perfect, zeker aan te bevelen

Helder en praktisch. Naast de deskundigheid was de betrokkenheid van de trainer zeer motiverend. Is voor mij zeer leerzaam geweest. De organisatie en locatie waren uitstekend geregeld. Mijn ervaring met het opdleidings instituut was boven verwachting

• Gevolgde training Leven vanuit Essentie - Najaar 2015

goede service, goed behandeld

Het is een praktijkgerichte opleiding die gegeven werd door een enorm inspirerende vrouw! Deze opleiding heeft ook inzicht in mezelf gegeven. Aangezien je kinderen gaat helpen, is het ook belangrijk om te weten hoe jezelf in elkaar steekt. Ik zou deze opleiding iedereen aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding had voor mij een goede balans tussen theorie en praktijk. De docenten geven met heel veel passie de lessen wat het voor mij elke keer een feestje was om naar de les te gaan! Er is één zin die mij heel erg bij is gebleven en die ik nog steeds heel veel gebruik..."blijf bij wat er is...!

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Heel persoonlijke opleiding waar je echt in je proces gaat. Hele fijne docenten, eerlijk, open en met aandacht. Er is hele veel geoefend met coachvaardigheden en we hebben heel waardevolle feedback gekregen. Elke docent bracht zijn eigen specialiteit in. Wel is er geprobeerd te veel in te weinig tijd te stoppen, dat is jammer. Eigenlijk zou d eopleiding langer moeten duren

perfect, zeker aan te bevelen

Goede training met duidelijke opzet. Je transformeert van gewone mens naar BrainTrainer.. Doelgericht leven, krachtig beslissen, stress elimineren, mental detoxen, mindfulness, Life fit training en versneld leren. Helemaal top! Goede begeleiding en gedetailleerde online learning. Opleiding van hoog niveau.

• Gevolgde training Braintrainer

goede service, goed behandeld

Ik sta nog aan het begin van de opleiding maar van af dag een wist ik dit is mijn plek. Heel veel coach technieken en info rond on thema stress. Veel zelf reflexie Ervaring deskundigen en enthousiaste mensen voor de groep.

goede service, goed behandeld

Opleiding was op maat! Ben erg tevreden ook over de duidelijke stappen en huiswerk opdrachten. Daarnaast persoonlijke aandacht. duur van de opleiding incl het aantal dagen is erg motiverend en niet belastend.

• Gevolgde training Gewichtsconsulent - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Een opleiding met een hart! Inzichten en tools voor het leven ontvangen van professionele trainers en prettige mede studenten. Het advies van de academie voor de volgende stap zijn persoonlijk en haalbaar! Hiermee maak je een voelbaar verschil voor jezelf en anderen. Gefeliciteerd Sonnevelt met jullie prachtige academie, ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bijna al mijn opleidingen bij Sonnevelt gedaan. Ik heb het enorm naar mijn zin je krijgt de juiste begeleiding en ze hebben alle tijd voor je een geweldige school

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Fijne praktische opleiding veel opgedaan wat betreft houding naar client. Heel bruikbaar in de praktijk door veel te hebben geoefend in de groep en les gehad van meerdere inspirerende docenten

goede service, goed behandeld

Fijne opleiding waarbij je terug keert naar je eigen kern, uniciteit en daar waar het om gaat. Je intuïtie (her) ontdekken. Van hieruit kan je beter afstemmen op de ander.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Boeiende opleiding waarbij je dichter bij jezelf komt door jezelf te leren voeden in plaats van vullen. Docente brengt de lesstof op een boeiende en uitdagende manier en geeft alle ruimte voor je eigen groeiproces.

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Ik heb heel veel inzichten en verdieping gekregen! Veel geleerd over mijzelf als coach. Ik heb een veilige en lerende omgeving ervaren. Met zorg is er aan de training inhoud gegeven

goede service, goed behandeld

De bijeenkomsten waren erg interactief en gezellig. Daarnaast veel geleerd over coachen en ik heb mezelf beter leren kennen. Een echte aanrader voor iemand die mensen mentaal wilt begeleiden in welke omgeving dan ook.

• Gevolgde training Mental Coach - Voorjaar 2016

voldoende, een redelijke ervaring

Leerzaam, inspirerend. Ook heel veel over mezelf geleerd en een groei doorgemaakt. Bevlogen lesgevers!je leert anders naar kinderen te kijken en vooral een hele positieve en creatieve aanpak te hanteren. Heel anders dan op mijn opleiding..

voldoende, een redelijke ervaring

Door de nieuwe opzet van de opleiding Psychosociale Basiskennis zijn de docenten nog wat zoekende wat de beste opzet zal moeten worden, maar zij doen er alles aan om je klaar te stomen voor het examen.

• Gevolgde training Medisch-Psychosociale Basiskennis - Module A

perfect, zeker aan te bevelen

Een hele leerzame, inspirerende opleiding waar je veel tools aangereikt krijgt om mensen te helpen de antwoorden in zichzelf te vinden, ook een erg goede opleiding voor je eigen persoonlijke ontwikkeling

goede service, goed behandeld

Heel erg leerzaam en een hele interessante studie! Echt een goede aanvulling om mensen nog beter te coachen en vooruit te helpen, ik verwacht in april 2016 klaar te zijn.

• Gevolgde training Mental Coach - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een geweldige opleiding die heel goed aansluit bij mij als persoon, omdat de manier waarop er les is gegeven een hele praktische manier is. Het is droge stof, maar ook veel stof tot nadenken en veel stof om in de les en zelf thuis uit te proberen. Het heeft mij in elk geval geleerd om een volwaardig consulent te zijn!

• Gevolgde training Consulent Natuurlijke Gezondheid - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

BrainTrainer is Doen, Ervaren en Delen. Vanaf dag 1 praktische tools waar ik direct mee aan de slag kon op het vlak van doelen stellen, focussen, keuzes maken en stressreductie. Wout heb ik ervaren als een trainer waar de energie vanaf spat en zijn cursisten blijft uitdagen het beste uit zichzelf te halen! Een aanrader voor iedereen die zichzelf verder wilt ontwikkelen op het vlak van Brain en Body.

• Gevolgde training Braintrainer

perfect, zeker aan te bevelen

Een hele goede en fijne opleiding gegeven in een veilige omgeving waar iedere deelnemer in zijn/haar waarde wordt gelaten. Hanneke weet me te raken en zet me aan het denken. Elke les voelt als een cadeautje voor mezelf.

• Gevolgde training Psychologie in de Praktijk - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding is op HBO niveau, voor mij wel een uitdaging. Gelukkig weten de trainers (Esther Tenhagen en Tineke Eleveld) de lesstof op een begrijpelijke manier uit te leggen, zodat je er thuis goed mee aan de slag kunt. Fijn is dat de opleidingsdagen over het algemeen 1 x in de 2 weken zijn. Zo kun je de opleiding goed combineren met gezin, werk etc. Tijdens de opleidingsdagen wordt ook naar de praktijk gekeken en met praktijk (of eigen) voorbeelden gewerkt. Locatie Zaltbommel is een frisse ruimte in het gezellige centrum van Zaltbommel. Ben blij dat ik voor Sonnevelt Opleidingen heb gekozen!

• Gevolgde training Consulent Natuurlijke Gezondheid - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Een drietal opleidingen gegeven door gepassioneerde trainers. Opleidingen gegeven vanuit het hart waardoor mijn hart zich verder heeft geopend. Wat kon beter: theorie in de map en lesstof kwamen bij de opleiding mental coach niet goed overeen.

voldoende, een redelijke ervaring

Brede en toch intensieve, diepgaande opleiding. Dat laatste ligt ook aan jezelf, je kan het zelf uitdiepen. Ik had gewenst dat er ook een gedeelte medische basiskennis in had gezeten. Dit is noodzakelijk anno 2015 om bij vele zorgverzekeraars in aanmerking te komen voor vergoeding. traning afgerond in 2012

goede service, goed behandeld

De lessen werden gegeven door gemotiveerde en zeer ervaren docenten. De theorie werd ondersteund met ervaringen uit de praktijk, wat de lessen erg boeiend maakte. Met veel plezier de opleiding gevolgd

• Gevolgde training Medische Basiskennis - Module A

Architronlaan 2, 60a

5321 JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 30 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.