zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb n slechte ervaring met de opleiding Sonnevelt. Veel populair gedoe en op marketing gericht. Laag nivo. Geen onafhankelijke opleiding maar heeft zich verbonden aan producten( cliënt volgsystemen) en winkelketens ( biologische winkels). Dit doen ze niet openlijk maar kom je tegen als sluik reclame. Hierover in gesprek gaan was niet mogelijk.

goede service, goed behandeld

fijne en leerzame lessen. Je ervaart eerst zelf alle opdrachten en kan je hierdoor goed in je toekomstige client verplaatsen. Prettig om samen te werken met mede cursisten. Het starten met proefpersonen tijdens de opleiding maakt het heel tastbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben vitaliteitscoach en wil naast mijn intervisies, graag "bij" blijven, me laten inspireren, mensen ontmoeten die de zelfde missie uitdragen. De bijeenkomsten van "Sonnevelt" zijn voor mij sowieso een feestje om naar uit te kijken, maar nog belangrijker ze verrijken me. Ik leer en groei nog keer op keer.

goede service, goed behandeld

Eind september gestart met de opleiding. Leuke afwisseling in luisteren, ervaringen delen en doen. Docente is zeer gedreven en ervaren. Haar achtergrond is diëtiste. Kortom super leerzame en leuke opleiding

goede service, goed behandeld

Zeer inspirerend.. Nieuw inzichten en perspectieven opgedaan. Kernachtig. Energie gekregen en rust gevonden. Apatheia en ataraxia. Een aanrader, essentieel voor een ieder die streeft naar vitaal jong blijven..

• Gevolgde training Leven vanuit Essentie - Najaar 2015

perfect, zeker aan te bevelen

Ik startte de training met het idee dat ik weinig ambitie had en nog minder zelfvertrouwen. Ik was overtuigd dat mijn opvoeding en aanleg hierin veel bepaalde. Ik weet nu na 3 bijeenkomsten dat mijn leerdoelen zeer persoonlijk zijn en niet carrièregericht maar dat het prachtige doelen zijn die mij en de maatschappij dienen en waarin ik de eerste stappen al gezet heb. Ik weet welke stappen ik zetten wil en wat ik nodig heb. Ik wordt enorm geïnspireerd en gestimuleerd door deze trainer en mijn mededeelnemers.

• Gevolgde training Braintrainer

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben net begonnen aan de opleiding. Fijne en toegankelijk locatie, mooie en inspiratieve ruimte. Ik ervaar Ans als een warme en ervaren docent, zij geeft veel en kan helder uitleg geven. Ik word daar blij van, voel me helemaal op m'n gemak. Een diverse groep mensen van wie ik veel kan leren en mee kan delen. Ik heb helemaal de goede keus gemaakt, ik ben hier op m'n plek !

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Wilma is een enthousiaste bevlogen docent die je met hart en ziel het vak jongerencoach wil leren. De opleiding is boeiend. De lessen zijn helder en duidelijk. Een inspirerende opleiding. Gewoon doen!!!

• Gevolgde training Jongerencoach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Ik ben pas met de opleiding gestart maar ik ben heel blij met de keuze die ik heb gemaakt om het te doen. De docenten zijn prima en geven goede begeleiding en de lesstof is heel interessant.Kortom ik kan het iedereen aanraden om een opleiding bij Sonnevelt te volgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Deze opleiding heeft mij heel veel gebracht. Ik heb er zoveel geleerd over voeding. Ik stapte er blanco in maar ook als je al voorkennis had was deze studie zeer geschikt. Het was fijn om in een groep gelijkgestemden te zitten, ook al waren de achtergronden heel divers. Jammer dat de opleiding maar een jaar duurde, ik had er zo nog een jaar achteraan willen plakken!

goede service, goed behandeld

Zeer praktische invulling van DI-beleid op basis van onderzoek en ervaringen bij organisaties en in het bedrijfsleven. Organisatie mag strakker. Toplocatie bij Bilderberg Wolfheze zelf een voorbeeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vakkundig en betrokken begeleid tijdens de training sessie. Je wordt echt gezien en verder geholpen in je ontwikkeling naar het next level leiderschap. Wat mij betreft een regelrechte aanrader. Ik ben zeer dankbaar voor deze unieke ervaring.

• Gevolgde training Leven vanuit Essentie - Najaar 2015

goede service, goed behandeld

Persoonlijk, warm, mensgericht, fijn contact. Prettige lesstof goede uitleg. Ook secretariaat bij sonnevelt erg mensgericht altijd behulpzaam en begripvol. Veel oefenen wat erg prettig is en er goede feedback gegeven wordt

• Gevolgde training Stresscounselor - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Een geweldige opleiding om meer te weten te komen over natuurvoeding,volwaardige voeding in algemeenheid en koken in de praktijk. Een echte aanrader om nog bewuster te zijn wat voeding nu werkelijk met jou als mens, maar ook met het milieu en dier doet. Het heeft mijn leven verrijkt! En Marion is een heerlijk direct mens, super!

goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de opleiding en de trainer. Er zit gedegen kennis en er is een fijne sfeer. Ook is verruimde voor iedereen ondanks dat er een aardige grote groep is. De trainer heeft een goede therapeutische achtergrond en daagt uit tot nadenken.

• Gevolgde training Therapeut Integrale Lichaamsmassage - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Mooie opleiding die ik met veel plezier gevolgd heb. Niet alleen de techniek van het masseren komt aan bod maar ook en vooral hoe je dat doet in afstemming met je cliënt.

• Gevolgde training Therapeut Integrale Lichaamsmassage - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

De opleiding gewichtsconsulent was erg top! Er word heel veel energie in je gestoken.De lessen zijn helder en duidelijk.Dank zei jullie ben ik dit jaar heel wat wijzer geworden.Ik raad iedereen een opleiding bij sonneveld aan, omdat ik heb ervaren dat ze ernaar streven om jou zoveel mogelijk te leren! Mijn doel is om een succesvolle gewichtsconsulent te worden.Daarom heb ik me al bij jullie voor de volgende opleiding ingeschreven : stresscounseler.Hier zie ik nu al naar uit. Wil jullie bedanken voor dit leerzame jaar!

goede service, goed behandeld

de docenten waren allemaal goed, behalve bij de medische basis kennis in 2002 was ik over de belgische docent luc, niet tevreden. maar de rest waren ze allemaal geduldig en behulpzaam als je iets niet begreep

• Gevolgde training Voetreflextherapeut

goede service, goed behandeld

Een zeer mooie eigen levenservaring waaruit voortvloeidt dat het nu ook toepasbaar is in mijn coaching naar anderen. Zo dichtbij jezelf. Daardoor zeer krachtig. Zeer goede trainers / coaches. Fijne sfeer. Prettige les omgeving.

goede service, goed behandeld

Goede mix van zakelijke inhoud en intuïtieve benadering. Door de opzet van de training was het voor alle deelnemers mogelijk om aan persoonlijke doelen te werken en blokkades op te ruimen. Trainers Albert Sonnevelt en Wendy van Zon vulden elkaar goed aan.

goede service, goed behandeld

Ook als je denkt dat je al heel wat oude patronen hebt opgeruimd dan kom je jezelf in deze opleiding weer tegen. Het is anders coachen dan ik gewend was, gevoel en hart hebben een prominente plek. Mooi, leerzaam en goed toepasbaar voor je praktijk.

• Gevolgde training Vernieuwend Coachen - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Een prachtige opleiding! Het instituut Sonnevelt verzorgt deze opleiding op zeer kundige wijze. Professionaliteit en kundigheid staat er hoog in het vaandel. Er is een oog voor gewone , natuurlijke mensen. Een aanrader met dit instituut in zee te gaan, de leermethodieken brengen de wereld dat verschil dat nodig is. Het is van groot belang dat dit instituut voortgang kent, positiviteit, gezondheid vanuit natuur en eenvoud! Van harte aanbevolen! Groetjes, Marieke

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige opleiding! Kennis is van hoogste niveau, docenten weten waar ze het over hebben en veel inspiratie om het te gaan toepassen. Zowel theorie als praktijk komen goed aan bod. Intensiteit van lessen klopt. Gewoon beste opleiding op dit gebied in Nederland.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Groep 1

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben net gestart met de kindercoach opleiding en ik stuiter iedere les naar huis van alles wat ik leer. Ik kijk iedere keer weer uit naar de volgende les!

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb bijzondere mensen ontmoet. Het was mooi om de praktijk te ervaren. Het niveau vond ik echter erg laag, dit was beslist geen HBO. Door mijn medische en psychologische achtergrond had ik voldoende basis om een praktijk te starten, dat zou het alleen met deze opleiding bij lange na niet voldoende zijn.

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

Architronlaan 2, 60a

5321 JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 30 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.