perfect, zeker aan te bevelen

Kort geleden ben ik gestart met de opleiding Psychologie in de praktijk. Nu pas bij les 2 maar wat vind ik het onwijs boeiend. Ik leer veel over mezelf maar ook vanzelf ook over de ander. Het is begrijpelijke taal van een goed niveau. De docente Hanneke is geweldig! Ik verheug me alweer op de volgende les!

• Gevolgde training Psychologie in de Praktijk - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Een duidelijke, goed opgebouwde opleiding die al snel resultaat aflevert bij alle cursisten. Er komen meerdere facetten van massage, achtergronden, lichaam en geest aan bod en worden goed behandeld en uitgelegd.

• Gevolgde training Therapeut Integrale Lichaamsmassage - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Het was een interessante, waardevolle en mooie opleiding, waarbij je steeds weer praktische oefeningen aangeboden kreeg. Hierdoor kun je verder groeien, je verder ontwikkelen en werd je uitgedaagd. Wendy is erg toegewijd, betrokken en kundig. De opleiding is van hoog niveau, met veel kwaliteit. De locatie was goed bereikbaar.

• Gevolgde training Mental Coach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

In 2010 afgestudeerd en nog steeds werkzaam als voetreflexzonetherapeut; de basis is op een professionele wijze gemaakt, met mooie ervaringen en goede docenten. Ik heb het gecombineerd met zencoaching en dat geeft de mensen veel lichaamsbewustzijn, zodat het vertrouwen in het lichaam weer kan worden hersteld. Succes met kiezen!

perfect, zeker aan te bevelen

Bij deze opleiding heb ik zo veel meer geleerd over de belevingswereld van jongeren. Dit komt zeker van pas in mijn coachpraktijk maar ook bij het opvoeden van mijn eigen pubers. De lessen waren praktisch en ook de reflectie telkens een uitdaging om jezelf te ontwikkelen. Wilma is een positieve humorvolle docent met veel kennis van zaken.

perfect, zeker aan te bevelen

Een super fijne opleiding, die me meer bij mijn eigen kracht brengt. Een levenfilosofie die me helpt in al mijn levenvlakken. Ik kan beter mijn grenzen aangeven op een liefdevolle manier. En herken wanneer ik vanuit mijn kramp handel. Het geeft rust en er gebeuren andere dingen op mijn pad.

• Gevolgde training Vernieuwend Coachen - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Sonnevelt Opleidingen is een onderwijsinstituut met veel oog voor persoonlijke aandacht. De docenten zijn erg professioneel, de leerstof interessant en de locaties erg prettig. Ook contacten met andere afdelingen op kantoor verlopen er prettig en klantvriendelijk.

• Gevolgde training Stresscounselor - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Sonnevelt Opleidingen is een onderwijsinstituut met veel oog voor persoonlijke aandacht. Docenten zijn goed en de locaties zijn prettig. Ook contacten met allerlei afdelingen op kantoor verlopen erg prettig en klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Een bijzondere opleiding, goede en liefdevolle begeleiding door de docenten, een mooie locatie van de lessen. In het eerste jaar veel zelfonderzoek en groei. In het tweede jaar richt je je op een client.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke begeleiding is top. Genoeg ruimte voor eigen inbreng in combinatie met de juiste aangeboden inhoud. De opleiding geeft je meer inzicht in je eigen ontwikkeling en hoe je de ontwikkeling van anderen kunt stimuleren.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Opleiding zeer volwaardig, brede behandelmogelijkheden meegekregen waar ik nog dagelijks mee werk.Ook een persoonlijke scholingsweg doorgemaakt. Wat kon in die tijd(1999)beter: bedrijfsvoering. Desondanks heb ik een mooie praktijk opgebouwd, ben nu 68 jaar maar werk nog met plezier!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben ontzettend blij dat ik voor Sonnevelt Opleidingen heb gekozen. Het was voor mij een ontzettende warme, persoonlijke manier van lesgeven. de docentes geven les vanuit hun hart en weten hun passie echt over te brengen. Het mooie is ook dat alles wat je leert je gelijk mee kan nemen in de praktijk. Je komt zelf ook een stuk dichter bij je gevoel, wat soms moeilijk is, maar doordat je in een groep zit ook fijn is omdat je het met elkaar kan delen.

goede service, goed behandeld

Ik ben kort geleden gestart met de opleiding en merkte dat de inrichting van de opleiding goed in elkaar zit. Doordat we de theorie van elke les vooraf voorbereiden zijn we tijdens de cursusdag zelf voornamelijk bezig met het leren van de oefeningen en het toepassen van de kennis mbt het betreffende onderwerp. Het werken met een 'maatje' en de intervisie voegt ook toe aan de manier waarop we van elkaar kunnen leren. Kortom: een hele goede keuze om deze opleiding bij Sonnevelt te volgen!

goede service, goed behandeld

Een nieuwe opleiding, waaraan ik pas begonnen ben. Een ervaren seniorencoach als inspirerende trainer, die mij enthousiast ondersteunt bij mijn zoektocht naar een eigen invulling van het nog jonge beroep. De lesdag vliegt om door een grote variatie in werkvormen en veel interactie met de groep. De inhoud staat al als een huis. Je leert over de zorgvragen van de doelgroep: wat zijn veel voorkomende kwalen en ziektes, hoe herken je die en vooral hoe begeleid je als coach je cliënt in het omgaan hiermee. Maar zeker zo belangrijk: hoe begeleid je de cliënt in het behouden en zelfs verbeteren van de kwaliteit van leven! Ik vind het fascinerend om als 'jonge senior' met deze materie bezig te zijn. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn generatiegenoten!

• Gevolgde training Seniorencoach - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Heb vooral geleerd dat je aan jezelf kunt werken en dat je dat zelf kunt doen door zelfreflectie. Jaar 1998 was het geloof ik daarna nog veel geleerd op andere gebieden maar Albert was de aanzet.

goede service, goed behandeld

24 jaar geleden de opleiding gedaan. Door Albert Sonneveld. Door hem geleerd ,dat de beperkingen , meer bij mezelf zaten . Ook de kans en de mogelijkheid gekregen om dit te laten integreren in mijn leven , tijdens de cursus. Dit heeft mijn leven veranderd , en zeker verrijkt. Het holistische kijken kan ik nu goed toepassen in mijn parttimewerk als verzorgende I.G.

goede service, goed behandeld

Een prachtige combi van goede theorie- en leuke praktijklessen! Zelf ervaren en doen, je eigen visie opbouwen spelen een belangrijke rol, mooi! Hele enthousiaste en kundige docenten. En ook nog eens een hele leuke club enthousiaste studenten. Kortom: een aanrader!

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

goede training gehad kan er veel mee,ga nog veel meer opleiding volgen bij sonnevelt opleiding beter kan ik mij niet voor stellen ,hoop dat ik het nog vele jaren mag doen en overdragen in een praktijk ooit voor me zelf beginnen is de bedoeling

• Gevolgde training Zorg & Verzorging

goede service, goed behandeld

Inspirerend en motiverend!Door de professionele benadering haal je ook het beste uit jezelf. Je bent genoodzaakt om in de spiegel te kijken wat een boost kan geven in je persoonlijke ontwikkeling.

perfect, zeker aan te bevelen

Deze opleiding is zeer aan te raden en wel omdat je veel kan trainen met je klasgenoten. Ook de trainers zijn zeer gemotiveerd om ons tot goede kindercoaches te worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer boeiende en hoog niveau studie. Duidelijke, enthousiaste trainer. Behalve theorie ga je ook bakken en proeven. Je steekt ook veel op van je medeleerlingen. Zelfstudie neemt wel wat tijd in beslag.

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb twee keer deze masterclass gevolgd omdat het zeer interessant was en ik geraakt werd door het charisma en het enthousiastme van Albert. Voor mij is hij zeker weten de beste. Ik heb een aantal jaren geleden ook een jaarcursus gedaan in Driebergen "All in one" en ik denk dat ik toen Ook al een cursus onderdeel van hem heb mogen meemaken.

• Gevolgde training Zorg & Verzorging

perfect, zeker aan te bevelen

Deze opleiding heeft me zeer praktische handvatten en valide instrumenten gegeven om op een gedegen manier met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. De docenten waren didactisch kundig, wetenschappelijk onderlegd en hebben bovendien ook erg veel praktijkervaring.

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Superopleiding die voor een hele ommekeer in mijn leven heeft gezorgd. Dit 'cadeautje voor jezelf' zou iedereen moeten doen. Deze opleiding is een goede basis voor allerlei coachopleidingen. Bij Sonnevelt krijg je het 'thuisgevoel'omdat je persoonlijk wordt behandeld.

• Gevolgde training Psychologie in de Praktijk - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Sonnevelt leidt praktisch gericht op. Hierdoor kun je als gediplomeerde direct aan de slag, met de ervaring die je gedurende de opleiding hebt opgedaan. Zeer effectief dus en daardoor een absolute aanrader!

• Gevolgde training Levenscoach - Najaar 2016

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.