Goede opleiding

De inhoud van de opleiding vond ik goed. Ben wel heel erg aan het zoeken wat de volgorde is. Wanneer moet ik examen maken? waar kan ik het reflectieverslag inleveren? Hoe kom is aan 70% kennis e.d. Heb volgens mij alle filmpjes bekeken, opdrachten gemaakt en huiswerk gemaakt maar kom niet tot de 70%. Had vraag aan mentor gestuurd en krijg heel kort antwoord terug. Huiswerk insturen ging makkelijk en redelijk snelle reactie. Positieve reacties maar miste wel suggesties etc. waar je van kunt leren.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? E-learning Schuldhulpverlener
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Didactische vaardigheid N.v.t.
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? actualiteiten

zeer leerzaam met interessante tips ren tools

Ik ben erg tevreden over de ondersteuning die ik heb gekregen in de opleiding van de huiswerk begeleiders.Ze staan open om te luisteren naar de feedback en geven je handvatten om door te pakken Daarnaast is het erg fijn op te werken met de E-learning je kan steeds terug pakken op wat je extra wil leren. Er zaten wel wat fouten(niet aangepaste stukken naar wetgeving 2022) in de opleiding dat vind ik een dachtspunt voor de learncare academy. De opleiding is erg duidelijk en gestructureerd waardoor het makkelijk is om alles te vinden. sommige examen vragen kwamen niet voor in de toetsingsvragen waardoor ik het met de basis examen wat moeilijker had.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? E-learning Budgetcoach
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? meer examen vragen

Helder en duidelijk met goede voorbeelden

Prettig verteld, voldoende praktijkvoorbeelden.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Webinar stresshantering bij mensen met schulden
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Communicatie (indien van toepassing) N.v.t.
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? aanbod is al voldoende

Duidelijk uitgelegd!

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? E-Learning Bewindvoerder
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Geen suggestie

Duidelijke webinar

Prima webinar met duidelijke uitleg.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? N.v.t.
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Besparingsmogelijkheden huishoudelijke uitgaven

Overzichtelijke volgorde van leren.

Duidelijk aan je moet doen. Stap voor stap. Goed overzicht. Basisexamen 1 was moeilijker dan verwacht op basis van de memovragen.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? E-learning examentraining SHV I, II en III
  • Tevredenheid N.v.t.
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Vltb berekening

Zeer leerrijke en nuttige opleiding voor een BudgetCoach

Verhelderend om over verschillende fasen in het leven iets te leren.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Budget Life Planner
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? schuldhulp, budgetcoaching maatschappelijke invloed van armoede armoede

Duidelijk

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? beschermingsbewind

Leerzame masterclass

Het was een algemene masterclass omtrent erven en schenken. Ik had verwacht dat wij dieper in de materie zouden gaan en ook toepasbaarheid op mijn werk bij een bank. Voorbeeld ook hoe om te gaan bij beneficiaire aanvaarding en over hoe dat dan gaat met toegang geven tot de rekeningen. Er werd aangegeven een laptop of tablet mee te brengen. Deze hebben wij niet nodig gehad. Het was daardoor een behoorlijke belasting aangezien ik deze bij mij moest dragen in de trein en bij de wandeling naar de locatie. Locatie was prima, goede verzorging en heerlijke lunch.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass Erven en Schenken
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Voor nu heb ik geen wensen

zeer goed

Heel veel van geleerd

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass Belastingen
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? geen voorkeur

Leerzame workshop, maar niet bankgerelateerd.

Graag in het vervolg laten weten dat een laptop/tablet niet nodig is. Het was zeker interessant en degene die de workshop gaf deed het leuk en had de kennis in huis. Ik had zelf gehoopt dat het wat meer zou gaan over het beneficiair aanvaarden en verwerpen van een erfenis. Hoe dit dan in de praktijk gaat bank gerelateerd.

• Tevredenheid
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Nee
  • Welk(e) onderwerp(en) zou u graag terug zien in ons aanbod? Beneficiair aanvaarden, verwerpen nalatenschap

Prima opleiding en opleider !

Van aanmelding ( zeer snelle reacties elke keer ) tot aan docent en locatie prima !

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Opleiding Budgetcoach NEN 8048
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Prima opleiding, goede docent en een mooie groep.

Kleine, maar leuke, groep, mooie locatie, uitstekende verzorging. De docent was zeer ter zake kundig en kon de stof goed overbrengen. Praktijkgericht. Kortom een welkome aanvulling op mijn werk.

Niet zo goed.

met name de casussen waren een rommeltje.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass Verdieping vrij te laten bedrag

Leerzaam en professioneel

Fijne docent die op alle vragen antwoord wist. Klassikale opleiding gevolgd wat heel prettig was. 1 dag de cursus online gevolgd hier merkte ik dan ook gelijk het verschil. Je kunt de theorie ook schriftelijk krijgen wat een aanrader is. Zou deze opleiding zeker aanraden.

• Voldeed de training aan uw verwachting
  • Aansluiting van de training naar de praktijk N.v.t.

Leerzaam en verhelderend

Ik heb nu meer inzicht hoe een salarisspecificatie in elkaar zit. Dit is direct toepasbaar in mijn werk.

• Persoonlijke aandacht
  • Communicatie (indien van toepassing) N.v.t.
  • Tevredenheid N.v.t.
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Erg leerzame training op een leuke manier gegeven

Ik heb het erg leuk gevonden om deze cursus te volgen. Ik heb ontzettend veel geleerd over het vak van Budgetcoach. De leeromgeving is overzichtelijk en bevat veel leerzame informatie. De online bijeenkomsten vond ik ook erg goed. De trainer Robert heeft de bijeenkomsten op een interactieve manier geleid. Het waren lange dagen maar ik vond het geen moment saai worden. Er was een goede balans tussen luisteren, opdrachten maken en zelf oefenen met de mede cursisten. Normaal hou ik nooit zo van rollenspellen maar op deze manier in break out rooms werkte erg goed. Ook al zou een fysieke bijeenkomst weer mogelijk zijn dan nog zou ik kiezen voor online klassikale trainingen.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Prima opleiding en online prima te volgen.

Prettige organisatie

Prettige organisatie. Fijne docent en veel geleerd!

Voldoende

Door Corona geteisterde cursus helaas.

Uitstekend!

Had hoge verwachtingen en die zijn uitgekomen. De docent(en) was goed. De klas was niet te groot niet te klein qua samenstelling. De leerstof werd goed gedoseerd. De memo trainingen hielden je scherp. De locatie was top. Dik tevreden. Silvano Orvini

Leerzaam en goed gepresenteerd

Een leerzame training. Een sympathieke docent die veel wist van de materie en legde wetten en regels goed uit. De presentatie was goed voorbereid en er was ook ruimte voor vragen of opmerkingen. 4 uur is best lang voor een zoom sessie maar er waren gelukkig ook pauzes. Ik vind het een prettige manier van een training volgen en vind dit voor herhaling vatbaar. Wat ik onduidelijk vond waren de opdrachten in het portaal. De pre-opdracht moest je vooraf aan de les inleveren. Dat is helder. Maar onder de powerpoint presentatie stonden ook opdrachten waarbij stond dat ze behandeld zouden worden in de les. Dat is ook gebeurd, maar waarom dan een knop daarachter met "inleveren". Was mij niet duidelijk wat ik daarmee moest.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass sociale zekerheid

Inhoudelijk een goede cursus

Docent heeft veel kennis en kan het goed en boeiend overbrengen

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

een van de betere online cursus

een zeer actieve groep, mede gemaakt door de trainer, compliment hiervoor.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? N.v.t.

erg leerzaam

erg leerzaam. hoop dat ik het allemaal kan onthouden. veel informatie.

• In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Life-events

Burgemeester Hazenberglaan 401

3078 HG Rotterdam