perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder mooie opleiding. Heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Wilma is een bijzondere vrouw met een mooie visie op het leven. Ik heb veel geleerd over jongeren, over coachen en vooral erg veel over het leven en mezelf. Tijdens de contactdagen ben je vooral praktisch bezig met oefeningen die je kunt inzetten bij jongeren, maar die je zelf ook verder helpen. Je moet het wel willen aangaan met jezelf. Ik ben er vol in gegaan en heb een prachtige reis gehad, zo voelt het!

• Gevolgde training Jongerencoach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Rijke training met enorm veel ondersteunend oefenmateriaal. Veel omvattend en je maakt samen met je mede cursisten een mooie persoonlijke ontwikkeling door. Je krijgt gedurende de training vele handzame tips en tricks om dat prachtige brein van ons actief en vitaal te houden. Prettige locatie.

• Gevolgde training Braintrainer

perfect, zeker aan te bevelen

Inhoud: precies de onderwerpen die ik belangrijk vond en vind. Niveau: het is op HBO niveau, het paste goed bij alle deelnemers. Ieder haalt er de grote lijn wel uit. Trainer: Wout is enorm enthousiast en inspirerend. Hij eist ook 100 % motivatie en inzet. Begeleiding: wout heeft na de eerste 4 lessen contact gezocht via de telefoon. Later konden we altijd zelf bellen als we vragen hadden. Organisatie: we hadden 10 dagen boordevol informatie en inspiratie. Elke keer kwam ik weer heel blij en enthousiast thuis. We kregen huiswerk: we moesten bv een onderwerp voorbereiden of bij snellezen elke dag oefenen. Ik was blij dat we tussendoor niet hoefden samen te komen omdat ik toch al zoveel moest reizen.. Locatie : Amsterdam was voor mij een betere optie dan Zaltbommel maar blijft 3 uur reizen voordat je terplekke bent.

• Gevolgde training Braintrainer

goede service, goed behandeld

Ik kwam blanco binnen en vond de cursus in eerste instantie te zweverig maar gelukkig bleek in de cursusdagen die erop volgden dat er ook een nuchtere manier van opleiden werd gehanteerd. Het meest heb ik geleerd van de cursusdagen zelf. De link met het opleidingsboek miste ik regelmatig en dat boek zelf moet echt nodig herzien worden vonden veel van de medecursisten ook. Deze cursus heeft mij wel dermate enthousiast gemaakt dat ik door wil studeren!

• Gevolgde training Mental Coach - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Leuke en inspirerende opleiding waarin ik veel kennis heb opgedaan. Leuke lessen, ook de manier van les geven was super. Ik heb meer inzicht in mijzelf gekregen en denk dat ik door mijn levenservaring en het volgen van deze opleiding een ander heel goed zou kunnen helpen.

goede service, goed behandeld

De training, Stresscounselor, is super!!! Fijne combinatie tussen praktijk, theorie en eigen ontwikkeling! En de lesdagen zijn ook nog eens lekker afwisseling!! Kortom, voor mij een leerzame ervaring waarin ik me nog verder kan verdiepen in het coachvak!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een heel goede ervaring gehad bij Sonnevelt met de opleiding tot Energetisch Therapeut. Door deze opleiding voel ik mij veel steviger in het hier en nu. Ik ben me bewust van gronden, en van energetische patronen van mezelf en tussen mensen, heb leren mediteren waarvan ik sindsdien iedere dag de vruchten pluk.

voldoende, een redelijke ervaring

heel overzichtelijk, duidelijk en helder, to the point en praktisch en ervaringsgericht. een aanrader voor iedereen om naar een masterclass toe te gaan en zelf mee te maken. Dus gewoon uitstekend

• Gevolgde training masterclasses

perfect, zeker aan te bevelen

Dit docententeam weet in vier maanden tijd een hoogwaardige opleiding op HBO-niveau op begrijpelijke wijze over te brengen op de cursist. De opleiding is zeer praktijkgericht, waarmee je als gediplomeerd trainer hormoonfactor goed aan de slag kunt met een eigen praktijk. Vanaf het moment dat je de opleiding start kun je je laten opnemen in de besloten FB-groep waar je ervaringen en vragen kunt delen met nieuwe én ervaren collega's, een fantastische tool voor je praktijkwerkzaamheden! De opleiding wordt op een centraal punt in NL gegeven, in Driebergen (Utr).

perfect, zeker aan te bevelen

Inspirerend, dynamisch, gezellig en leerzaam. Allemaal clichés maar het klopt wel! Een duidelijke kijk op gezondheid en een voor het leven bruikbaar systeem. Goede docenten met veel ervaring die je altijd het gevoel geven dat je goed bezig bent.

• Gevolgde training Consulent Natuurlijke Gezondheid - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Het afgelopen, eerste jaar energetisch therapeut is mij goed bevallen en heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven in op de eerste plaats mijzelf, maar ook in het grotere, energetische geheel. Slapende en soms zelfs verdwaalde puzzelstukjes zijn hervonden, wakker gemaakt en op hun rechtvaardige plek gevallen.

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding sloot heel goed aan bij mijn doelstellingen. Door de opleiding gewichtsconsulent heb ik de nodige inzichten gekregen om op een duurzame wijze te werken aan een gezond gewicht, middels voorlichting een bijdrage te leveren aan de preventieve zorg op het gebied van chronische aandoeningen en anderen te coachen naar een gezond gewicht.

perfect, zeker aan te bevelen

Echt een geweldige training gehad, elke 14 dagen ben ik met veel plezier naar onze les locatie in Drachten gereden. Team A plus heeft er voor gezorgd dat ons hele consulentes gezelschap geslaagd is!

perfect, zeker aan te bevelen

Met levenscoach leer je op n hele creatieve manier coachen dmv diverse coachtechnieken op allerlei soorten levensvragen. Tijdens de opleiding doe je al veel praktijkervaring op Door constante afwisseling tussen theorie en het beoefenen van Coachtechnieken. Je gaat aan de slag met reële zaken, geen rollenspellen dus. Gelijk serieus gericht bezig zijn. Intakegesprek, hulpvraag helder krijgen, behandelplan maken, verslaglegging enzovoort. Na het behalen van je diploma ben je startklaar om je eigen praktijk te starten of zeer waardevol inzetbaar te zijn binnen een bedrijf. Je kunt op je eigen manier vele kanten uit

• Gevolgde training Levenscoach - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Albert, verbindt zich met de persoon en waar die op dat moment staat. Hij spiegelt vanuit liefde en compassie en ondersteund je naar een rijker en zuiver nieuw perspectief over jezelf en anderen. daardoor ben ik een betere coach geworden.

• Gevolgde training coaching

perfect, zeker aan te bevelen

De training was compleet (voldoende theoretisch onderbouwd) en zeer inspirerend. Ook werd er veel gewerkt met waardevolle praktijkopdrachten en intervisie. Een prettige toevoeging aan de lessen. De trainers waren enorm enthousiast! Een training die zowel van professionele als van persoonlijke meerwaarde is geweest. Communicatie door Sonnevelt Opleidingen verliep goed. Ondanks mijn tevredenheid heb ik twee tips; lesmap mag gecorrigeerd worden op spelling en zinsconstructie en hoeveelheid reclame door Sonnevelt aan cursisten (per mail) is aan de hoge kant.

• Gevolgde training Stresscounselor

goede service, goed behandeld

Enthousiaste coaches/docenten. Verschillende coaches zodat verschillende manieren van coachen goed zichtbaar worden. Inhoud goed. Wel liever wat meer coachgesprekken in de lessen gehad want je wordt nogal in het diepe gegooid. Je leert je eigen proces goed kennen.

• Gevolgde training Mental Coach - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding is in een woord: fantastisch. Na 4 dagen training is mijn leven totaal veranderd. Iedere keer kijk ik uit naar de volgende lesdag. Ik kom ervoor vanuit Heerenveen speciaal naar Breda.

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding Trainer Hormoonfactor is een hele complete 10-daagse opleiding waarbij ruim aandacht wordt gegeven aan het hormonale stelsel, gezonde voeding, de basis principes van beweging, grondhouding en vaardigheden van een coach en de psychologie ten aanzien van eetgedrag. Met dit diploma op HBO niveau ben je direct in staat om heel goed mensen te begeleiden bij het veranderen naar een andere lifestyle en het zoeken naar een gezond voedingspatroon.

goede service, goed behandeld

De rust, bezieling en aanwezigheid van de docent herinnerde me aan hoe ik voor een groep wil staan. De workshop was zo rijk, dat ik me niet kan voorstellen dat het in één dag past. Het zette veel in beweging in ons als groep, werkte diep door en gaf een rugzak met nieuwe inzichten/tools die we zelf kunnen doorgeven in onze coaching/therapie praktijk.

• Gevolgde training Systemisch 1 op 1 coachen

goede service, goed behandeld

Er werd op een interactieve manier les gegeven. Hierdoor ging het echt voor me leven. Ging met veel plezier naar de lessen. Kan A plus opleidingen iedereen aanraden. Alien is echt een mensen-mens, dat zie je ook terug in haar manier van handelen en lesgeven.

goede service, goed behandeld

De kracht van de opleiding zit hem in het zelf te ervaren. Je leert jezelf beter kennen en maakt hierdoor een persoonlijke groei door. Door je eigen valkuilen te onderzoeken ervaar je wat je cliënten straks ook gaan ervaren. Hanneke is een enthousiaste en deskundige professional die je regelmatig een spiegel voorhoudt.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond de informatie heel volledig. Ik heb het gevoel dat we alles behandeld hebben wat essentieel is en daarnaast vond ik de manier van lesgeven heel fijn. De map was duidelijk en de stof ook.

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur - Voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

De opleiding Topcoach (voorloper van vernieuwend coachen) heb ik in 2011 gevolgd. Wat ik erg sterk vond van deze opleiding is het bewust naar jezelf leren kijken, de positieve en zowel de negatieve invloeden die je hebt meegemaakt. Dat alles vanuit liefde voor jezelf om jezelf in de toekomst sterker in de schoenen te zetten en dat anderen ook leren te doen. Heel bijzonder.

• Gevolgde training Vernieuwend Coachen - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Een geweldige opleiding, waar ik nog dagelijks veel aan heb in de begeleiding van cliënten.Heel praktisch, met een goede theoretische onderbouwing, soms oefening tijdens de les en opdrachten om thuis zelf verder over na te denken.

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.