Veel leerstof die in een (te) korte tijd behandeld moet worden. Misschien is 6 cursusdagen net even te weinig.
Ik vond het jammer dat niet vooraf bekend was dat de WMO een aparte masterclass is. In de voorlichting werd de WMO als onderdeel van de masterclass Sociale Zekerheid benoemd. Hierdoor heeft deze masterclass slechts gedeeltelijk aan mijn behoefte voldaan.
Dank u wel voor uw mooie recensie! Vervelend te vernemen dat u dacht dat de WMO ook bij deze Masterclass behandeld zou worden. Dit is inderdaad niet het geval. Onder het kopje programma ziet u staan welke onderwerpen worden behandeld, ook staat dit in de uitnodiging vermeld. Met vriendelijke groet; Learncare Academy
Zoals mijn vorige opleiding bij Learncare volledig verzorgt. Enige wat een goede aanvulling zou kunnen zijn is net als de sociale kaart een aanmelding voor de benoeming bij de rechtbank als opdracht laten maken voor diegene die zelfstandig willen gaan worden.
Goede opzet, goede trainer, te weinig diepgaande kennis.
Zeer informatief, interessant en actueel. Een zeer vaardige trainer die op boeiende en onderhoudende manier de stof duidelijk inzichtelijk maakte.
prima voorbereid, goede controlevragen tussendoor, blijf je bij de les op die manier.
Perfecte opleiding !
zoals gebruikelijk prima geregeld en een zeer nuttige dag ( dagdeel )
cursus is aan te bevelen voor aanvulling op shv.
Zeer prettige cursus, geen kans om in een dip te vallen , Perfecte omgeving
Positieve ervaring. Zowel docenten als studie-inhoud zeer boeiend. Tijdens lessen genoeg tijd en aandacht voor oefenen van geleerde lessen en vaardigheden coachen.
mag wel iets meer op examen toegespitst worden. Het lijkt te makkelijk terwijl examen ineens veel moeilijker is met vragen die je niet verwacht hebt n.a.v. lessen
een goede combi van voldoende en duidelijk ingedeelde manual en een kundige mondelinge toelichting en uitleg
Ik vond het een erg serieuze aangelegenheid. Natuurlijk moet je wel wat leren, maar humor e.d. heb ik gemist. Ik kom uit een commerciele organisatie en vond hier nagenoeg geen aansluiting.
Trainers zijn deskundig en hebben voor een ieder aandacht! De inhoud van de training is veel omvattend, interessant en leerzaam. In de praktijk moet nog wel veel bijgeleerd worden.
Learncare is een professioneel bedrijf op het gebied van parate kennis en kennis overdracht.
De deelname aanbod opleiding heb ik als prettig ervaren. Of de opleiding gaat aansluiten op de praktijk kan ik nog niks over zeggen daar ik nog niet werkzaam ben op het gebied van de schuldhulpverlening. Ik zou zeker Learncare aanbevelen. Groet Angela
Prima organisatie
Prima accomodatie. Goede communicatie vooraf en tijdens trainingen.
Ik was erg blij dat ik momenteel een stageplaats heb binnen de bewindvoering anders had ik de opleiding best lastig gevonden aangezien het een breed vakgebied is. Het aantal lessen is dan best beperkt om alle theorie tijdens de lessen door te nemen. De studiemap is goed samengesteld en is een goed naslagwerk.
Ik vind dat de lesstof te veel voor de aantal lesdagen, waardoor we heel snel door de lesstof zijn gegaan. Hierdoor kwam ik vragen tegen tijdens het examen die wij niet hebben behandeld en/of stil bij hebben gestaan. Mondelinge examen vind ik ook erg kort want je wordt beoordeeld over een 15 min gesprek en daarin moet je alle punten hebben doorgenomen. Er zijn dus verbeteringen mogelijk maar over het algemeen een nuttige opleiding.
Zeer positief, prima docenten en veel praktijkvoorbeelden. Zelfs een dagje 'belastingen' was niet saai en werd zeer onderhoudend gegeven!
Opleiding was zeer inspirerend en informatief, echter het communicatie gedeelte was beneden peil. Het zou echt een goed voorstel zijn wanneer ik en mijn zakenpartner Rogier deze dag zouden geven :-)
Ik ben erg tevreden over de organisatie van Learncare, het aanmeldproces, de optie die ik mocht nemen. De trainers vond ik professioneel, met een groot compliment voor docent Jacques die een geweldig boeiende training wist te maken van toch een - voor velen - taai onderwerp als belastingwetgeving.
Specifieke punten: 1. vertel aan de cursist wat de diepgang is. Het is een HBO opleiding en dan verwacht ik wat meer op hoofdlijnen. Bij het examen kwamen detailvragen voor, dat zou wat bijgesteld kunnen worden. 2. Het is een stoomcursus. De 4e dag werd Belastingen en Soc. wetgeving gegeven. Die hoeveelheid is groot en kan in 1 week voor het examen onvoldoende worden bestudeerd als je daarnaast een fulltime baan hebt.
Burgemeester Hazenberglaan 401
3078 HG Rotterdam