perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb heel veel tools en inspiratie gekregen om mijn praktijk te kunnen starten. Albert helpt je om de juiste richting te kiezen die bij jou past. Ook de interactie met andere deelnemers is heel waardevol.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede opleiding, sterke opleiders die je helpen om jouw weg te gaan. De therapeutische weekenden waren daarin heel belangrijk om jezelf te vinden en je groei te bevorderen. Een goede basis om anderen te helpen en te begeleiden. Al met al een gedegen opleiding om een praktijk te beginnen

• Gevolgde training Voetreflextherapeut

perfect, zeker aan te bevelen

Op de Open dag van Sonnevelt veel inspiratie opgedaan en een heel goed beeld en zeker ook gevoel gekregen bij de opleiding en docenten. Professioneel en persoonlijk, warm en betrokken. Een aanrader!

• Gevolgde training Psychologie in de Praktijk - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Deze opleiding is een absolute investering in jezelf. Ik gun het iedereen om met behulp van de juiste trainers (mensen met hun hart op de juiste plaats) hun eigen proces op te starten en door te maken, hoe moeilijk soms ook. Het gaat niet om het behalen van een diploma maar om het traject dat is ingezet en ook na afloop door zal blijven gaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Net les 3 gehad van de opleiding Mental Coach. Tot nu toe vind ik het een pakkende opleiding die mij flink aan het denken zet over mezelf en over het vak 'coach'. Wendy en de andere docenten Lia en Gitta geven op een inspirerende manier les. Geen powerpoints, bord of flipover, maar coachingsvaardigheden afkijken bij hen omdat zij reageren op de input van de studenten.

• Gevolgde training Mental Coach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Deze opleiding sluit erg aan op mijn persoonlijkheid. Dat is de reden dat ik voor deze opleiding heb gekozen. Het geleerde is direct toe te passen in de praktijk. Heel prettig. Het is geen schoolse manier van lesgeven. De docent is goed in zijn vak. Hij creëert een veilige sfeer waardoor iedereen zich open durft te stellen wat de ontwikkeling tijdens de lessen ten goede komt. Samen met de deelnemers maak je de opleiding. De docent faciliteert. De locatie is prima al had ik persoonlijk wat dichterbij huis gezeten i.v.m. de reisafstand en de intensiteit van de opleiding. Dat ik de enige man ben vind ik niet erg. Voor het vak wel jammer. De organisatie Sonnevelt Opleidingen is een prima instituut. De workshops en open dagen zijn heel prettig. Zo krijgen toekomstige deelnemers/studenten een goed beeld van wat ze mogen verwachten tijdens een opleiding. De lesstof van de opleiding Levenscoach sluit aan de hedendaagse materie. Compleet en anno 2015.

• Gevolgde training Levenscoach - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Inspirerend en het raakt mij! Ik verheug me op elke les. En ga met veel inzichten naar huis. Praktisch ingestoken door geweldige docente! Na afronding van deze opleiding sta ik sterk genoeg in mijn schoenen om zelf aan de slag te gaan.

goede service, goed behandeld

Ondanks dat het lange dagen waren en pittige lesstof, kwam ik altijd thuis met een bak aan energie! De trainingen van Sonnevelt geven mij altijd energie i.p.v. dat ze energie kosten. Dat ligt aan de gedegen lesprogramma's, de goede trainers en de fijne mede-cursisten.

perfect, zeker aan te bevelen

Een fantastisch opleidingsinstituut met een unieke aanpak.Naast het overbrengen van de benodigde kennis en coachvaardigheden is ook het aan de slag gaan met je persoonlijke proces een belangrijk onderdeel van de studie. Onontbeerlijk om een succesvolle coach te worden!

• Gevolgde training Levenscoach - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

De nadruk ligt bij Sonnevelt Opleidingen op de persoonlijke benadering. Professioneel, fijne docenten en enorm veel geleerd. Ik kan iedereen een opleiding bij Sonnevelt aanraden! Locatie goed bereikbaar, ook het persoonlijke studieadvies is goed. Ze zijn altijd bereikbaar.

goede service, goed behandeld

Wat ik zo fantastisch vond, is dat er veel aandacht is voor je eigen ontwikkeling. Het heeft mijn, kijk op/manier van leven positief veranderd. Dat had ook zijn weerslag op mijn gezin. We zijn dus met zijn vieren gegroeid! Daarbij de kennis van de voetreflex waar ik al jaren in mijn eigen praktijk mee werk. Andere opleidingen gevolgd bij Sonnevelt: medische basiskennis, stresscounseling en wat cursussen

• Gevolgde training Voetreflextherapeut

perfect, zeker aan te bevelen

Marion heeft heel veel kennis over natuurvoeding, zij heeft mij heel goed begeleid in het vormen van mijn eigen visie zodat ik nu andere mensen kan helpen die om de één of andere reden niet lekker in hun vel zitten

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Kindercoach opleiding gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen. Goede mix van theorie en praktijk oefeningen. Zeer persoonlijke begeleiding door de trainers. Op een centrale lokatie in het land.Door de goede samenstelling van de groep cursisten konden we ook veel van elkaar leren.

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Het was heel gezellig met Anna, Mark en Marjon! Ik heb persoonlijk van deze ervarende docenten heel veel geleerd ! Niet alleen professioneel maar mensen die werken met hun hart en ziel! Elke les was heel speciaal. Na deze opleiding heb ik een grondige kennis van welke producten gezond zijn en welke niet als ik in een supermarket of in een natuurvoedingswinkel ben weet ik wat moet kopen, welke zoetmiddelen goed zijn en welke niet, hoe maakt je een gezond maaltijd (met de driegeleding) zodat die energetisch gebalanceerd is, hoe gebruikt specerijen, welke eiwitten kan ik gebruiken en vooral wat ik super leuk vond was "beleving" dus elke les brachten we iets lekkers om met alle zintuigen te proeven! Heerlijk! Ik zou deze opleiding vast aan mensen raden!

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Ik heb deze opleiding als zeer positief ervaren. De inhoud was divers, speels en leerzaam. De begeleiding kwam heel professioneel over. De locatie Den Bosch vond ik minder. Slechte parkeergelegenheid en in de ruimte waarin wij les hadden was het niet warm. Vooral in de winter was dat niet prettig.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Het fijne van de opleiding is de goede begeleiding, mensen die ervaren hebben waar het over gaat en goed voor iedereen zorgen dat eenieder weer goed naar huis gaat. Heel belangrijk.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Voorjaar 2016

slechter dan verwacht

Goed: Het niet aflatende enthousiasme van Wout. Bewustwording. Veel onderdelen in beknopt tijdsbestek ondersteund door video opdrachten en online learning. Kon beter: locatie + koffie/thee, diepgang, structuur, meer tijd voor implementatie.

• Gevolgde training Braintrainer

goede service, goed behandeld

Een mooie opleiding waarin wordt lesgegeven vanuit ervaring. Docenten zijn erg ervaren en als student krijg je de kans om te delen vanuit jouw ervaringen. In de lessen wordt ook de theorie heel ervaringsgericht gedoceerd. Er zijn veel oefeningen die je samen doet en waarin je mag ervaren wat het met je doet. Zo leer je uit eigen ervaring wat de stof en de massages met je kunnen doen en daar worden we allemaal rijker van.

• Gevolgde training Therapeut Integrale Lichaamsmassage - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

genoten van A tot Z En super in te zetten in mijn praktijk. Voor mij de missing link! Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen...voor je professie of puur om er zelf veel van op te steken.

perfect, zeker aan te bevelen

Hoog niveau, zeer inspirerende docent, warm, liefdevol en confronterend, samen met eerder afgeronde opleiding Stresscounselor voor mij life changing in de meest positieve zin van het woord. Ik heb mijn coachvaardigheden nog verder aangescherpt, heb mezelf nog beter leren kennen en ben vol vertrouwen mijn coachpraktijk gestart. Echt een topopleiding!

• Gevolgde training Mental Coach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Geweldige opleiding als specialisatie van een coachopleiding. Je leert hoe je de aangereikte methodieken in de praktijk kan toepassen. Dit leer je van twee geweldige trainers (Loes Koot en Leonie Linssen) die deze opleiding met veel liefde voor het vak verzorgen.

• Gevolgde training Relatiecoach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Trainer met verstand van zaken, heldere uitleg, goede aanvulling op de opleiding GC, voeding en hormonen, ook voor andere hormonale klachten interessant, de locatie was top. Fijne verdieping op het gebied van voeding

goede service, goed behandeld

Zeer interessant en inspirerend! Ik heb voor mijzelf en mijn gezin als m'n omgeving enorm veel winst behaald! Er is zoveel kapot gemaakt door de voedingsindustrie dat het een wonder is dat er zo 'weinig' gezondheids problemen zijn.

goede service, goed behandeld

Inhoudelijk goede training en een kwalitatief sterke en professionele docente. Er wordt gebruik gemaakt van praktische werkvormen en oefeningen. Ook de samenstelling van de groep en de locatie van de training zijn prima in orde.

goede service, goed behandeld

Fantastische training, hoop van geleerd, ook voorafgaand goede informatievoorziening van Sonnevelt, persoonlijke benadering sprak mij erg aan. Nu al heel veel zin om volgende trainingen via Sonnevelt te volgen en zo mijn kennis uit te breiden!

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.