gewoon goed

Wij hebben op 8-7 weer een dagje BHV gehad bij de lachende vis. Onze instructeur was John uit Breda, was een prima vent, was in voor een grapje en legde alles indien nodig zeer geduldig uit. Dit was ook wel nodig aangezien er 2 personen in ons groepje zaten die moeite hadden met de Nederlandse taal.

Leerzame dag gehad met een goede instructeur

Het was voor mij de eerste keer dat ik een BHV cursus volgde. Alles werd duidelijk uitgelegd a.d.h.v praktijkvoorbeelden. De instructeur was betrokken bij de groep en wist alles goed over te brengen.

Erg fijne opfriscursus

Veel bekende theorie, maar door de instructeur werd het wel interactief gemaakt, erg positief!

Alles weer opgefrist!

Weer een fijne ervaring met de opfriscursus van 101BHV door Erik. tweede keer de cursus van Erik gekregen en dat was weer top! Alles tot in de details uitgelegd met veel persoonlijke aandacht!

Duidelijk en praktisch

Veel praktische handvatten in plaats van theoretisch gelul, dit blijft hangen!

Nuttige BHV training!

Het was leerzaam

Leerzaam, goed en vooral even goed opfrissen

Goede ervaring

Veel weer opgefrist door de instructeur

uitstekend gedaan

Geen opmerkingen, goed gedaan.

Goeie, vlotte les

Goed gestructureerde indeling van de cursus en vooral een leuke, relaxte instructrice.

Top. Heel duidelijk uitgelegd waardoor ik veel geleerd heb

Erik was een heel duidelijke en rustige docent. Dit was mijn eerste BHV cursus en het is mijnheel goed bevallen. Instructies waren super duidelijk en Erik zorgde voor een ontspannen sfeer

Goede opfrissing

Goed uitleg, fijne opfrissing, leerzaam!

Heb bij meerdere een herhalingscursus gevolgd, 101BHV is in mijn optiek het beste adres.

Meerdere cursusleiders ervaren, allemaal erg bekwaam. Goede uitleg, hele fijne sfeer! Veel eigen vaardigheden.

Het was goed gegaan

Geen problematische bijzonderheden, de dame die ons uitlegde heeft dit naar mijn zeggen uitstekend gedaan.

heel positief en ontspannen

ontspannen relaxte sfeer, goede instructeur.

zeer positief

Wat ik zeer positief vond dat er niet te lang gezeten werd en niet te theoretisch met lange verhalen. Lekker vlot door met veel praktijkgerichte oefeningen.

Een informatieve en realistische cursus

Een goede cursus met genoeg oefening en theorie. De instructeur was enthousiast en heeft goed afgestemd met de cursisten.

Perfecte cursus

Erg fijne cursus gehad! Erg leerzaam en goede mondelinge uitleg!

Leerzaam, interactief en

Erik heeft een mooie dag neergezet en ook aanvullende informatie over hoe EHBO bij kinderen werkt!

Fijne instructeur die goed kon presenteren en die alles wat betreft BHV duidelijk uitlegt

Heel goed en duidelijk

Super instructeur met duidelijke instructies

Een heel leerzame en leuke dag.

Het was een leerzame en leuke dag met veel ruimte voor humor. Eddy-Peter heeft het op een erg leuke manier gebracht.

Mijn ervaring

Duidelijk en helder uitleg

Reuze interessant

De lessen zijn door de instructeur erg interessant gemaakt. Ik heb de lessen in het Witte Huis (Amsterdam Zuid) gevolgd op 19 juni. De hele organisatie was vlekkenlos. We konden goed oefenen en de instructeur kon op al onze vragen antwoorden.

Het was een leerzame dag en de instructeurs gaven een goede uitleg

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.