De theorie zoals die wordt gedoceerd is goed toepasbaar in de praktijk. Er worden handvatten aangereikt. Daarnaast is het boeiend om wat anekdotes te horen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Prima naslagwerk ook.
Het is veel informatie in een korte tijd maar leerzaam en over het algemeen fijne docenten
ik heb opfriscursus schuldhulpverlening gedaan en geen budgetcoach
Goed verzorgde training met professionele trainers. Altijd zeer tevreden over Learncare. Inhoud van deze Masterclass Zorgstelsel bevat wel echt alleen de basis over het onderwerp, had gehoopt op wat meer verdieping.
Kundige leerkrachten. Helder en duidelijk. Goede aanvulling op bestaand materiaal en kennis
Learncare denkt met de cursisten mee en de lesstof is duidelijk en zeer uitgebreid.Profesionele trainers met praktijkervaring en kennis.
was prima
Prima webinar, aansluiting of toepassing naar de praktijk zal moeten blijken.
zzzz
Zeer teleurstellend webinar, goed voor 2 PE punten maar dat is ook alles.
Recensie staat bij de verkeerde training. Contact gehad met de cursist en wij kunnen met de feedback van de cursist nu verbeteringen doorvoeren.
Leuke en goedkoperen manier om PE-punten te behalen. Geen files naar een locatie (meestal) in het westen van Nederland. Top!
Ik word vriendelijk en deskundig te woord gestaan en de opleidingen vind ik van hoog niveau. Zeer leerzaam.
Ik ben er tegenaan gelopen dat de uitleg en de aansluitingen van de memo training niet goed aansluiten en/of duidelijk zijn. ik zou bij een eventuele volgende cursus niet meer kiezen voor E-learning. Ik heb zelf erg moeten zoeken naar de wijze hoe deze in elkaar steekt en hoe het op elkaar aansluit.
Ben er onervaren ingestapt. Heb er heel veel geleerd. Bij vragen en onduidelijkheden is snel geregeerd en gehandeld.
Prima opleiding, veel lesstof in een korte tijd, goed naslagwerk, prettig om met medestudenten deze lesstof tot je te kunnen nemen. Trainer met veel praktijkervaring, heel leerzaam.
Heel erg bedankt voor uw mooie recensie. Ik heb nog even een vraag voor u voor het volgende wat u aangeeft; De E-learning is chaotisch. Het is niet duidelijk wat je in welke volgorde moet doen. Bij navraag krijg je een standaard antwoord waar je niks mee kunt. De vragen in het examen kwamen me ondanks goede voorbereiding deels onbekend voor. Dat moet in mijn ogen niet kunnen. Dat is jammer. Zou u uw feedback toe kunnen lichten? Ik heb uiteraard uw vragen aan de mentor bekeken en zie geen standaard antwoorden die worden gegeven. Aangezien u nog niet het examen SHV III heeft gedaan, ga ik er van uit dat u het examen Budgetcoach bedoelt. Zoals ik kan zien heeft u een ruim voldoende behaald. De volgorde in de e-learning is zoals het staat aangegeven. Oftewel u begint bovenaan en gaat steeds meer de verdieping in per gemaakte opdracht enz. Ik verneem het graag van u zodat wij kunnen kijken wat wij eventueel kunnen verbeteren. Alvast bedankt!
heel fijn en op eigen tempo werke.
Wat ik jammer vind is dat er te weinig aandacht wordt besteed aan wetgeving. Hierdoor ben ik te kort gekomen tijdens mijn examen
graag verneem ik wanneer er nog meer van dit soort prachtige trainingen gegeven worden
Beste Theo, Heel erg bedankt voor uw mooie recensie! Bij deze treft u de link aan om te kijken wanneer er nog meer webinars worden verzorgd, https://www.learncare.nl/pe-punten/. Met vriendelijke groet; Learncare Academy
Prettig om thuis de nascholing te kunnen volgen.
Alles was zeer positief. Prettige organisatie en professioneel.
Geen directe opmerkingen
prima webinair Duidelijk en leerzaam Ook handig dat dit vanuit thuis kan
geen.
Burgemeester Hazenberglaan 401