Filters

10

Wat een verrijkende ervaring was dit!

Vanuit verschillende perspectieven analyseren en een strategie ontwikkelen. Inspirerende modules en uitdagende eindopdrachten. Genoten van deze leergand

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Strategisch leiderschap
9

Een verrijking van wat ik al wist, een openbaring omdat ik het nu snap.

De leergang mens- en organisatieontwikkeling heeft mij een verdere inkijk gegeven in wat verandering en ontwikkeling vraagt van een organisatie, de mensen die er werken en haar stakeholders en ketenpartners. Hier heb ik mijn eigen visie op kunnen ontwikkelen die zich gedurende de leergang heeft ontwikkeld waarbij elke module een laag heeft toegevoegd. Elke module gaf mij handvatten die ik direct heb kunnen toepassen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Leergang Mens- en Organisatieontwikkeling
9

Uitstekend, verfrissend, disruptief en professioneel

Ik heb zoveel nieuwe inzichten gekregen door de vele doceenten die voorbij zijn gekomen en de intressante boeken die ik heb gelezen. Dee locaties waren top en de groep studenten was geweldig. Ik heb van ieder collega genoten en kijk er met een zeer goed gevoel op terug! Dank AOG, dank docenten, dank studenten en dank Marco de Witte!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Leergang Verandermanagment
8

De module heeft mij geleerd door goede theoretische kaders weloverwogen besluiten te kunnen maken

goede theoretische kaders, goed verzorgt, creatief in coronatijd!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? psychologie in organisaties
10

Een mooie leerreis!

Ik wilde mij graag verder ontwikkelen. Deze opleiding draagt bij aan het ontwikkelen van innovatie en ondernemerschap waarbij ik steeds opnieuw ben uitgedaagd in denken en doen. Mijn management- en leiderschapsvaardigheden zijn hierdoor verder ontwikkeld en dat neem ik mee voor nu en in de toekomst.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? MBA Innovation & Leadership
8

LEREN doe je VAN een ander, ONTWIKKELEN doe je MET een ander...

Het mastertraject is - in aansluiting op twee uiteenlopende leergangen - voor mij zowel een verdieping als een verhoging geweest. Dieper in de materie van academisch denken, onderzoeken en schrijven. Hoger in de bewustwording van aanwezige talenten, kennis en vaardigheden. In samenspel met een breed spectrum (kern)docenten, gastcolleges en medestudenten heeft de AOG bij mij zichtbaar gemaakt wat nog niet gezien was. Als mens en als professional heb ik mij ontwikkeld tot waar ik nu sta en heb ik de voeding om mijn ambities waar te maken.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Master Strategy & Leadership
10

de bestemming is niet het doel, de reis er naar toe wel

mooie leerreis meegemaakt en inmiddels gestart met de tweede module die leidt tot een Msc. diploma. Interessante onderwerpen en leerzame deelnemers. Mooie deepdive in je eigen ontwikkeling.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Leiderschao bij Digitale Transformatie
9

Leergang Bestuurlijk Leiderschap "Weer waardevrij leren reflecteren".

Door de vele reflectie momenten en de brede oriëntatie van de leergang "bestuurlijk leiderschap" weer de vaardigheid kunnen omarmen van het waardevrij handelen en reflecteren. Goed om "echt" even uit de waan van de dag te komen. De leergang heeft veel inzichten en inspiratie gegeven om de benodigde "vitale samenwerkingscoalities" aan te kunnen gaan

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Bestuurlijk Leiderschap
10

Een ontdekkingstocht!

Afgelopen jaar deel genomen aan de leergang strategisch leiderschap. Dit was een ontdekkingsreis van bekende- en nieuwe ontwikkelingen. Diverse sprekers en docenten zorgen voor een brede academische ervaring en kennisverbreding. Leuk sparren met docenten en mede studenten. In de leergang raak je de maatschappelijke ontwikkelingen, de impact daarvan om je eigen organisatie en je eigen rol in de strategische ontwikkelingen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Strategisch leiderschap
9

Deze leergang heeft mij geleerd om bewust te zijn van de waarde van anders denken.

Deze leergang heeft mij veel bewuster gemaakt en heeft mij aangezet tot nadenken over het bestaansrecht van mijn bedrijf in deze volatiele wereld. De waarde van mijn bedrijf is veel groter dan een bedrijfseconomische waarde en dat inzicht maakt ons veel rijker.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Strategisch leiderschap
8

Leergang met goede balans tussen wetenschappelijke kennis en praktische toepassing

De leergang Leiderschap in Onderwijsbestuur heeft mij veel geleerd en gebracht over het Nederlandse onderwijsbestel, strategievorming, leiderschap binnen het onderwijs. Daarbij ook veel ruimte voor netwerken en reflectie.

 • Aanbevelen? Nee
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Leiderschap in Onderwijsbestuur
8

AOG leert met je mee!

AOG heeft mij laten ontwikkelen wat een betere en bredere helicopterview heeft gegeven. Mooie van AOG is dat men open staat voor uiteraard goede feedback om haar diensten te blijven ontwikkelen tot beter.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Strategisch Leiderschap
10

Sterke academische leergang

Veel kennis opgedaan. Leergang heeft mijn leiderschap versterkt en verdiept. Conceptueel denken blijft zich ontwikkelen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Strategisch leiderschap
9

Een verdiepende ervaring in een respectvolle open sfeer.

Een ervaring die mijn wereld groter heeft gemaakt en mij persoonlijk op een leerzame manier heeft geconfronteerd met mezelf en mij daardoor andere perspectieven heeft laten ontdekken. Na de ervaring is niets meer hetzelfde. Het nadeel van de ervaring is misschien wel dat je weer een soort van afscheid moet nemen van de ervaring. Ik wilde meer, want er is nog zoveel moois te ontdekken. In de wetenschap dat het nooit af en tekortschieten eerder iets is om te accepteren dan om het in te halen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? master strategy and leadrship
9

Wat een enorme gave rollercoaster was dit!

Prachtige opleiding met een geweldige groep. De mix van theorie en praktijk is prima en de docenten heel benaderbaar.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Verandermanagement
9

Mijn master 'Strategy & Leadership' was een mooie leerreis

Dit master traject ‘Strategy & Leadership’ ben ik jaren geleden begonnen met de leergang ‘Business Development en Innovatie’. Met het doel om een andere zienswijze en denkrichting te krijgen over hoe je nieuwe diensten en proposities kunt ontwikkelen. De leergang ‘Digitaal leiderschap’ was een logisch vervolg. De digitalisering geeft ongekende mogelijkheden voor het opzetten van nieuwe diensten en proposities maar kent ook de mogelijke risico’s van startups met zeer concurrerend platformen. Ook de leergang ‘Digitaal Leiderschap’ heb ik gevolgd om een andere zienswijze en denkrichting te krijgen, over hoe ik dan vorm kan geven aan zo’n digitale transformatie. Het afsluitende jaar van mijn master begon in Cambridge, om de sfeer te proeven van een ‘College’, geïnspireerd te raken en te werken aan een academische manier van denken. Met als doel om naast de ‘snelle managementdenker’ ook een ‘kritische denker’ te ontwikkelen. Als een ‘kritische denker’ zie ik iemand, die niet aanneemt maar onderzoekt en daarbij niet vraagt naar de bekende weg. Al met al een mooie maar intensieve leerreis. Goeie docenten en enthousiaste begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Master 'Strategy & Leadership'
9

Een intense, leerzame en leuke leergang.

Het afgelopen jaar heb ik de leergang Verandermanagement van de AOG School of Management gevolgd en (gelukkig, succesvol) afgerond. Ik begon eraan, omdat ik wilde begrijpen hoe veranderingen in organisaties tot stand komen. En waarom dat meestal niet lukt. De leergang was intens. Want, poeh hé! Wat was het leuk en gezellig om nieuwe dingen te leren. Van en met mijn medestudenten en trainers. En wat was het soms verschrikkelijk confronterend om een goede vraag te beantwoorden. Het ging dan vaak over mijn rol in een veranderproces. Waarom doe ik de dingen die ik doe of (bewust) niet doe? En wat heeft dat voor gevolg voor het proces? Wat had ik anders kunnen doen? Wat ga ik de volgende keer anders doen? Er was geen ontkomen aan. Door de veiligheid die werd gecreëerd - en waar we als groep aan werkten - durfde ik me kwetsbaar op te stellen. En konden we onderling lekker (via de app-groep) "klagen" als een trainer weer zo'n lastige vraag stelde of doorprikte op het familiesysteem. En toch... De leergang heeft mij veel (zelf)inzicht gegeven. Niet alleen waarom en hoe verandertrajecten binnen organisaties (mis)lukken, maar ik heb juist geleerd om te kijken naar de rol die ik als persoon daarin speel. En dat bij alles wat er gebeurt, ik vanuit al mijn ervaringen uit het verleden naar een situatie kijk. En dat een ander dat dus vanuit zijn/haar ervaringen en perspectief doet. Ik besef me steeds meer hoe belangrijk ANNA is: Altijd Navragen Nooit Aannemen. We kunnen als mensen (in organisaties) samen goede dingen doen, als we elkaar meer vragen durven stellen en oprecht durven te luisteren naar het antwoord van de ander. Zonder oordeel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik blijf oefenen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Verandermanagement
9

Een prachtig reis door de psychologische aspecten binnen organisaties

Een leerzame en wetenschappelijk onderbouwde reis waarin veel aandacht was voor de diverse psychologische aspecten binnen organisaties. De opzet is praktisch, doordat je werkt aan je eigen visiedocument die je in je eigen organisatie kan toepassen. Een leuke mix aan werkvormen, waarbij je ook van elkaars ervaringen leert.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Psychologie in Organisaties
9

Een geweldig onderwijsinstituut!

De kruisbestuiving tussen individueel en groepsgericht studeren leveren mooie nieuwe inzichten op. En tevens is de boekenkast aangevuld met literatuur die nog vaak van pas zal komen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Leiderschap bij Digitale Transformaties
8

Inspiratie en uitdaging

AOG heeft alles goed op orde qua organisatie. De leer-groep is divers samengesteld en het concept met een kerndocent erg prettig. Door de diversiteit aan docenten wordt het programma wel enigszins een lappendeken. Daarentegen kun je je eigen leervragen goed uitwerken in een visiedocument, wat helpt om alles te integreren. Erg zinvol.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Mens en organisatieontwikkeling
9

opnieuw een feestje

Met relevante anderen en een bevlogen kerndocent samen op reis. Elke tweedaagse weer andere hoogtepunten (en eenmaal een dieptepuntje dat de rest opnieuw in perspectief zet) ervaren. Deze reis heeft me veel gebracht en ik bezie de wereld met andere, en veelkleuriger brillen. Mijn eindbestemming is een completer leidinggevende geworden met een team dat positieve effecten heeft ervaren. Dubbel succes!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? mens- en organisatieontwikkeling
8

Tevreden en enthousiast over mijn (aanzet tot) verdere ontwikkeling

Tevreden en enthousiast over mijn (aanzet tot) verdere ontwikkeling als professional, zowel vakinhoudelijk (verbreding en verdieping) als algemeen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Mens- en Organisatieontwikkeling
9

Verder denken dan eigen paradigma

Door de leergang lukte het vanuit overview analyses te maken die me verder lieten denken dan mijn eigen paradigma en dagelijkse praktijk. Het leidde tot inzichten en reflecties die essentieel bleken bij het bedenken van een gedroomde toekomstige werkelijkheid. Het plannen van de route naar die werkelijkheid wordt daardoor een feestje!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Strategisch leiderschap
9

Een zinvolle, leerzame en uitdagende leergang die je aanspoort tot ontwikkeling

Een zeer leerzame tijd die mij behoorlijk aan het werk heeft gezet en er toe heeft geleid, dat ik de ontwikkeling kreeg die ik graag wou om tot een goede visie te kunnen komen met de daarbij behorende strategische denkwijzen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? Strategisch Leiderschap leergang 36
8

kwaliteit

opleiding met hoge kwaliteit van onderwijs!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke opleiding heeft u bij AOG School of Management gevolgd? leiderschap in management

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd