De E learning bewindvoering is praktijkgericht en heeft aan mijn verwachtingen voldaan.
Fijne organisatie. Communicatie verloopt super goed en snel.
Wederom een prettige en leerzame training.
de kleinschaligheid (3 personen) was geweldig.
Prima opleiding. Praktijkdag hele goede aanvulling.
Goed georganiseerd, had wat mij betreft wel iets meer aandacht kunnen besteden aan cijfermatige opdrachten. Tevens meer stil moeten staan bij de specifieke instellingen waar een budget coach iets aan zou kunnen hebben, wat is er (nog meer) te halen voor de minina.
Fijne training op prima locatie. Trainers zijn professioneel en deskundig. Trainingsfilmpjes in elearning helaas een stuk minder professioneel.
Veel energie van gekregen . Nieuwe uitdaging gevonden !
Perfecte training, deskundige en vriendelijke trainers. Echter de webcollege komen niet professioneel over. Deze verdienen echt verbetering!
Wat mij betreft mag het aantal opleidingsdagen naar 6 of 7. Dedagen worden daardoor korter, maar intensiever en het geeft meer tijd voor opdrachten en leerwerk
De inhoud van de training was erg interessant. Robert heeft het ook interessant gemaakt dmv goede afwisseling, geen saaie stof en leuke eigen voorbeelden.. Jammer dat de opleiding voorbij is.
Training was heel goed met goede trainer. Alleen komen de filmpjes van de webcollege's (behalve de fiscale) amateuristisch over
Was wel aardig maar voor mij soms niet concreet genoeg. Accenten liggen onvoldoende naar vertaling in praktijk. Onduidelijk was of nu wel of niet huiswerk moest worden gemaakt (niet belangrijk). Voor de sociale kaart kreeg iedereen een punt rond de 9....of je nu veel moeite had gedaan of dat gekopieerd was van de site.
Beste Francine, Heel erg bedankt voor de recensie! Jammer om te vernemen dat u niet helemaal tevreden bent. Uiteraard is het huiswerk belangrijk. In de PowerPoint staat er na elke bijeenkomst wat er voor de volgende bijeenkomst voorbereidt moet worden. Hoe beter een cursist zich voorbereid, hoe beter de les hier weer op gegeven kan worden. Wat betreft de sociale kaart zijn er minimale eisen waaraan voldaan moet zijn. Er wordt gekeken welke informatie is verzameld, of er is aangegeven wat een schuldhulpverlener aan de organisatie heeft om zo de cliënt optimaal te kunnen helpen/begeleiden in het proces. Het is een examenopdracht en wordt niet lukraak beoordeeld. U had dit uiteraard ook altijd eerst even bij ons neer kunnen leggen. Dan kunnen wij u dit uitleggen en zeker als er zaken onduidelijk zijn, dan staat wij altijd klaar voor de cursist om deze verder te helpen.
Docent heeft duidelijk rekening gehouden met de verschillende nivos van de cursisten
Heb deze training als zeer prettig ervaren. Wist al veel, er werden punten aangehaald, die toch een beetje vergeten waren of met andere aanpak, een beter resultaat opleveren. Ben zeer tevreden, op de manier hoe de de trainer uitleg gaf.
Gepassioneerde leraren en lerares. Geen seconde verveeld tijdens de opleiding. Onwijs veel geleerd! Mooie locatie en goed verzorgd #daltonlaan!!100
wist de cursisten te boeien goede uitleg van de vragen wist de cursisten goed te informeren wat goed en niet goed was en hoe je bij de cliënten moest binnen komen
Het is een leerzame cursus met voldoende inhoud. Ik vind de filmpjes in de webcolleges niet zo heel sterk, komt gemaakt over. Prettig dat je ook via een app de memotraining kan doen. Wellicht is het mogelijk om als je een vraag incorrect hebt dit te kunnen toelichten waarom het fout is.
Prima masterclass. Aandachtspunt: de PowerPoint online versie is niet gelijk aan de versie tijdens de Masterclass.
goed verzorgde training; veel van opgestoken; ga zo door.
Prima docent , duidelijk uitleg , Goede Sfeer.kan goed aandacht vasthouden .ik Ben niet zo weg van assement bij examen , dat Moet je toch in de praktijk Leren.
Het was en zeer leerzame middag. Niet alleen voor de PE punten, extra kennis is nooit weg.
Het was een nuttige masterclass die goed aansluit op de praktijk, de leerkracht was duidelijk en luisterde goed naar ons.
prima cursus . maar misschien meer oefenen met gesprekken waar de cursusleider bij is . dan krjg je toch andere feedback als vd medecursisten.
Burgemeester Hazenberglaan 401
3078 HG Rotterdam