardevol

Leerzame training/cursus

Prettig persoon die de training gaf. Het was voor ons als collega's de herhaal training rondom BHV, mooi om te zien hoe de trainer hier op in haakte.

Leerzaam, belangrijk en nuttig

Ik heb de herhaling BHV als erg waardevol en nuttig ervaren. Luuk de instructeur geeft de training op een zeer interactieve en pro-actieve manier. Hij vraagt veel uit bij de mensen die de training volgen om kennis op te halen. Daarnaast is er genoeg ruimte om te oefenen waardoor ik mij in ieder geval weer zekerder voel voor het geval ik wel eens een keer echt in een noodsituatie zou zitten.

actieve dag

Doordat er al zaken uitgezet waren konden we direct actief aan de gang.

Het was weer een prima herhaling!

Dankzij deze beide instructeurs heb ik weer een prachtige en zeer zinvolle BHV herhalingsles gehad afgelopen maandag!

ERIK IS EEN TOPPER

Wij hebben samen met collega’s een bhv cursus gevolgd bij Erik, wij hebben dit als zeer positief en leerzaam ervaren.

Een leerzame en goed verzorgde dag

Een leerzame en goed verzorgde dag.

Leerzaam

super leerzaam

was een goede cursus

goede cursus, duidelijke voorbeelden en goed geoefend. Mijn kennis is weer opgefrist.

Zinvol!

Fijne cursusdag onder begeleiding van een ervaren docent. Goede afwisseling van theorie en praktijk waarbij met name het oefenen prettig is. Het gaf inspiratie voor mijn eigen werkpraktijk.

Leuk en leerzaam

Volgorde van de hoofdpunten waren heel op goede volgorde. goede plek om alles ook in de praktijk een keer te proberen.

Duidelijke uitleg, veel praktijk

Mw heeft veel ervaring en ze legde alles heel goed uit. We hebben veel geoefend en was genoeg ruimte voor vragen.

Leuk, Prettig en interactief

Leuk, Prettig en interactief. Lerares legt het op een leuke manier uit.

Fijne BHV ervaring

Het was mijn tweede ervaring. Het was leuk dat deze training op een interactieve manier werd gegeven. Niet als les maar als interactie waarbij ook foute antwoorden gegeven mochten worden. Interessante dag!

leuk leerzaam , fijne praktijk verhalen

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.