Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Telkens vielen puzzelstukjes op zijn plaats. Effectief denken heeft invloed op de manier waarop je in het leven kunt staan. Theorie van argumenten, de kracht van beeldend spreken en de intrinsieke wijsheid van de retorica om overtuigend te zijn. Zowel theorie als zelf steeds oefenen. En wie wil niet als klap op de vuurpijl in een theater zijn voordracht doen? Wel verschillende verwachtingen bij de cursisten.
Effectief denken
17 December 2019
Hanneke
Zeist
Ik ben meer over mijzelf gaan nadenken in mijn vak door de verhalen van de gastdocenten en de gesprekken die daar op volgden met mijn studiegroep. Een groep bestaande uit een breed werkveld in onze maatschappij. Het heeft mij een verdieping gegeven in mijn zicht en handelen in de praktijk.
Nieuw Leiderschap in Organisaties
23 November 2019
Mark
Leek
Zie het interview dat we hebben gegeven.
incompany Wendbaarheid & Waardecreatie
18 November 2019
Bianca
Hoofddorp
14 November 2019
Henk
Hardenberg
Een mooie aanreiking van vele interessante theorieën en het verkrijgen van nieuwe inzichten in het 'veranderlandschap', maar (juist) ook in mijzelf als veranderaar.
Ruud
Zwolle
Ik was op zoek naar een opleiding waarin zowel theorie wordt aangeboden als er wordt gekeken naar hoe jij als veranderaar in de wedstrijd zit. Door de indeling van de gastdocenten en de coachende kerndocent was dit voor mij een bijzondere ervaring. Veel over verandermanagement en mijzelf geleerd!
Koen
Deventer
De leergang Verandermanagement biedt hoogwaardige ingrediënten voor een waardevol zeer leerproces; de mix van relevante academische literatuur en theoretisch kader, de praktijkvraagstukken van de medestudenten én de handelingswaarde voor de eigen beroepspraktijk, zorgt voor een integrale ontwikkeling van denken en doen!
Leergang Verandermanagement
Beveelt niet aan
12 October 2019
Karin vermeulen
Hemrik
inspirerende opleiding met een leuke groep mensen vanuit verschillende achtergronden
psychologie in organisaties
11 October 2019
jeanette
koch
Een stap verder in mijn persoonlijke ontwikkeling waardoor ik effectiever in mijn werk kan zijn waar ik te maken heb met veelzijdige en complexe situaties.
29 July 2019
Jeanette van Omm
ZUIDWOLDE DR
De leergang LIOB was voor mij een 'pas op de plaats'. De leergang bood mij zoveel inspiratie en reflectie dat ik de komende jaren weer energiek en geïnspireerd verder kan!
24 July 2019
Thea
Noordwijk
Uitgebreide reflecties zetten je in eerste instantie erg aan het denken over jezelf, je handelen en je context. Met de aangereikte theorie, praktijkvoorbeelden en intervisie kom je tot handelingsperspectieven die voor jouw vraagstuk passen.
11 July 2019
Ingrid
Veldhoven
Geeft goed onderbouwde theorie met diverse mogelijkheden waarin je kan schakelen. Dus geen goed of fout maar afhankelijk van context kunnen schakelen in een win-win situatie waarbij cocreatie de oplossing is. Mooie praktische en herkenbare voorbeelden die meteen toegepast kan worden in mijn dagelijkse praktijk.
10 July 2019
Paul
Den Haag
2 May 2019
Jeltje Lettinga
26 April 2019
Emma
Een stevige leergang die door kritische reflectie vanuit theoretische denkkaders over HRM bijdraagt aan het ontwikkelen en versterken van strategisch denkvermogen.
17 April 2019
Henk
Zie enquete
16 April 2019
Ellen
Bijzonder persoonlijk opleidingsinstituut. Waarin ik ben uitgedaagd, wat me persoonlijk heeft verrijkt, waar ik creatiever, zelfbewuster en een nog meer mijn eigen ik ben geworden. Dankbaar voor deze mooie levenslessen op mijn eigen ontwikkelreis.
16 April 2019
Jolanda
wat drijft mensen, waarom doen ze wat ze doen en wat is de rol van de context als het gaat om gedrag- en cultuurverandering.. een heel boeiende opleiding op wetenschappelijk niveau maar met een duidelijke brug naar de praktijk.
5 April 2019
Ingrid
Verrassende nieuwe inzichten op het gebied van motivatie, samenwerken, gedrag en leiderschap.
26 March 2019
John Brandsma
Ik heb echt genoten van de leergang, de nieuwe inzichten, de vele docenten, de verschillende visies en de vele leuke nieuwe mensen die ik hierdoor weer heb leren kennen. Het was voor mij erg waardevol om vanuit zoveel verschillende perspectieven naar je eigen organisatie en jezelf te kijken.
25 March 2019
Baukje de Vries
De opleiding Verandermanagement leert je met inspirerende theoretische bagage een visie te ontwikkelen op de veranderopgave in de praktijk. Diversiteit van ervaren docenten en diversiteit aan medestudenten geven inzicht in verschillende benaderingen en ervaringen. Tijdens de opleiding verandermanagement neemt je eigen rol als veranderaar een belangrijke plaats in. “Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”
21 March 2019
Toke
De leergang verandermanagement is een boeiende leerervaring. Het team van docenten en mede studenten creëren samen met je eigen bijdrage een krachtige en prachtige leercurve. Daarnaast blijkt de leergang goed te combineren met je drukke werk & privé agenda.
20 March 2019
Olivier de Greef
Voor aanvang van de leergang wilde ik het theoretisch veranderkader verruimen en nog enkele punten op de i zetten in mijn gedragsrepertoire. Nu ben ik blij te kunnen constateren dat de leergang mij fundamentele en nieuwe inzichten heeft verschaft over mijn functioneren als veranderaar. Het theoretisch kader is meer dan ietwat verruimd. Het succesvol begeleiden van het veranderproces binnen mijn organisatie is hierdoor een stap dichterbij gekomen. Met dank aan de docenten die vaak voor een prettige, educatieve verwarring zorgden en de collega-studenten voor het delen van hun waardevolle inzichten.
20 March 2019
Gé Faessen
Effectief denken, vervolgens schrijven en presenteren bevorderd je bewustwording van de boodschap die je wilt zenden.
24 December 2018
Erik