perfect, zeker aan te bevelen

Deze training is het mooiste kado dat ik mezelf heb gegeven! Een hele fijne training waarmee ik mezelf weer gevonden heb. Goede professionele begeleiding, veel praktijkoefeningen met respect naar elkaar, maar ook met veel humor!

perfect, zeker aan te bevelen

Een echte aanrader! Een kado voor jezelf, om dichter bij jezelf te komen en te ontdekken wat je allemaal voor moois bezit. Fijne waarde volle lessen op een mooie lokatie

goede service, goed behandeld

Ondanks de toch best wel complexe materie weet de docent het heel duidelijk te brengen, met veel gebruikmaking van interactie met studenten die al enige thedapeutische ervaring hebben, met raakvlakken ten opzichte van de hormoonfactor-methode. Ook de syllabus is inhoudelijk compleet. Verder veel presentatiesheets over de materie. Maar ook goede begeleiding nà de cursus door zowel de docent als Sonnevelt Opleidingen.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Groep 1

goede service, goed behandeld

Het was heel duidelijk, overzichtelijk en geen omhaal van woorden. Ook het boekje wat er bij zat, was kort en bondig en gemakkelijk te lezen. Ook de presentatie was prima.

• Gevolgde training Zorg & Verzorging

goede service, goed behandeld

De opleiding is in het eerste jaar een verdiepende ontdekkingsreis naar jezelf, ook al heb je het pad van de chakra's al een keer afgelegd. Dat er meerdere docenten zijn, ervaar ik zelf als prettig. Er zou tussen de docenten zelf, wat mij betreft, wat meer interactie over de cursisten mogen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten: praktijkgerichte opleiding, prettige sfeer tijdens de les, veel coachingsgesprekken geoefend, werkboek bevat veel oefeningen en tips en achtergond informatie hoe om te gaan met stress. Hele fijne en deskundige docenten met veel ervaring.

goede service, goed behandeld

Heel goede en gedegen opleiding, enorm veel geleerd en bewust geworden w.b. voeding en voedingspsychologie. De opleiding was prima georganiseerd. Het niveau had wat mij betreft wel iets hoger gemogen.

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Prachtige trainingen om te kijken hoe jij in het leven staat en wat het leven met je doet. Echt bij je gevoel komen. Wat doet een reactie van een ander met jou? Hoe kunnen we onze patronen loslaten? Inspirerend en zeer waardevol.

goede service, goed behandeld

Net gestart met de opleiding. De lessen zijn levendig. Afwisseling in vertellen/luisteren en doen. Zeer ervaren docente. Met haar achtergrond als diëtiste erg kundig op het gebied van voeding en begeleiding.

• Gevolgde training Gewichtsconsulent - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer praktische en informatieve opleiding. Daar kun je iets mee. Gaat in op de mens als individu. Bij ieder individu gelden andere gezondheidsnormen, waarden op alle 4 de niveaus: Fysiek, Psychisch, Sociaal en Spiritueel.

• Gevolgde training Consulent Natuurlijke Gezondheid - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Prachtig eerste jaar gehad waarin ik veel heb mogen voelen, ervaren en leren. Iets zweverigs wordt heel praktisch. Ik gun dit iedereen. De locatie is mooi en centraal gelegen maar niet geschikt voor grotere groepen. Parkeren is duur maar met OV is het goed bereikbaar.

goede service, goed behandeld

Training die je leven kan veranderen, verdiepen en zin geeft. Je gaat leven vanuit je hart. Je leert oud zeer op te ruimen en kunt vervolgens anderen hiermee helpen. Fijne groep, je leert ook van je medestudenten.

• Gevolgde training Vernieuwend Coachen - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Kort geleden ben ik gestart met de opleiding Psychologie in de praktijk. Nu pas bij les 2 maar wat vind ik het onwijs boeiend. Ik leer veel over mezelf maar ook vanzelf ook over de ander. Het is begrijpelijke taal van een goed niveau. De docente Hanneke is geweldig! Ik verheug me alweer op de volgende les!

• Gevolgde training Psychologie in de Praktijk - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Een duidelijke, goed opgebouwde opleiding die al snel resultaat aflevert bij alle cursisten. Er komen meerdere facetten van massage, achtergronden, lichaam en geest aan bod en worden goed behandeld en uitgelegd.

• Gevolgde training Therapeut Integrale Lichaamsmassage - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Het was een interessante, waardevolle en mooie opleiding, waarbij je steeds weer praktische oefeningen aangeboden kreeg. Hierdoor kun je verder groeien, je verder ontwikkelen en werd je uitgedaagd. Wendy is erg toegewijd, betrokken en kundig. De opleiding is van hoog niveau, met veel kwaliteit. De locatie was goed bereikbaar.

• Gevolgde training Mental Coach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

In 2010 afgestudeerd en nog steeds werkzaam als voetreflexzonetherapeut; de basis is op een professionele wijze gemaakt, met mooie ervaringen en goede docenten. Ik heb het gecombineerd met zencoaching en dat geeft de mensen veel lichaamsbewustzijn, zodat het vertrouwen in het lichaam weer kan worden hersteld. Succes met kiezen!

• Gevolgde training Voetreflextherapeut

perfect, zeker aan te bevelen

Bij deze opleiding heb ik zo veel meer geleerd over de belevingswereld van jongeren. Dit komt zeker van pas in mijn coachpraktijk maar ook bij het opvoeden van mijn eigen pubers. De lessen waren praktisch en ook de reflectie telkens een uitdaging om jezelf te ontwikkelen. Wilma is een positieve humorvolle docent met veel kennis van zaken.

perfect, zeker aan te bevelen

Een super fijne opleiding, die me meer bij mijn eigen kracht brengt. Een levenfilosofie die me helpt in al mijn levenvlakken. Ik kan beter mijn grenzen aangeven op een liefdevolle manier. En herken wanneer ik vanuit mijn kramp handel. Het geeft rust en er gebeuren andere dingen op mijn pad.

• Gevolgde training Vernieuwend Coachen - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Sonnevelt Opleidingen is een onderwijsinstituut met veel oog voor persoonlijke aandacht. De docenten zijn erg professioneel, de leerstof interessant en de locaties erg prettig. Ook contacten met andere afdelingen op kantoor verlopen er prettig en klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Sonnevelt Opleidingen is een onderwijsinstituut met veel oog voor persoonlijke aandacht. Docenten zijn goed en de locaties zijn prettig. Ook contacten met allerlei afdelingen op kantoor verlopen erg prettig en klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Een bijzondere opleiding, goede en liefdevolle begeleiding door de docenten, een mooie locatie van de lessen. In het eerste jaar veel zelfonderzoek en groei. In het tweede jaar richt je je op een client.

perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke begeleiding is top. Genoeg ruimte voor eigen inbreng in combinatie met de juiste aangeboden inhoud. De opleiding geeft je meer inzicht in je eigen ontwikkeling en hoe je de ontwikkeling van anderen kunt stimuleren.

perfect, zeker aan te bevelen

Opleiding zeer volwaardig, brede behandelmogelijkheden meegekregen waar ik nog dagelijks mee werk.Ook een persoonlijke scholingsweg doorgemaakt. Wat kon in die tijd(1999)beter: bedrijfsvoering. Desondanks heb ik een mooie praktijk opgebouwd, ben nu 68 jaar maar werk nog met plezier!

• Gevolgde training Voetreflextherapeut

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben ontzettend blij dat ik voor Sonnevelt Opleidingen heb gekozen. Het was voor mij een ontzettende warme, persoonlijke manier van lesgeven. de docentes geven les vanuit hun hart en weten hun passie echt over te brengen. Het mooie is ook dat alles wat je leert je gelijk mee kan nemen in de praktijk. Je komt zelf ook een stuk dichter bij je gevoel, wat soms moeilijk is, maar doordat je in een groep zit ook fijn is omdat je het met elkaar kan delen.

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Ik ben kort geleden gestart met de opleiding en merkte dat de inrichting van de opleiding goed in elkaar zit. Doordat we de theorie van elke les vooraf voorbereiden zijn we tijdens de cursusdag zelf voornamelijk bezig met het leren van de oefeningen en het toepassen van de kennis mbt het betreffende onderwerp. Het werken met een 'maatje' en de intervisie voegt ook toe aan de manier waarop we van elkaar kunnen leren. Kortom: een hele goede keuze om deze opleiding bij Sonnevelt te volgen!

Architronlaan 2, 60a

5321 JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 30 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.