Je wordt profesioneel opgeleid door deskundige docenten, tijdens de opleiding doe je al direct praktijkervaring op door bv al trajecten te doorlopen met proefcliënten. Hierdoor leer je zelfstandig op eigen benen te staan en met vertrouwen een eigen praktijk te starten.
Graag kom ik nog een terug om een opleiding te volgen tot therapeut of coach. Heeft altijd mijn interesse gewekt. Mvg Linda
Sonnevelt Opleidingen is een betrokken en gedreven opleidingscentrum. Ik voelde me er meteen thuis. Leraren die weten waar ze over praten en jou vanuit je eigen kracht dat mee willen geven. Echt top!
ik kan alleen maar lof spreken over deze opleider.
Een woord geweldige opleiding met professionals en empatische opleiders.
Sonnevelt is een prima opleidingsinstituut met Albert Sonnevelt als drijvende kracht. Ik ben heel tevreden met de inhoud van de opleiding en met de flexibiliteit waarmee alles wordt opgelost.
Droom waar gemaakt!
De opleiding heeft bij gedragen aan een nieuwe stap en start in mijn leven...
Een hele bijzondere persoonlijke ontwikkelingstraining van een bijzondere trainer. Niet alleen heel deskundig, maar ook heel prettig om mee te zijn en praten.
De opleiding van Sonnevelt Opleidingen heb ik als zeer waardevol en leerzaam ervaren.
Goede opleiding waarbij de theorie en praktijk goed zijn verweven. Alle geleerde vaardigheden en tips zijn direct toepasbaar. Goede docent die oog heeft voor de persoonlijke ontwikkeling vd student
Het enige nadeel vind ik de te korte tijd om je deze opleiding echt eigen te maken maar dat ligt niet aan Sonnevelt Opleidingen maar aan de gemaakte afspaken
Sonnevelt Opleidingen biedt veel opleidingen aan waarbij je zelfinzicht en vitaliteit worden vergroot. Het helpt je om een beter mens te worden en om je beter te voelen, en daarbij is de maatschappij van nu zeker gebaat.
Sonnevelt opleidingen is een warm bed waarin je terecht komt terwijl je uitdagend leert.
Stresconsultant opleiding is een opleiding die inhoudelijk goed is en prima aansluit bij mijn integrale massage praktijk! De docent gaf les vanuit zijn professionaliteit en vanuit zijn hart en passie.
Kiezen voor een opleiding bij Sonnevelt is het beste wat ik afgelopen jaar heb gedaan. Ontzettend goede kwaliteit en enorme betrokkenheid bij mij als student met veel extra's die je zomaar krijgt. Een voorbeeld voor andere onderwijsinstellingen.
Ik ga in September beginnen met de opleiding Medische Basiszorg en tot op heden ben ik erg tevreden, ik had dit al langer gewild maar door omstandigheden ging dat niet. Ik ben erg tevreden hoe er naar je geluisterd wordt en ik deel de mening van Albert Sonneveld. Over de inhoud van de curus kan ik nog niet veel zeggen maar de proefles zag er veelbelovend uit. OOk de opzet en de filmpjes van andere mansen zijn stimulerend dus het kan niet anders dat het opleidingsinstituut van hoog Niveau is!!
Architronlaan 2-60A
5321JJ Hedel
Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.