Ik had het idee dat sommige cursisten meer bezig waren met eigen (privé)ervaringen dan met relevante informatie over het onderwerp in het algemeen.
prima cursussen
Ondanks de droge stof probeert de trainer het toch interessant te houden. Wel was het jammer dat er een tekort was aan tijd, waardoor bepaalde dingen niet goed werden belicht.
Het waren fijne trainingen, duidelijk en veel aandacht voor de gestelde vragen.
Dit jaar een masterclass en meerdere webinars gevolgd. Bevalt me goed! Alleen zou het fijn zijn als er ook mogelijkheden zijn in Alkmaar.
Goede communicatie, bereikbaarheid zowel telefonisch als plaats, goede opleidingen.
nvt
Goed verzorgd. Super makkelijk op kantoor achter je bureau een training volgen. Geen reistijd en reiskosten. Heel erg efficiënt.
Ik heb mijn benodigde PE punten behaald, mede door de webinars die Learncare mij aanbood. Zowel organisatie als de trainers hebben aan hun deskundigheid en persoonlijke aandacht voldaan.
Fantastische opleiding met zeer professionele en zorgvuldige begeleiding die ik absoluut aan iedereen die in dit veld werkzaam is/wil zijn aanraad.
Ik heb goede ervaringen met Learncare. Zoveel over de klassikale opleidingen en als de webinars ben ik meer dan tevreden.
Theoretisch heb ik meer kennis gekregen echter had ik graag meer aansluiting gehad naar de praktijk gezien vanuit verschillende inzichten. Nu werd het soms vanuit 1 ervaring gedeeld.
Leerzame en interessante cursus.
fijne locatie, en lunch goed verzorgd. masterclass sloot goed aan bij de praktijk en werd tijd genomen voor bepaalde casussen.
ik volg SHV I II en III wat ik écht een nadeel vindt, is dat alles tof in 1 map zit. Nu ik aan het leren ben voor het examen, had ik liever per deel 1 map gehad met alle stof. Ik begrijp dat er veel overlap in zit, maar toch geeft het een hoog 'gedoe' tijdens het leren dat niet alle stof voor het betreffende examen van toepassing is.
Duidelijk webinar met goede voorbeelden en handreikingen.
Prima opleiding!
nadeel is dat bij de examen trainingen maar 1 casus staat en die staat er dan 4 keer
De lesdag communicatie vond ik iets te theoretisch en ik had liever iets meer praktijkoefeningen gehad.
Ik ben erg tevreden over de opleiding. De opleiding besloeg 6 dagen, wel veel leerstof voor 6 dagen. Er was sprake van 1 docent voor het merendeel van de dagen, waarover ik erg tevreden ben. Een docent voor een dag was duidelijk minder in de manier van overbrengen. ER zijn diverse opdrachten gegeven, welke ingeleverd moesten worden. Een van deze opdrachten, het maken van een sociale kaart, werd beoordeeld met een cijfer. Dit diende voldoende te zijn om een deelnamecertificaat te ontvangen. Uit informatie van onze groep blijkt dat iedereen een punt tussen 7.0 en 8.0 heeft gekregen, ongeacht de hoeveel tijd en werk die er aan besteed is. Onduidelijk is hoe deze opdracht beoordeeld werd. Ook is er geen terugkoppeling gegeven over de andere opdrachten, wat ik persoonlijk jammer vind.
Meer geleerd over toeslagen dan ik had verwacht. Ik vond het wel lastiger om twee uur mijn aandacht bij de webinar te houden t.o.v. een gewone les van twee uur
Open en gemoedelijk, maar toch deskundig
geen verdere toevoeging, zeer tevreden
Ik heb veel positieve ervaringen met Learncare. Het is snel, direct en professioneel en kan dit overal volgen. Daarnaast kun je je vragen tijdens de Webinar stellen wat zeker helpt. Inmiddels de 4e Webinar gevolgd en er zullen er nog vele volgen. Tot de volgende keer!
Het was een leerzame dag. De groep was niet al te groot zodat we veel hebben kunnen overleggen met elkaar. Het is fijn dat de docent vanuit zijn ervaring kon spreken.
Burgemeester Hazenberglaan 401
3078 HG Rotterdam