goede service, goed behandeld

Een nieuwe opleiding, waaraan ik pas begonnen ben. Een ervaren seniorencoach als inspirerende trainer, die mij enthousiast ondersteunt bij mijn zoektocht naar een eigen invulling van het nog jonge beroep. De lesdag vliegt om door een grote variatie in werkvormen en veel interactie met de groep. De inhoud staat al als een huis. Je leert over de zorgvragen van de doelgroep: wat zijn veel voorkomende kwalen en ziektes, hoe herken je die en vooral hoe begeleid je als coach je cliënt in het omgaan hiermee. Maar zeker zo belangrijk: hoe begeleid je de cliënt in het behouden en zelfs verbeteren van de kwaliteit van leven! Ik vind het fascinerend om als 'jonge senior' met deze materie bezig te zijn. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn generatiegenoten!

• Gevolgde training Seniorencoach - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Heb vooral geleerd dat je aan jezelf kunt werken en dat je dat zelf kunt doen door zelfreflectie. Jaar 1998 was het geloof ik daarna nog veel geleerd op andere gebieden maar Albert was de aanzet.

• Gevolgde training Voetreflextherapeut

goede service, goed behandeld

24 jaar geleden de opleiding gedaan. Door Albert Sonneveld. Door hem geleerd ,dat de beperkingen , meer bij mezelf zaten . Ook de kans en de mogelijkheid gekregen om dit te laten integreren in mijn leven , tijdens de cursus. Dit heeft mijn leven veranderd , en zeker verrijkt. Het holistische kijken kan ik nu goed toepassen in mijn parttimewerk als verzorgende I.G.

• Gevolgde training Voetreflextherapeut

goede service, goed behandeld

Een prachtige combi van goede theorie- en leuke praktijklessen! Zelf ervaren en doen, je eigen visie opbouwen spelen een belangrijke rol, mooi! Hele enthousiaste en kundige docenten. En ook nog eens een hele leuke club enthousiaste studenten. Kortom: een aanrader!

goede service, goed behandeld

goede training gehad kan er veel mee,ga nog veel meer opleiding volgen bij sonnevelt opleiding beter kan ik mij niet voor stellen ,hoop dat ik het nog vele jaren mag doen en overdragen in een praktijk ooit voor me zelf beginnen is de bedoeling

goede service, goed behandeld

Inspirerend en motiverend!Door de professionele benadering haal je ook het beste uit jezelf. Je bent genoodzaakt om in de spiegel te kijken wat een boost kan geven in je persoonlijke ontwikkeling.

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Deze opleiding is zeer aan te raden en wel omdat je veel kan trainen met je klasgenoten. Ook de trainers zijn zeer gemotiveerd om ons tot goede kindercoaches te worden.

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer boeiende en hoog niveau studie. Duidelijke, enthousiaste trainer. Behalve theorie ga je ook bakken en proeven. Je steekt ook veel op van je medeleerlingen. Zelfstudie neemt wel wat tijd in beslag.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb twee keer deze masterclass gevolgd omdat het zeer interessant was en ik geraakt werd door het charisma en het enthousiastme van Albert. Voor mij is hij zeker weten de beste. Ik heb een aantal jaren geleden ook een jaarcursus gedaan in Driebergen "All in one" en ik denk dat ik toen Ook al een cursus onderdeel van hem heb mogen meemaken.

perfect, zeker aan te bevelen

Deze opleiding heeft me zeer praktische handvatten en valide instrumenten gegeven om op een gedegen manier met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. De docenten waren didactisch kundig, wetenschappelijk onderlegd en hebben bovendien ook erg veel praktijkervaring.

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Superopleiding die voor een hele ommekeer in mijn leven heeft gezorgd. Dit 'cadeautje voor jezelf' zou iedereen moeten doen. Deze opleiding is een goede basis voor allerlei coachopleidingen. Bij Sonnevelt krijg je het 'thuisgevoel'omdat je persoonlijk wordt behandeld.

• Gevolgde training Psychologie in de Praktijk - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Sonnevelt leidt praktisch gericht op. Hierdoor kun je als gediplomeerde direct aan de slag, met de ervaring die je gedurende de opleiding hebt opgedaan. Zeer effectief dus en daardoor een absolute aanrader!

• Gevolgde training Levenscoach - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

alles was goed!!! Geweldige docenten die een goede aanvulling aan elkaar gaven.Een mooie opleiding om jezelf te leren kennen!!!! Een warm en veilig gevoel tijdens de lesdagen. Goede locatie. Een heel goed professioneel gestructureerd instituut

• Gevolgde training Mental Coach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Inspirerende lessen gegeven door een trainer met passie voor het vak. De verbindende factor voor de groep. Deze lessen zijn goed te volgen voor elk niveau, mits je openstaat om jezelf te ontwikkelen.

• Gevolgde training Stresscounselor - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Ik ben net gestart met de opleiding. Leer er heel veel van en wat mij opvalt is dat de docent bevlogen is om haar kunde en kennis met ons te delen.

• Gevolgde training Seniorencoach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Onze 1e les is van start gegaan. Je zou bijna zeggen kun je dan al een "ervaring delen? Het hart heeft maar 1 ontmoeting nodig om te weten. Jaren voelde ik dat ik een studie wilde volgen. Maar wat paste bij mijn zijn. Raken en geraakt worden, ja.. Dat is waar Sonnevelt opleidingen mee adverteert, en het dus ook waar maakt. Lieve groet, Periyan.

• Gevolgde training Psychologie in de Praktijk - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Deze opleiding is precies waarnaar ik op zoek was en overstijgt al mijn verwachtingen. De theorie is enkel ondersteunend aan de praktijk tijdens de lessen. Onder begeleiding van 2 trainers passen we stapsgewijs het geleerde toe in 2 en/of 3-tallen. Geweldig om te doen, te ervaren en te mogen ontvangen, dank hiervoor.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Voorjaar 2016

voldoende, een redelijke ervaring

Ralph Moorman als Trainer Hormoonfactor heeft kennis van zaken en is ook eerlijk in de dingen die hij niet weet. Qua tempo gaat het soms erg hard en mag hij wat meer tijd voor verdieping uittrekken.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Groep 1

goede service, goed behandeld

Eendaagse workshop die individuele en groepsgewijs methoden biedt om meer te leven vanuit je essentie. Bijzondere goede kwaliteit zowel vorm en inhoud. Je krijgt waar voor je geld. Inspirerend en stapjes verder gekomen.

• Gevolgde training Leven vanuit Essentie - Najaar 2015

perfect, zeker aan te bevelen

Een intensieve maar een hele goede opleiding. De lesdagen met elkaar waren erg boeiend, je deelt veel met elkaar. Er zijn veel onderwerpen te behandelen in deze opleiding. De kook opdrachten in deze opleiding zorgen voor een mooi buffetje aan het einde van de cursusdag en zo krijg je al een mooi aantal recepten bij elkaar.

goede service, goed behandeld

Hele interessante opleiding. De 1e twee lessen vond ik erg lastig, maar als je dan in de stof duikt dan valt alles redelijk snel op zijn plek. De docenten waren allen enthousiast en bezitten veel kennis. Heel inspirerend.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Groep 1

goede service, goed behandeld

Ik ben onlangs gestart met de opleiding medische basiskennis. Ik bemerk een grote betrokkenheid bij de trainers die ik elders nog niet ervaren heb. Dit geeft me veel vertrouwen om de ontwikkeling die ik voor mezelf gekozen heb een goed gevolg te gaan geven.

• Gevolgde training Medische Basiskennis - Module A

perfect, zeker aan te bevelen

Een bevlogen trainer, die met zoveel passie, jouw eigen passie voor het leven aanzet. Waardoor je focus en doel weer duidelijk wordt. De persoonlijke begeleiding en de online learning nemen je letterlijk aan de hand om je passie te vergroten, en daarin te gaan staan.

• Gevolgde training Braintrainer

goede service, goed behandeld

Een opleiding met veel kennis maar ook persoonlijke aandacht. Lesmateriaal was duidelijk en boeiend. De lesdagen waren inspirerend en theorie en praktijk wisselen elkaar af. Het heeft mij verrijkt in mijn persoonlijke groei en in mijn werk in de praktijk.

goede service, goed behandeld

Braintrainer is een hele praktische, inspirerende en motiverende training, direct inzetbaar en helemaal toegespitst op jouw persoonlijke doelen en wensen. Ik vond het super interessant en een geweldige investering in jezelf. Wout geeft je persoonlijke effectiviteit een boost!

• Gevolgde training Braintrainer

Architronlaan 2, 60a

5321 JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 30 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.