Ik begon redelijk blanco aan de opleiding omdat ik me laat had ingeschreven. De lesstof is uitgebreid en naast inhoudelijke stof was er ook veel tijd en gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling.De opleiding tot natuurvoedingsadviseur brengt je terug bij de basisbehoefte van jou als mens. En dat doet zeker wat met je! Hier werd je goed in begeleid.
Gericht op de mens achter de mens, persoonlijk, leerzaam, vinden van je passie, terug naar je kern.
Wat een geweldige opleidingen heb ik tot nu toe mogen volgen. Superfood expert en stress counselor. Je leert erg veel over het vak en daarnaast ontzettend veel over jezelf. Het is een fantastische ervaring om op deze manier te mogen leren. Interessante stof, geweldige mensen die je begeleiden tijdens iedere proces en je komt vol energie de schoolbanken uit! Na deze opleiding, zal ik weer een opleiding volgen bij Sonnevelt.
Goede leerkrachten,die duidelijk zijn wat ze van je verwachten. Daarbij ook helpen. Persoonlijke groei doorgemaakt tijdens en zeker erna nog. Stresscounseling pas ik toe in mijn praktijk.
ik vond het heel plezierig dat er zowel aandacht was voor theorie, maar dat er veel ruimte was voor persoonlijke ervaringen die docent deelde met cursisten. .
Echt met enorm veel plezier deelgenomen aan de opleiding en enorm veel relevante informatie gekregen met altijd weer ruimte voor persoonlijke inbreng.
zowel persoonlijke aandacht als een doortimmerd opleidingsprogram. professioneel, betrokken zonder op je nek te gaan zitten, begeleidend in je eigen proces zonder de eisen van het beroep uit het oog te verliezen. aldus: evenwichtige opleiding met prima eindresultaat voor je praktijk daarna.
Door de persoonlijke groei kan ik het geleerde toepassen in de (m'n) praktijk.
Ze hebben mij zeer goed geholpen in verband met mijn blindheid erg blij mee
Fijn en leerzaam jaar.. Veel geleerd
Ik heb met plezier mijn opleiding gevolgd en doe over twee weken examen. Ik ga ervan uit om verder te leren en zeker bij deze opleidingscentrum.
Praktijkexamen gebeurd op basis van 1 docent er zit geen gecommitteerde bij. Exameneisen van te voren niet duidelijk gecommuniceerd met mij, dat ik kennelijk kon zakken als ik te veel mijzelf zou zijn. Ik vind dat ik volkomen subjectief herexamen moest doen a 67,50 in een of ander hotel wat zeer moeilijk te bereiken is op een te vroeg tijdstip. Ik vind de lesstof behoorlijk achterhaald waar het de huidige wetgeving rondom arbeid aangaat en de nieuwste kennis rondom stress.
Vernieuwend Coachen was zo vernieuwend. Heerlijk, warm, liefdevol en emotioneel werken aan jezelf en daardoor straks anderen kunnen gaan helpen om als persoon en wereld beter te worden. Persoonlijke groei en ontwikkeling is niet meer te stoppen.
De opleiding die ik bij u gevolgd heb,is voor mij de basis om als professioneel therapeut cliënten te helpen en te begeleiden.
Prima opleiding en de docente was helder en met een reuze kennis van zaken. Zeer tevreden.
Docenten heb ik als zeer inspirerend ervaren. Deskundig vanuit de praktijk. De best mogelijke mix wat mij betreft.
Sonnevelt opleidingen onderscheid zich door opleidingen aan te bieden die aansluiten bij de huidige tijdsgeest, daarop inspelen en op het vlak van (holistische) Gezonde en Bewuste Levensstijl zijn zij de pioniers die een geweldige Beweging in gang heeft gezet.
Alleen 1 docent was heel erg slecht en dat was diegene vrouw die geen verstand van haar zaken had en ook nog veel te laat kwam! Lichaamstaal slecht, uitstraling slecht, kennis slecht ezv.
Ik ben enorm blij dat ik de opleiding Energetisch Therapeut ben gaan volgen. Elke keer is het weer een feest om te mogen gaan en het geleerde toe te passen in mijn leven. Erg tevreden ben ik over Sonnevelt Opleidingen.
Architronlaan 2-60A
5321JJ Hedel
Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.