Interactief aan de slag

Positieve ervaring met Justin als trainer. Veel geoefend met verschillende situaties. Rollenspellen. Veel informatie.

Enorm veel info op een erg interactieve manier

Just gaf de training op een enthousiaste manier, gaf veel en betekenisvolle feedback. Ook had hij antwoord op alle vragen, inclusief onderbouwing.

Een leerzame beleving

Justin heeft super veel kennis en weet boeiend uit te leggen. Ook leuk dat er zoveel middelen en scenario’s zijn om mee te oefenen. Weer een top training!

Goed geregeld en veelomvattend!

Het was de eerste keer dat ik een BHV cursus heb gevolgd, en heb er veel uit gehaald! Hele fijne enthousiaste docente met boeiende verhalen.

Top!

Leuke BHV dag! Leuk gedaan door Justin, laagdrempelig duidelijk en staat open voor vragen!

Fijne lesdag

Duidelijk en goede uitleg gehad.

Dankjewel voor deze cursus

Super fijn en leerzame dag!

Gelijk een warm welkom gevoel, het werd allemaal enthousiast uitgelegd. Geen saai, monotone bedoeling! En zelfs als je even een bepaald obstakel hebt, wordt er met je meegedacht en de tijd genomen.. super fijn!

Betalen geld niet terug!

In mei producten besteld, producten nooit geleverd gekregen in verband met beschadigd pakket. Inmiddels is het september, 3x gemailt, 3x gebelt, nog steeds het geld niet terug ontvangen

Was super!

Anouk is een topperrrr! Super enthousiast en leuk!

Duidelijke bhv training

Justin heeft ons een duidelijke, leerzame en leuke bhv training gegeven.

Leerzaam en veel afwisseling.

Leerzaam en veel afwisseling. Top!

Erg leerzame dag

We hebben een leerzame dag gehad en complimenten voor de instructeur! Goede uitleg en erg enthousiast.

top docent!

Verfrissend, humoristisch en heel realistisch!

Leerrijk en goeie instructeurs

Ik ervaar het elk keer als leerrijk. Heb er al 2 jaren achtereen gevolgd en telkens een instructeur die zijn vak top kent.

Leuk en leerzaam

Veel nieuwe dingen geleerd, dus was erg leuk. Heel interactief

Zeer goed, uitstekend

Weer nieuwe inzichten opgedaan , de instructeur is de juiste man op de juiste plaats!

Super waardevolle training met Luuk

Veel geleerd en zeker de moeite waard.

Geslaagde dag

Prima cursus om de kennis weer op peil te brengen. Alle cursisten waren er voor een herhaling.

Erg verfrissend

Herhaling BHV cursus gehad van Anouk. Erg leuke dame! Ze vertelt op een opgewekte en vrolijke manier, waardoor je zo door de lesstof heen fiets. De locatie was top en lunch was goed geregeld. De cursus was hier zeker een aanrader

Goeden duidelijke service en uitleg van de stof

Heel fijn, rustige en duidelijke uitleg!

Heel erg tevreden over de cursus. We zijn goed, en met een lekker tempo door de stof gegaan. Alles werd duidelijk uitgelegd, en er was veel ruimte voor vragen. Ik hoop dat ik de kennis die ik heb opgedaan niet in praktijk hoef te brengen, maar ik vind het een heel fijn gevoel dat ik nu wel weet wat ik moet doen mocht ik in de situatie komen. Ook lunch was goed geregeld

Leuke en interessante les

Leuke les en een zeer goeie uitleg

Duidelijk en straight to the point

Anders dan mijn eerste ervaring. Eerste ervaring was erg langdradig en veel luisteren. Hier was het erg praktisch, veel doen en duidelijk uitgelegd. Het was een goede ervaring. Anouk heeft passie voor haar werk en veel kennis.

Duidelijke en interessant

Mijn bhv cursist Anouk is super duidelijke en we gingen er lekker duidelijk overheen. Ook wilde zij echt dat alles overkwam en dat is zeker gelukt. Het was een leuke en hele interessante ervaring en Anouk heeft hierbij zeker geholpen. Dit is super handig om ook buiten je werk te weten.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.