leerzaam

ik vond onze docent heel erg lief. behulpzaam. hij heeft al onze en miijn vragen kunnen beantwoorden. dat was super fijn. het was een leuke en een leerzaame dag.

Leerzame dag en prettig contact

Goede dagindeling, start met de reanimatie, daarna EHBO en vervolgens brandbestrijding. Prettige instructeur met ruim voldoende informatie en voorbeelden tijdens de uitleg. De ruimte was prima, maar vrij koud van temperatuur en de koffie minder lekker en gauw lauw. De lunch daarentegen, heel uitgebreid en goed! Verder toplocatie qua ruimte, aanrij route en mogelijkheden.

Veel geleerd

Goede uitleg gezellige groep Fijn dat er uitleg was over onze vragen

Leuke enthousiaste instructeur met kennis van zaken. Op een fijne manier gaf hij instructies. Het was een leerzame dag.

Dinamisch en Leerzaam

De trainer, Albert, was enthousiast en nam ons mee in alle situaties.

Freek geeft op een leuke manier les en uitleg!

Het was een vermoeiende maar ook leuke dag

Praktisch, leerzaam en leuk

Geen enkele cursusmiddag is hetzelfde. Elke keer leer ik weer iets nieuws door middel van doen. Fijn dat er een geduldige instructeur is, die vol passie de uitleg geeft.

Goed verzorgd en duidelijk

Goed verzorgd en duidelijk

Erg leerzame dag!

Hele leerzame cursusdag gehad afgelopen vrijdag van Eddy-Peter. Best wel spannend zo'n eerste keer BHV cursus, maar door de vriendelijke docent en de kleine groep (zorgde voor een intieme sfeer) voelde ik me al snel op mijn gemak! Ik heb veel geleerd, en kan deze cursus/trainer zeker aanbevelen.

Prima herhalingscursus.

Zeer nuttig om de herhalingscursus jaarlijks te doen.

Heel blij dat ik de BHV-cursus heb gevolgd

Voor het eerst een BHV-cursus gevolgd. Ik heb er veel van geleerd! Mooie ruime locatie in Den Haag, met gratis parkeergelegenheid en een uitgebreide lunch. De instructrice Ruby was super! Je kon zien dat ze veel ervaring had. Ze legde alles stapsgewijs en helder uit en keek goed mee bij alle oefeningen. Ik heb er veel van opgestoken, voel me een stuk zekerder en ben blij dat ik de cursus gevolgd heb.

Goed en zeker veel kennis opgedaan .

Prettige locatie met heel veel kennis en ervaringen .Was leerzaam om BHV cursus bij 101 BHV .nl te mogen deelnemen. MVG I.EKREN

duidelijk en weer helemaal up to date

Zeer goed en duidelijk was weer een goeie BHV herhalingscursus.

Erg goede cursus op een leuke manier gebracht!

Wat goed om dit eens te doen. Voor mij was het de eerste keer en ik heb er enorm veel van opgestoken, vooral door zelf ook te doen. Belangrijk om dit te kunnen en deze kennis en ervaring up-to-date te houden. René is een geweldige vent met veel ervaring die het ook nog eens op een goede én leuke manier weet over te brengen.

Duidelijk

Prettige Instructeur, duidelijk en to the point.

Goede cursus

Was interessant

Leuk, duidelijk, leerzaam

Het was weer als vanouds. Duidelijke uitleg en alles weer bij langs geweest. Het reanimeren (erg leuk met de ambulance race) oefenen buik naar rug, stabiele zijligging, Rautek, Heimlich, verbinden, maar dit keer kwamen ook steek en schotwond aan de beurt. Dan nog de deur procedure en brandjes blussen. Lekker actief bezig zijn en in je groepje een scenario doen. Ik heb genoten en lekker mijn kennis ververst zoals het hoort. Ook Stefan was lekker enthousiast en dat maakt dat een BHV training leuk en leerzaam is.

Informatief gezellig

Veel informatie gehad, op een leuke manier verteld. Locatie was super, lunch goed verzorgd. Het was een drukke, informatieve, leerzame maar toch ook gezellige dag.

Een leerzame en leuke cursus!!

Een goede en leerzame opfriscursus. Leuk om wisselende trainers te hebben waardoor je iedere keer weer op een andere wijze wordt getraind!

fijne instructeur

We gingen duidelijk en snel overal doorheen en waar vragen over waren werd uitgebreid behandeld. Jammer dat ik de naam niet meer weet van de instructeur, weten jullie dat niet hij was ingehuurd door jullie

Gewoon goed

Lekker tempo erin en goed gebracht

Heel goed en duidelijk

Ruby maakte het actief en zo denk ik dat je het beste je informatie opslaat. De informatie was duidelijk en tijdens het oefenen komt ze regelmatig langs om te verbeteren of te complimenteren.

Goede boeiende les!

Inhoud goed vertaald. Vlot en goede sfeer gecreëerd!

leerzaam en gezellig

Fijne, kleine club. Er was voldoende ruimte voor extra informatie, inoefening en vragen. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Ruimte voor ieder zijn tempo. Humor was aanwezig wat er voor zorgde dat het naast leerzaam ook luchtig was.

Leerzame, interactieve training

Ik vind het soms best lastig om te handelen als BHV'er, want waar doe je goed aan in een specifieke situatie? De training van Erik van 101BHV met een Lotus erbij gaf weer houvast. Het was een leerzame dag, en bovendien erg leuk om dit te doen met ons team!

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.