goede service, goed behandeld

Een opleiding met veel persoonlijke verdieping wat helpt een mooie basis te vormen voor werken als jongerencoach. Je moet nog wel zelf theorie erbij halen. De opbouw en aanpak zijn fijn en de opleiding is doorspekt met ervaringen van de trainster. Wilma is enthousiasmerend en ervaren. ik ben geïnspireerd door haar.

• Gevolgde training Jongerencoach - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Inspirerend, top begeleiding, goede online learning en persoonlijke begeleiding. Altijd interessant om te leren hoe je vitaal kunt blijven door SLIM je brein te gebruiken. Veel mensen komen terecht in een ratrace en het leven beïnvloed hen. BrainTrainer geeft je direct weer de kracht en richting terug die je zelf wilt varen.

• Gevolgde training Braintrainer

perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische trainings sessie gedaan met Albert Sonnevelt in de omgeving van Toulouse. Je komt daar echt tot rust en na 4 dagen op een Next Level.Zeer aan te bevelen voor ondernemers.

• Gevolgde training Leven vanuit Essentie - Najaar 2015

goede service, goed behandeld

Ik ben tijdens deze opleiding in het algemeen een rijker mens geworden. Daarnaast was er makkelijk op te nemen lesstof door 'n ervaren diëtiste op zeer professionele wijze gedoceerd. Locatie kan beter, temperatuur in de ruimte vanwege airco niet optimaal, beperkte kosteloze parkeerruimte.

• Gevolgde training Gewichtsconsulent - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Fijne open trainer, prettige sfeer, veel praktische oefeningen in de les, goed werkbaar lesboek, prettig contact secretariaat. Al met al een fijne en zeer leerzame opleiding. Een goede aanbeveling waard!

goede service, goed behandeld

Zeer gedreven docenten met heel veel kennis! Daarnaast staan ze open voor jou als leerling. Ik mis de opleiding zelfs een beetje. Sonnevelt in het algemeen is een fijne ervaring.

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Een mooie inspirerende opleiding waar je nog echt als mens wordt gezien. Sonnevelt werkt met zeer gemotiveerde opleiders, mensen-mensen die anderen in hun ontwikkeling stimuleren en willen helpen. Een aanrader voor een ieder die het optimale uit zich zelf wil halen.

perfect, zeker aan te bevelen

De inzichten die ik tijdens deze training heb gehad zijn echt life changing! Albert heeft de gave om persoonlijke vragen die klassikaal gesteld worden, zo te benaderen dat het antwoord voor iedereen relevant is. Én dat op zo'n manier dat de vraag nog steeds persoonlijk wordt beantwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

deze opleiding zorgt dat je op ontdekkingsreis gaat in je eigen leven, dat je kan groeien en de docenten laten je deuren openen in jezelf. De opleiding is qua inhoud goed verzorgt, duidelijke lesmap .

perfect, zeker aan te bevelen

Helder uitgelegde oefeningen die erg effectief zijn. Niet alle inhoud was nieuw voor mij maar wel de manier van brengen, die erg aansprak. Een middag was wat kort, wat meer tijd voor de oefeningen is welkom.

perfect, zeker aan te bevelen

Sonnevelt is een opleider die hart en hoofd weet te verbinden. Daar heb je niet alleen als student wat aan, je kan je kennis (met hart erbij) daarna ook overdragen aan anderen. En daar word iederéén een beetje beter van! ;-)

• Gevolgde training Levenscoach - Najaar 2016

voldoende, een redelijke ervaring

Eén van de eerste groepen die opgeleid zijn voor Therapeut Integrale Lichaamsmassage. 1e Jaar Klassieke massage en anatomie. 2e Jaar energetische massage, kijken naar het geheel: lichaam, geest en emoties. 3e Jaar vraaggesprekken en behandelplan uitvoeren. Scriptie maken over een persoon die je gaat behandelen. Fijn is dat je de 3 leerjaren met tussenpauze mag doen. Bij Sonnevelt werken gedreven en fijne mensen.

• Gevolgde training Therapeut Integrale Lichaamsmassage - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Een mooie praktijkgerichte opleiding met onder andere intervisiegroepjes, proefpersonen, diverse eigen Powerpoint presentaties, portfolio, groepsopdrachten, menuberekeningen Kortom een zeer leerzaam jaar waarin je ook jezelf ook groeit en je jezelf verder ontwikkelt.

• Gevolgde training Gewichtsconsulent - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Erg veel geleerd! Heel inspirerend! Ook goed toe te passen in de reguliere hulpverlening. Tevens veel praktische oefeningen geleerd en jezelf beter leren kennen. Goede afwisseling tussen lichamelijke oefeningen en gesprekstechnieken.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben pas met de opleiding begonnen maar na 1 les al zoveel rijker, je leert hier zo snel maar op een respectvolle en soms ook wel uitdagende manier om in je kracht te blijven. Ik weet zeker dat deze opleiding me heel veel gaat geven en zie er met ontzettend veel plezier en dankbaarheid naar uit om de rest van het jaar te volgen!

goede service, goed behandeld

Tot nu toe fantastische input en aanzet tot denken, enthousiasme, zeer veel kennis en de kunst om een groep goed te leiden. Mirjam heeft oog voor de groep en de verschillende individuen hier in.

• Gevolgde training Mindful Analyst

goede service, goed behandeld

Behulpzame en motiverende trainers uit de praktijk. Trainen zowel op techniek als persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard de examenstof als hoofdlijn door het jaar. Maar ook aandacht voor technieken die aanvullend zijn. Geeft energie om verder te gaan...

• Gevolgde training Therapeut Integrale Lichaamsmassage - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

De opleiding is net begonnen. Tot nu toe erg goed en leerzaam. Docenten met kennis en ervaring, een leuke groep en een superlocatie midden in het groen. Interactief leren is hier een voordeel omdat er ook mensen met ervaring de opleiding volgen.

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Mooie interactie van Albert met de deelnemers. Ondanks de grote hoeveelheid informatie is er voldoende ruimte voor vragen en hulp bij de eigen situatie. Mooie afwisseling van informatie, zowel gesproken als presentatie en ondersteuning van media.Zeer boeiend en leerzaam! Strakke regie zonder dat je tijdsdruk voelt.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben begin dit jaar begonnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Een hele nieuwe wending wilde ik gaan maken en na een informatie avond van Sonnevelt werd ik zo enthousiast van de mensen die daar met passie over hun vakgebied vertelden dat ik in 1e instantie niet wist waar ik zou gaan beginnen. Dat werd uiteindelijk de psychosociale basiskennis. Een pittige opleiding en tegelijk erg informatief. Inmiddels 1e deel van het examen met goed resultaat behaald en eind van het jaar het 2e deel van het examen doen. Ondertussen ben ik ook gestart met de opleiding kindercoach bij Sonnevelt.

• Gevolgde training Medisch-Psychosociale Basiskennis - Module A

goede service, goed behandeld

Fijn ontvangst op de lesdag, vooral de eerste dag als je nog eeg moet wennen. Er is aandacht voor het individu, maar zeker ook de deelnemers als groep. Het lesmateriaal is goed verzorgt en de stof blijft lang hangen, overal zie ik de hormonen zweven, Haha!

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Groep 1

perfect, zeker aan te bevelen

Goede lessen over superfoods in brede zin. Zo veel gezondheid terug met de juiste voeding. Gezondheid terug geven aan je darmen... Ook onze groentes zijn SF's ( 2013/2014) Vernieuwend is heel mooi, inspirerend, nu zijn. Bewustwording, kracht , groeien( 2015/ dec examen )

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding stresscounselor wordt gegeven door enthousiaste, vitale en bekwame docenten. Een super mooie opleiding die ik iedereen kan aanraden. Wil je jezelf en een ander 'echt' ontmoeten.....volg dan deze opleiding.

goede service, goed behandeld

Prima docenten, opleidingsplek enigszins lastig te bereiken. NS werkt niet mee zo vroeg in de ochtend! Veel stof in korte tijd. We gaan het zien, examen in juni volgend jaar.

• Voldeed de training aan uw verwachting
  • Heeft u het niveau goed kunnen volgen?
  • Aansluiting van de training naar de praktijk
  • Didactische vaardigheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Communicatie (indien van toepassing)
  • Professionaliteit
  • Tevredenheid

goede service, goed behandeld

Ik volg de opleiding Mental Coach die mijn verwachtingen veruit overtreft. Professioneel, persoonlijk, deskundige docenten, interessante studiegenoten en praktijkgericht. Er wordt tevens veel 'treffende' theorie wordt aangeboden, die in de lessen vakkundig naar de praktijk worden vertaald.Top! Zeer tevreden.

• Voldeed de training aan uw verwachting
  • Heeft u het niveau goed kunnen volgen?
  • Aansluiting van de training naar de praktijk
  • Didactische vaardigheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Communicatie (indien van toepassing)
  • Professionaliteit
  • Tevredenheid

Architronlaan 2, 60a

5321 JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 30 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.