Precieze opleiding stond niet tussen keuzemogelijkheden: Masterclass coachen en motiveren. Vandaar gekozen voor effectief communiceren met cliënten. Was vooral gericht op budgetcoaches, minder geschikt voor beschermingsbewindvoerders. Niveauverschil van deelnemers te groot. Docent deed erg zijn best, zorgde ervoor dat het geen verloren dag was.
Email met info aanmelding e.d. kan ik niet weer vinden. Learncare geeft aan deze wel verstuurd te hebben.
Het was een kleine groep waardoor er veel aandacht was voor de vragen van ieder. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.
Keurig verzorgde training, enthousiaste docent. De lokatie was erg prettig en volledig uitgerust. Persoonlijk had ik het leuk gevonden als er iets meer oefenmateriaal was of verwezen naar casussen van belastingdienst zelf, maar gezien het tijdsbestek van enkele uren is dat wellicht niet realistisch.
Deskundige trainer, goede training, prima locatie en ontzettend uitgebreide en lekkere lunch.
Mijn dank aan de trainer!
Wat ik nog wil melden: top locatie en super verzorgd
Duidelijke cursus met waardevolle praktijkdag.
praktisch duidelijk georganiseerd afwisselend
Geen opmerkingen Prima Masterclass!!
Trainingscentrum was goed te bereiken en prima verzorgd. De cursus werd goed gegeven en gaf me voldoende handvaten om in mijn werk verder daarmee te kunnen.
Ik werd erg enthousiast van de masterclass. Kanten van de WSNP waar ik nooit aan had gedacht werden toegelicht en zaken waar ik al een vermoeden over had werden bevestigd of verbeterd. Ilona bracht de stof over op een gestructureerde, professionele wijze en ze vond het duidelijk leuk om over te vertellen. Erg blij dat we deze class hebben gevolgd.
Goede, commutatieve en interactieve training.
Heel snel geregeld, duidelijke communicatie en de masterclass heeft ons erg geholpen bij het toetsen van bestaande kennis, maar ook bij het verkrijgen van nieuwe kennis. Ilona geeft erg prettig 'les' en denkt goed na over de vraag vanuit de organisatie.
Binnen ons werk waren we op zoek naar een verdieping in coaching in budgetadvies. Niet alle ellementen waren nieuw maar ook veel herhaling van eerdere opleidingen, wat overigens zeker niet slecht is. We hebben een verdiepingslag gemaakt en handvatten om onze klanten nog beter van dienst te zijn. De moeielijkheidsgraad zou iets hoger mogen alsmede de snelheid.
Een super leuke opleiding! Zeer kundige leraar, voldoende afwisseling qua theorie en opdrachten.
Het was erg prettig les te krijgen van Fokke. Wat ik wel jammer vind is dat de vragen (volgens mede studenten die examen hebben gedaan) die we via de memotraining krijgen niet representatief zijn voor de examens. Deze moet ik nog doen maar heb begrepen dat ik aan de oefenvragen niet veel heb.
Het gemis van praktijk was geen belemmering. Trainer en aangeboden lesmateriaal hield mij voor meer dan 100% bij de les. Heel boeiend. Goed verzorgd.
heel professioneel goede leerstof
Het is fijn daar er altijd tijd is voor vragen.
Inhoudelijk interessante masterclass. Docent heeft op deskundige en plezierige wijze de informatie overgedragen. Ruimte was er voldoende voor eigen inbreng.
opfriscursus PE punten schuldhulpverlening
Over de heer die de belastingcursus heeft verzorgd, ben ik erg tevreden. Over de mevrouw die de cursus over de Sociale Zekerheden heeft verzorgd denk ik een stuk minder tevreden.
Voor mij was het een carrièreswitch en na jaren niet meer te hebben gestudeerd is het me uiteindelijk toch gelukt! Ik ben zéér tevreden over de e-learning omdat het op eigen tempo gevolgd kan worden. Juiste en deskundige begeleiding van alle medewerkers van Learncare Academy. Top!!
Burgemeester Hazenberglaan 401
3078 HG Rotterdam