Leuke manier van kennis delen

Leuke manier van kennis delen met humor.

Goede uitleg

duidelijke uitleg, wel veel gericht op grotere calamiteiten, minder interessant voor kleinere ondernemingen.

Was een prima vervolgcursus

interactief en met persoonlijke onderwerpen en benadering

Fijne opleider en Les

Ik kwam voor herhaling Ploegerleider. De opleider zag een bekend gezicht. Betekent bij verschillen cursisten dat de opleider weet wie hij les heeft gegeven, dat is top. De locatie is goed voor trainingen om zo de werkelijkheid na te bootsen. De kantine en de lunch is goed, voor ieder wat wils. Genoeg koffie en thee. Nogmaals Top!

goede cursus met fijne cursusleider en leuke groep

zie hierboven

Leuke en leerzame training

Het was een leuke en leerzame training. Ik ga met nieuwe inzichten naar het werk en weet wat ik moet doen als er een calamiteit is.

Leerzaam en duidelijk

Fijne instructrice die niet heel de tijd allerlei eigen ervaringen en sterke verhalen vertelde, maar gewoon duidelijk en doelgericht les gaf. Ze had oog voor iedere deelnemer en gaf bruikbare feedback.

Zeer leerzaam en veel BHV-handelingen uitgevoerd.

Zeer leerzaam en veel BHV-handelingen uitgevoerd.

Nuttige inhoud en goede en prettige trainer Luuk uit Assen

Idem

Leuk was goed

Fijne training. Leuke trainer, goed gelukt om de aandacht erbij te houden

Goede en ervaren instructeur

Dit was de derde keer dat ik deelnam. Deze instructeur was goed en ervaren. Daarnaast legde hij alles helder en duidelijk uit. Hield het luchtig, maar tegelijkertijd ook serieus. Aanrader!

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg

Duidelijke en complete cursus

De training was compleet, maar toch snel en vooral praktisch gericht. Niet teveel anekdotes wat ik in eerdere trainingen wel heb meegemaakt.

BHV verrijking zonder dat het stoffig is

Ik vond de instructrice erg fijn, nam ons goed mee en gaf extra tips. Ook kregen we een tussendoor een quiz waardoor het afwisselend was

De docent was zeer goed en gaf ruimte voor vragen. Is zeker een aanrader.

Mijn ervaring verdienst 5 sterren.

Fijne leerzame training van een leuke trainer!

Sven heeft het wederom ontzettend leuk gedaan, zeer positieve en prettige benadering van belangrijke onderwerpen waarbij focus en concentratie vereist is.

Super leerzaam geweest

Heb voor de eerste keer BHV cursus gedaan En er heel veel van geleerd Het werd heel goed uitgelegd Met wat de nieuwe technieken zijn Met praktijk voorbeelden En theorie erbij Ben blij dat ik het heb gedaan

Vlot en met afwisseling gegeven.

Zie boven

Positief met humor

Goede voorbeelden, instructeur met ervaring dat is erg prettig!

Wow

Super leuk

Pakkend zinvol en zeer leerzaam.

Door de toegewijde manier van lesgeven, blijf je geboeid en begripvol bij de les. Veel interactie met de cursisten en veel praktijk voorbeelden zodat het ook goed tot de verbeelding spreekt. Dit was de 2e keer met de zelfde instructeur. Erg blij mee. Met heel veel informatie en deskundigheid weer de deur uit gegaan. Bedankt!

Gewoon heel goed...

Prima "down to earth" uitleg en oefeningen. Niet onnodig ingewikkeld. Hier is duidelijk iemand bezig die je in de zeer beperkte tijd die er is je optimaal weer voorbereiden op wat noodzakelijk is. Klasse.

Heel tevreden

Mooi hoe het uitgelegd wordt en goed te onthouden is.

super leerzame en gezellige dag

erg fijne leeromgeving en een gezellige groep, instructies en uitleg was duidelijk en er was genoeg ruimte om vragen te stellen

Goede leerzame dag.

Goed om te herhalen. En deze uitleg krijgen door iemand met veel ervaring eb voorbeelden is er fijn.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.