Een mooie praktijkgerichte opleiding met onder andere intervisiegroepjes, proefpersonen, diverse eigen Powerpoint presentaties, portfolio, groepsopdrachten, menuberekeningen Kortom een zeer leerzaam jaar waarin je ook jezelf ook groeit en je jezelf verder ontwikkelt.
Erg veel geleerd! Heel inspirerend! Ook goed toe te passen in de reguliere hulpverlening. Tevens veel praktische oefeningen geleerd en jezelf beter leren kennen. Goede afwisseling tussen lichamelijke oefeningen en gesprekstechnieken.
Ik ben pas met de opleiding begonnen maar na 1 les al zoveel rijker, je leert hier zo snel maar op een respectvolle en soms ook wel uitdagende manier om in je kracht te blijven. Ik weet zeker dat deze opleiding me heel veel gaat geven en zie er met ontzettend veel plezier en dankbaarheid naar uit om de rest van het jaar te volgen!
Tot nu toe fantastische input en aanzet tot denken, enthousiasme, zeer veel kennis en de kunst om een groep goed te leiden. Mirjam heeft oog voor de groep en de verschillende individuen hier in.
Behulpzame en motiverende trainers uit de praktijk. Trainen zowel op techniek als persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard de examenstof als hoofdlijn door het jaar. Maar ook aandacht voor technieken die aanvullend zijn. Geeft energie om verder te gaan...
De opleiding is net begonnen. Tot nu toe erg goed en leerzaam. Docenten met kennis en ervaring, een leuke groep en een superlocatie midden in het groen. Interactief leren is hier een voordeel omdat er ook mensen met ervaring de opleiding volgen.
Mooie interactie van Albert met de deelnemers. Ondanks de grote hoeveelheid informatie is er voldoende ruimte voor vragen en hulp bij de eigen situatie. Mooie afwisseling van informatie, zowel gesproken als presentatie en ondersteuning van media.Zeer boeiend en leerzaam! Strakke regie zonder dat je tijdsdruk voelt.
Ik ben begin dit jaar begonnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Een hele nieuwe wending wilde ik gaan maken en na een informatie avond van Sonnevelt werd ik zo enthousiast van de mensen die daar met passie over hun vakgebied vertelden dat ik in 1e instantie niet wist waar ik zou gaan beginnen. Dat werd uiteindelijk de psychosociale basiskennis. Een pittige opleiding en tegelijk erg informatief. Inmiddels 1e deel van het examen met goed resultaat behaald en eind van het jaar het 2e deel van het examen doen. Ondertussen ben ik ook gestart met de opleiding kindercoach bij Sonnevelt.
Fijn ontvangst op de lesdag, vooral de eerste dag als je nog eeg moet wennen. Er is aandacht voor het individu, maar zeker ook de deelnemers als groep. Het lesmateriaal is goed verzorgt en de stof blijft lang hangen, overal zie ik de hormonen zweven, Haha!
Goede lessen over superfoods in brede zin. Zo veel gezondheid terug met de juiste voeding. Gezondheid terug geven aan je darmen... Ook onze groentes zijn SF's ( 2013/2014) Vernieuwend is heel mooi, inspirerend, nu zijn. Bewustwording, kracht , groeien( 2015/ dec examen )
De opleiding stresscounselor wordt gegeven door enthousiaste, vitale en bekwame docenten. Een super mooie opleiding die ik iedereen kan aanraden. Wil je jezelf en een ander 'echt' ontmoeten.....volg dan deze opleiding.
Prima docenten, opleidingsplek enigszins lastig te bereiken. NS werkt niet mee zo vroeg in de ochtend! Veel stof in korte tijd. We gaan het zien, examen in juni volgend jaar.
Ik volg de opleiding Mental Coach die mijn verwachtingen veruit overtreft. Professioneel, persoonlijk, deskundige docenten, interessante studiegenoten en praktijkgericht. Er wordt tevens veel 'treffende' theorie wordt aangeboden, die in de lessen vakkundig naar de praktijk worden vertaald.Top! Zeer tevreden.
De opleiding Kindercoach heeft voor mij ruimschoots voldaan aan mijn verwachting. Professionele, enthousiaste docenten. Fijne locatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Heel persoonlijk, goede combi tussen theorie en praktijk
Geweldig, leuk vel geleerd.
de categorie is eigenlijk, gezondheid en voeding/coaching
Het was de eerste keer dat ik hier een opleiding gevolgd heb, zeker niet de laatste.
Dagelijks gebruik ik nog de theorie en praktijk die ik heb opgedaan bij Sonnevelt opleidingen. Geweldige ervaring
SUPER!!!
Gewoon goed en tevreden
Indien de opleiding aansluit bij wat ik wil zou ik terugkomen.
De Levenscoach opleiding was niet zozeer pittig qua stof maar wel doordat we er zelf helemaal doorheen gingen; we werden door de leraren uitgenodigd veel naar ons zelf te kijken. Hierdoor kan ik nu ook de diepte in met mijn cliënten.
Architronlaan 2-60A
5321JJ Hedel
Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.