Prima lesdag

De dag vloog voorbij, veel interactie.

Erik doet het super leuk. Mooie voorbeelden. Mooi en leerzaam

Leerzaam

Fijne instructrice

Dit was een goede cursus waar de tijd voor werd genomen, ook als je verder nog vragen had over een bepaald onderwerp. En ook een hele fijn instructrice!

ook na de zoveelste keer weer iets nieuws geleerd

Heb niet bijgehouden hoe vaak ik dit soort trainingen (sinds de vorige eeuw) al gevolgd heb. Maar mijn ervaring bij 101BHV.nl is iedere keer weer positief.. Ook omdat ik iedere keer toch weer met nieuwe kennis naar huis/naar mijn werk ga. Praktische kennis. Echt maatwerk.

Beste BHV cursus tot nu toe!

Was heel duidelijk en fijn in zijn vertaalslag naar ons toe en verhalen uit de praktijk zodat je er beter beeld er gevoel bij krijgt. Heel prettig om van Erik de BHV cursus te hebben gehad!

Top geweest .

Ja ben heel veel wijzer geworden, en ben me nu van bewust van alle gevaarlijke situaties.dus ja ik ben heel erg tevreden en de leermeester was ook top .

Superleuke training van Erik!

Leuke, actieve en leerzame training gehad van Erik! Duidelijke uitleg. Zeker aan te raden voor andere bedrijven!

Beste bhv training die ik ooit gehad heb

Niet saai en langdradig zoals ik de vorige 7 keer gehad heb. Erik mixt serieus en een lolletje goed door elkaar en je krijgt ook nog eens prima lunch!

Echt super fijn

Erik nam ons goed mee en legde het duidelijk uit al met al een top ervaring

Ontzettende leerzame eerste BHV cursus gehad!

Sven is een hele fijne instructeur die een goede uitleg geeft en alle vragen beantwoord! Ondanks dat het veel informatie was, viel de eerste keer BHV cursus mij ontzettend mee.

Leerzame en interactieve dag

Het was een leuke en leerzame dag. Niet alleen maar lezen en luisteren maar vooral DOEN! De docent speelde in op praktijkervaringen en gaf waar kon net een beetje extra advies.

Heldere uitleg.

De uitleg was mooi en duidelijk, de middag vloog voorbij. Alles wat wij nodig hadden voor deze middag lag keurig klaar.

interactieve training

Vriendelijke docent. Biedt interactieve vormen aan zodat de praktijk oefeningen een nuttige ervaring worden.

Wederom een leerzame dag!

Een leerzame en leuke dag gehad met de instructrice van 27 mei. Ze wist ons de gehele dag geboeid te houden en wist de stof op een fijne en leuke manier over te brengen.

Fijne cursus en gemoedelijk!

Fijne en gemoedelijke sfeer, duidelijke uitleg en degene die de cursus gaf was zeer betrokken en vriendelijk!

top dag

De leraar was uitdagend en kon erg leuk vertellen.

Actieve en leerzame cursusdag!

De BHV cursus was deze keer actiever en beter ingesteld op de praktijksituaties. Hierdoor meer bewust van wat je als BHV'er moet doen/kunnen. Een extra toevoeging zou zijn om een brand te blussen. Even een feeling krijgen met een brandblusser en waar je op moet letten. We hebben deze cursus al meer praktijk oefeningen gehad dan voorgaande jaren. Normaal is het alleen oefenen met reanimatie. Deze keer hebben we ook andere handelingen moeten uitvoeren die van belang kunnen zijn. Toch mag het nog meer praktijkoefeningen zijn. Zoals hoe leg je een verbandje aan.

Een leerzame en leuke dag

Mijn eerdere bhv-cursussen waren grotendeels online en de praktijksessies wat amateuristisch en saai. Met wat tegenzin startte ik dus aan deze lange dag - ook nog redelijk ver weg. Het bleek al snel heel anders! De cursusleider was enthousiast in zijn vertellen, haalde anekdotes aan, vertelde over ervaringen. Ook de praktijkoefeningen waren realistisch en duidelijk. Buiten dit was alles keurig verzorgd. De attributen waren schoon, de lunch was heerlijk en er was continu koffie/thee/water beschikbaar. Laatste sessie: brandjes blussen was ook leuk en leerzaam.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Onze instructeur Eddy-Peter is een topgozer met passie voor zijn vak. Duidelijk, professioneel, relaxte setting, kortom leuke en productieve dag.

goede cusus

goede cursus die gegeven is alles was duidelijk uit gelegd en be grijpbaar

Heel duidelijk en gezellig!

Ik vond het een hele fijne middag! De uitleg was duidelijk en daardoor waren ook haast geen vragen. Overal werd goed tijd een besteed. Erg fijn volgend jaar weer.

Leerrijk

Ik ging als leek de cursus in, en kwam er zelfverzekerd weer uit

heel leerzaam en een active docente, het was een leuk gezellig en leerzaam dagje.

veel informatie moet het nog verwerken en inwerken, maar was leuk, gezellig en positief

Ruby nam mijn angst weg.

Ik vind medische dingen spannend en heb een jaar geleden voor mijzelf mijn bhv gehaald (bij een andere organisatie) in de hoop dat kennis mijn angst weg zou nemen. Dat was echter niet het geval. Ietwat huiverig ging ik daarom naar de herhalingscursus, maar deze was heel prettig. Concreet, serieus en ontspannen. Ik voel me nu capabeler en minder angstig.

Voor herhaling vatbaar! Geweldige dag met een zeer capabele instructeur

Een geweldige dag waarin alle informatie voor het opfrissen van de BHV vereisten langskwamen. De instructeur wist heel snel een ontspannen sfeer te creeeren waarbij alle deelnemers op hun gemak alle onderdelen konden uitvoeren.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.