Sonnevelt opleidingen heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De docenten zijn deskundig en bij problemen is er (bijna) altijd wel een oplossing te vinden. Ik kom er graag nog eens terug.
Goed informele sfeer, genoeg ruimte om vragen te stellen, zeer deskundige lerares,
Door Sonnevelt opleidingen is mijn kijk op het leven totaal veranderd. De rijke invulling van de lesstof heeft mij de mogelijkheid gegeven mezelf te ontwikkelen tot een waardevol mens. Er zijn openingen ontstaan waar ik me voorheen niet van bewust was. Sonnevelt opleidingen heeft mij geholpen om mijn leven opnieuw invulling te geven.
veel geleerd en blijf leren door de web seminars van albert
Dankzij SonneveltOpleidingen heb ik mijzelf persoonlijk goed kunnen ontwikkelen, tot vandaag de dag gebruik ik de "tools" die ik tijdens mijn opleiding daar geleerd heb. De begeleiding tijdens de opleiding heb ik als zeer kundig, passievol en positief ervaren !!
Sonnevelt brengt datgene wat ze op papier en bij uitleg beweren te doen. Er is persoonlijke aandacht voor elke cursist tijdens de opleiding. De docenten zijn geschoold en weten waar ze het over hebben. De inhoud van de opleiding is duidelijk, overzichtelijk, en goed verzorgd in mappen.
Een prachtige opleiding die mij als mens heeft doen groeien en mij de zin van mijn leven heeft laten voelen en inzien. Het heeft mijn leven veranderd en mij geìnspireerd anderen op hun pad te begeleiden.
Bij Sonnevelt word lesgegeven met volledige aandacht bij de cursist. Zeer goede begeleiding. Met als doel en resultaat de groei van de deelnemer. Ook het intake traject wordt goed begeleid zodat alles heel persoonlijk aanvoelt. Sonnevelt opleidingen is een voorloper in onderwijs van deze tijd!
Sonnevelt vind ik een opleider die verder gaat dan alleen maar theorie, met oog voor de mens, zowel de student als de uiteindelijk client. De opleiding geeft ook ruimte aan spiritualiteit en intuitie. Dat is precies de reden waarom ik voor deze opleider heb gekozen. De opleiding voldeed zeker aan mijn verwachtingen en heeft me enorm geinspireerd en vertrouwen gegeven.
heel goede opleiding
Professionele organisatie, met aandacht voor de mens!
Sonnevelt is heel prettig instituut. Opleidingen daar met veel plezier gevolgd. Goede trainers
was heel goed
Sonnevelt leid je op tot een deskundige therapeut. Niet alleen door je theoretisch goed onderbouwd op te leiden, maar zeer zeker ook door aandacht te besteden aan persoonlijke groei. Jij als persoon bent uiteindelijk de basis van hoe jij je als therapeut profileert.
Ik kijk met plezier terug. Het vergde inzet en tijd, maar het helpt ook mijn droom te verwezenlijken!
Krijg veel energievan de lessen, ze zijn zeer afwisselend en prikkelen je tot nadenken
veel ruimte om te groeien, begeleiding indien nodig. Grote know how bij de docenten en veel passie voor het vak en de student.
Een enthousiast docententeam die een opleiding geven die direct toepasbaar is in de praktijk.
Mooie opleiding die me verder heeft gebracht in het coachingsvak. Deskundige docenten.
Ik ben super tevreden en heel blij dat Sonnevelt opleidingen in mijn leven is gekomen. Ik doe Trainer Hormoonfactor en vind het geweldig!
Architronlaan 2-60A
5321JJ Hedel
Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.