Sonnevelt Opleidingen is een professioneel en breed opleidingsinstituut met veel persoonlijke aandacht en te zake kundige docenten. Met name de functie studie-adviseur is goed ingevuld en waardevol
Heerlijk! Voelde als heel vertrouwd! Een warm bad en daardoor absoluut een aanrader voor iedereen...
Ik heb twee universitaire studies gevolgd en vele cursussen en trainingen, maar zelden in mijn leven ben ik zo aan mijn trekken gekomen als tijdens een opleiding van Sonnevelt. Een intense ervaring, die nog lang doorwerkt in een mensenleven. Dank!
Ik ben nu 2 maanden bezig met de opleiding gewichtsconsulent. Ik ben bijzonder te spreken over de opleiding, de docent en de map met cursusmateriaal.
Mooie en leerzame ontwikkeling meegekregen.
Professioneel en tegelijkertijd betrokken, warm en verfrissend.
Opleidingen voldoen aan de eisen v.w.b. accreditaties, er wordt gekeken naar persoonlijke omstandigheden, voor ieder zo comfortabel mogelijk maken, heel flexibel meedenken (bv. gemakkelijk qua inhaallessen).
Ik ben nog niet lang geleden begonnen. Daarom kan ik nog niet helemaal een beeld uitdrukken op de inhoud.
SONNEVELT OPLEIDINGEN IS EEN OPLEIDING MET HOGE PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR JOU ALS LEERLING, MET ZEER GOEIE GEKWALIFICEERDE, GEMOTIVEERDE & CREATIEVE DOCENTEN DIE MET HART EN ZIEL LESGEVEN. WAT MIJ AANSPREEKT IN SONNEVELT OPLEIDINGEN IS DE JUISTE VERHOUDING TUSSEN THEORIE EN PRAKTIJK. VOOR MIJ KWAM IK SONNEVELT OPLEIDNGEN GELUKKIG OP HET JUISTE MOMENT IN MN LEVEN TEGEN, HET HEEFT ME ZEER GEHOLPEN BIJ MN CARRIERESWITCH.
Zeer professioneel; naast het opdoen van kennis, ook aandacht voor de persoon.
Grote kennisopname met veel praktische toepassingen.
Ik vond alle lessen die ik heb opgeleid SUPER!
Onder deskundige begeleiding heb ik met plezier de medische basiskennis gevolgd. De zwaarte en de verwachtte studie uren klopten goed met wat voorop gesteld werd. De lesstof werd duidelijk en met plezier behandeld door de docenten.
Architronlaan 2-60A
5321JJ Hedel
Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.