Leuke en leerzame opleiding. Duidelijk lesmateriaal. Snelle beoordeling en reacties.
Aansluiting van de training naar de praktijk* =NIET BEANTWOORD OMDAT IK NOG NIET IN DE PRAKTIJK HIERMEE WERK OP DIT MOMENT
Duidelijke communicatie . Zeer praktijkgericht
Mooie training met theoretische ondersteuning.
geen aanvullingen
Zeer nuttig geweest en heeft toegevoegde waarde voor de kwaliteitseisen van de rechtbank.
Was een leerzame masterclass en heb de vaardigheden al in de praktijk toegepast.
Jammer dat de cursus nu is afgelopen. Ik heb alle 6 dagen met zeer veel plezier beleefd.
Ik heb SHVI examen MC en cases 23/4 gedaan, zaten wel onbekende vragen in die ik in lesstof niet teruggevonden heb. Verder duurt het nakijken van de cases vrij lang
Heb op deze opleiding veel geleerd qua gesprekstechnieken. Opleiding was duidelijk, proffessioneel, met een deskundige docent. Maar het was ook een hele leuke opleiding.
Een zeer leerzame cursus. Door de manier van lesgeven was het goed te volgen. Goede afwisseling van theorie en het geleerde oefenen. Ik heb de cursus met zeer veel enthousiasme gevolgd. Robert Westphal is een man uit de praktijk en gaf veel tips en deelde met ons zijn ervaring uit de praktijk. Goede trainer! Door die ervaring is de cursus goed te volgen en is er meteen een link met het toepassen in de praktijk. Aan te raden!
Goede cursus gehad 👍.
Learncare Academy B.V. is er in geslaagd de juiste mix te presenteren tussen theorie en praktijk. De docenten laten zich als zeer deskundig kwalificeren en de praktijkdagen zijn m.i. dan ook onmisbaar.
Persoonlijk vond ik de locatie bij Hotel Fidder een prima locatie. Idd wat klein maar wat mij betreft hadden we niet naar de Buiten Sociëteit hoeven verhuizen.
Manier van lesgeven en deskundigheid is zeer motiverend!
prima locatie, goed lesmaterialen en uitstekende docent.
positief
De opleiding was een uitdaging die ik met veel plezier heb gevolgd. De klassikale opzet zorgt voor een vertrouwde omgeving om te leren en rollenspellen te oefenen. Van de medecursisten heb ik veel extra geleerd door hun werkervaring en kijk op het geleerde. De cursus dagen waren boeiend en vlogen voorbij. Jammer dat de opleiding voorbij is, nu aan de slag als budgetcoach!
Zeer tevreden over Learncare en de opleiding Budgetcoach. Ik vraag me wel af hoe de klantgesprekken in de praktijk gaan. Dit zal door ervaring opgebouwd moeten worden denk ik. Een extra dag(deel) gericht op het kiwa-examen zou ook fijn zijn.
niet elke week een bijeenkomst maar 1 keer per 2 weken.
Fijne en goed opgezette training. De trainer gaf heldere uitleg en gaf veel praktijk voorbeelden. Erg prettig. Ik had het wel prettiger gevonden als de trainingsdagen om de week gegeven werden, heb je iets meer tijd om je voor te bereiden. Als je nu privé een druk weekend had, kon ik me niet voldoende voorbereiden op de volgende lesdag.
Goede duidelijke uitleg en voldoende aandacht voor iedereen tijdens de lessen.
De training werd op een zeer prettig manier gegeven. Veel geleerd
Leuke en leerzame training,mede ook door de kennis en het enthousiasme van de trainer Robert. Ik overweeg nog om verder te gaan voor het KIWA examen,wellicht in het najaar maar zal dat ook zeker bij Learncare Academy doen.
Vooral het leren van de kennisvragen met behulp van de app is ongeëvenaard. Meerkeuzevragen die in wisselende volgorde van antwoorden blijven terugkomen tot dat ze goed gaan en daarna nogmaals incidenteel worden getoetst. Erg fijn. Ook de examendag communicatie heb ik als bijzonder leerzaam ervaren.
Burgemeester Hazenberglaan 401
3078 HG Rotterdam