Mooi training !

Wat een sympathieke trainer Anouk. Open, duidelijk, transparant en helder in de communicatie en uitleg. Het was erg plezierig ! Ik heb veel geleerd.

De e-learning was prettiger dan die we eerst hadden. De lesstof sloot goed aan bij ons werk.

Fantastisch

Super gedetailleerd en actieve training

Top ervaring

Goede training zeker met de reanimatie want die worden op een laptop bijgehouden hoe en of je het goed doet. Dit nog niet eerder gehad en het was een zeer leerzame les. Brand oefenen was ook leuk en leerzaam!! We hadden een leuke docent kortom top ervaring!!!

Heel goed

Goede uitleg,niet zaai

Actief leerzaam

Actief en lerend

Prima uitgelegd, goede informatie

De stof werd goed uitgelegd, weer nieuwe dingen geleerd als de vorige x

Leerzaam en gezellig

Het was een leerzame dag! Heel top

Ik voel me nu zelfverzekerd genoeg om hulp te verlenen!

Heel leerzaam!

Op een fijne manier werd alle theorie en praktijk uitgelegd

Ge wel dig

Echt top

Nuttig en duidelijk uitgelegd

Het was zeer gezellig en duidelijk uitgelegd

Profesioneel

Prettige uitleg, deskundige docent Zelf veel BHV (> 15) gevolgd en deze hoort bij de top 5 Dirk Dijkstra 1953

Goede cursus

Het was een goede cursus die ik gevolgd heb. De instructeur was duidelijk en kon door eigen ervaringen de stof duidelijk en helder uitleggen. Dat was erg fijn.

Tevredenheid over BHV-cursus in Rotterdam

Op donderdag 6- februari 2025 heb ik deelgenomen aan de BHV-cursus in Rotterdam. Ik wil graag mijn waardering uitspreken over de gehele ervaring. De cursus was uitstekend georganiseerd en ik ben zeer tevreden over zowel de inhoud als de manier waarop de training werd gegeven. De instructeur gaf op een duidelijke en professionele manier les, wat het leren prettig en effectief maakte. Daarnaast waren de lesmaterialen van hoge kwaliteit en werd de cursus op een prettige locatie verzorgd. Ook de faciliteiten, zoals de lunch en de beschikbaarheid van eten en drinken, waren goed geregeld. Ik heb de cursus als zeer waardevol ervaren en zal deze zeker aanbevelen aan mijn collega’s en medewerkers. Hartelijk dank voor de goede organisatie en de leerzame dag. Met vriendelijke groet, B.Erdogan Bms Technisch Uitzendbureau B.V

Leerzaam, Eye opener en geeft zelfvertrouwen

Een leerzame dag vol met (voor mij) nieuwe informatie. Met als persoonlijk doel om te kunnen & durven starten van een BHV actie in geval van calamiteit. Geeft absoluut bewustwording van situaties en mogelijk moeilijke beslissingen die gemaakt moeten worden. Ik zou het absoluut aanraden. Niet alleen voor het hulpverlenen aan je collega's maar ook in geval van situaties op de openbare weg of thuis.

Veel informatie, lekker vlot tempo!

Karin verteld lekker duidelijk en vlot, er zit een goed tempo in. Af en toe een casus uit de praktijk maakt het levendig en daardoor kan je het goed onthouden. Haar praktijkervaring is hierbij heel fijn. Ze doet alles voor, er is ruimte en een veilige sfeer om te leren en een foutje te maken. Na zoveel jaren BHV toch weer nieuwe dingen geleerd. Leuk! Een keer een ander filmpje van een brand is voor de afwisseling ook wel eens interessant, al blijft dit een indrukwekkend filmpje voor mensen die nog geen BHV hebben gevolgd. Alles bij elkaar maakt het een dag die heel snel voorbij ging, ondanks dat ik er een beetje tegenop zag als tijdsinvestering. We komen volgende keer graag weer bij Karin terug!

Een leerzame dag die aanzet tot nadenken over mijn organisatie

Een bhv-cursus is voor veel deelnemers denk ik een “verplicht nummer”. Maar de instructeur bleef enthousiast en bevlogen uitleg geven en vragen beantwoorden. Alle oefeningen die we hebben gedaan waar zeker ook nuttig, maar wat voor mij het belangrijkst was is dat ik na deze dag pas echt besefte hoeveel dingen bij mijn locatie niet of niet voldoende geregeld zijn. Veel concrete tips over de belanrijkste dingen die echt noodzakelijk zijn om te hebben/regelen en dingen die gewoon een goed idee zijn.

Leuke leervolle en praktische training

Ik heb de BHV training prettig ervaren, naast de theorie is er veel in de praktijk geoefend.

Duidelijk en goed tempo!

Fijne en prettige docente (Karin) met veel ervaring en humor. Ze kon alle vragen goed en duidelijk beantwoorden. Nieuwe dingen geleerd terwijl ik BHV al meerdere keren gevolgd heb.

Karin is echt een topper. Ze Kan goed en duidelijk uitleggen en heeft geduld.

top georganiseerd!

Leuke en leerzame dag met een geweldige docent

Weer alle puntjes op I en ook weer nieuwe dingen geleerd super

Goed en zeker goed uitleg over alles

Hele goede trainer die de materie op leuke en verhelderende manier bracht

Goede training, kennis is op een hele leuke toegankelijke manier overgebracht door de trainer op locatie

Weer veel nieuwe informatie!

Ruby is super enthousiast en vertelde veel nieuwe informatie. Zelf voor de 4e keer via 101BHV EHBO en BHV gevolgd en dus veel nieuwe informatie gehoord. Door haar enthousiasme en kennis was de dag super snel om (positief!). Ik zou een training bij Ruby (en BHV101) zeker aanraden.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.