perfect, zeker aan te bevelen

- hbo niveau - aandacht voor groepswerk (intervisie, groepsopdrachten) - aandacht voor coachingsvaardigheden - veel aandacht voor eigen persoonlijke ontwikkeling op gebied van voeding - aandacht voor alternatieve voedingssystemen - aandacht voor recente ontwikkelingen op gebied van voeding

• Gevolgde training opleiding gewichtsconsulent

perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer interactieve training waarbij de nadruk ligt op het leren kennen van jezelf! Bewustwording van patronen die altijd bij je zullen blijven. Deze herkennen om bewust de beweging te maken naar de client zodat je deze kan dienen i.p.v. te helpen. Zeer inspirerende trainster die zich ook kwetsbaar durft op te stellen.

• Gevolgde training Mental Coach - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Praktijkgerichte opleiding, interactief met groepsdiscussies, veel film materiaal (zegt meer dan 1000 woorden), combi met huiswerkopdrachten voor verdere diepgang, zeer inspirerende directe trainster, geleerde stof leeft door praktijkvoorbeelden, aanrader voor wie (professionele) veel interactie met andere mensen heeft.

• Gevolgde training Medisch-Psychosociale Basiskennis - Module C

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een super opleiding, alle tools en vaardigheden verkregen als coach om een goede coachpraktijk te kunnen beginnen. Ik voel me kundig en vol zelfvertrouwen! En persoonlijk ook nog een hele mooie helende beweging gemaakt. Van mijn cliënten krijg ik positieve feedback. Alles klopt!

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een leuke verhelderende opleiding! Motiverende docente waar ik heel veel van hebt geleerd op een hele leuke en leerzame manier. Afwisselende lessen door praktijk en theorie continue af te wisselen met voldoende pauzes.

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Mooie mix van voeding, training en coaching. Enthousiaste en kundige docenten waarbij je geregeld aan hun lippen hangt! Ik denk wel dat het je helpt als je al een coachopleiding gedaan hebt omdat het coachingsgedeelte toch wel heel belangrijk is.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

een open organisatie waar het belang en de ontwikkeling van de cursisten bovenaan staat. Prettige les locaties en gepassioneerde docenten, zij zijn erg ervaren in de vakken waarin zij lesgeven. Humor, en zeker ook diepgang, worden in de lessen ruim toegepast

• Gevolgde training Therapeut Integrale Lichaamsmassage - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Een hele bijzondere ervaring. Heel veel diepgang, ruime inzichtelijke kennis m.b.t. de leerstof maar zeker van jezelf, met name de eerste 2 leerjaren. Het laatste jaar had meer informatie mogen hebben met betrekking tot de scriptie en de afsluiting, plus er hadden nog wat puntjes op de "i" gezet mogen worden die praktijkgericht zijn. De therapeuten weekenden waren geweldig. Ik had het voor geen goud willen missen en deze jaren hebben mij een prachtig mooi ander inzicht in het leven gegeven, richting mezelf en gericht op alles en iedereen om me heen. Heel waardevol. En nu mag ik het gaan delen.

• Gevolgde training Voetreflex complete opleiding 3 jaar

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een geweldige opleiding. Ik heb alle kennis en vaardigheden aangereikt gekregen om als coach aan de slag te gaan, maar ook mijn persoonlijk proces was belangrijk. Dankzij dit alles bouw ik mijn nu al goedlopende praktijk op.

goede service, goed behandeld

Inspirerende opleiding met brede informatie, duidelijk en op een boeiende wijze verteld. Veel achtergronden vanuit de psychologie, boeddhisme en taalwetenschap. mag zelf een traject ervaren waarin je direct de kracht van de methode mag ontdekken.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Mindful Analyst - Mindful Analyst (Module A, B, C)

perfect, zeker aan te bevelen

Echt genoten van deze opleiding! Ik heb als coach nu een koffer vol met methodieken en technieken en heb zelfvertrouwen ontwikkeld. Ik ben op een gezonde manier met mezelf geconfronteerd en heb ook veel gehad aan mijn mede-studenten!

goede service, goed behandeld

Deze opleiding heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf, in dat wat diep onder in de ijsberg zit. Door deze persoonlijke ervaringen en het samenwerken met de mede cursisten heb ik veel kunnen leren. Wat ik nu in mijn werk gelijk in de praktijk kan brengen. Een echte aanrader wat mij betreft.

• Gevolgde training mental coach voorjaar 2016

goede service, goed behandeld

Afgerond in Mei 2013. Hele fijne lerares en manier van opleiden. Door middel van de samenwerking van de medecursisten vormt het een veilige groep waarvan je ook nog eens van elkaar kunt leren.

• Gevolgde training Stresscounselor

goede service, goed behandeld

De opleiding tot gewichtsconsulent heeft mij de handvatten gegeven om vanuit een coachende houding mensen daadwerkelijk tot gedragsverandering te bewegen. De docent wist dit te combineren met elementen uit de NLP en dit maakte de opleiding zeer waardevol

• Gevolgde training Gewichtsconsulent - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Het was fijn dat theorie en praktijk door elkaar werd aangeboden. Daarnaast was het prettig dat er voldoende ruimte werd vrijgemaakt om elkaars processen te horen en te begeleiden. De opleiding brengt nogal wat in beweging.

• Gevolgde training Consulent Natuurlijke Gezonheid Najaar 2015 - Voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Echt een eye opener deze opleiding. Ik heb er persoonlijk veel aan gehad en ben nu mijn eigen praktijk gestart. Alle trainers van de opleding waren inspirerend op hun eigen manier.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Voorjaar 2017

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig instituut met super trainers! Ik heb heerlijk genoten van alle trainingen en lessen. Elke keer zag ik weer vooruit om naar een les te gaan. Veel praktijkoefeningen dat gepaard gaat met de desbetreffende theorie waardoor je meteen kan ervaren hoe het zit als cliënt en als coach.

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie en krachtige opleiding waar jezelf ontdekken centraal staat. Met handige tips en tools voor de praktijk. Op eigen initiatief de theorie doornemen geeft je als student de ruimte om zelf je tijd in te delen. Veel mogelijkheid tot reflectie.

goede service, goed behandeld

De opleiding gaf veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Ik had graag nog wat meer geoefend met inzetbaarheid op verschillende vlakken/manieren in de praktijk. Ik heb er vooral op persoonlijk vlak veel van geleerd maar zou het interessant vinden om de koppeling naar de praktijk nog meer uit te lichten en de verschillende mogelijkheden te onderzoeken.

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur

goede service, goed behandeld

Mooie en inspirerende cursus. Goede leerstof, goede begeleiding, maar ook een heleboel zelfstudie. Wat deze opleiding ook interessant maakt. Zelf ontdekken, uitvinden. Sfeervolle locatie. Veel ruimte voor feedback en interactie met mede-cursisten en docent.

• Gevolgde training Seniorencoach voorjaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

- ervarend leren door zelfinzicht - theorie eigen maken door te zelf te ervaren - veel feedback op eigen patronen en coachingsvaardigheden - doortastende docenten met veel opleiding en ontzettend veel coachingsservaring - locatie prettig ruim licht gezellig mooi ingericht

• Gevolgde training Stresscounselor - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne afwisseling van praktijk en theorie en verschillende werkvormen. Veel voorbeelden uit de praktijk. Mooie methodieken aangeboden gekregen. Waar ik direct mee aan de slag kon in mijn coachingstraject en in mijn huidige werk. Ook gericht op persoonlijke ontwikkeling. Als een warm bad ervaren.

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

In de Wet Maatschappelijke Ondersteuning 2015 staat de eigen kracht centraal. Met deze opleiding heb ik geleerd hoe je mensen kunt helpen hun innerlijke motivatie te vinden en hun gedrag te veranderen, zodat ze meer hun eigen kracht aan kunnen spreken. Het is een interactieve opleiding. Je mag veel doen (naast leren). Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk!

• Gevolgde training Mental Coach

perfect, zeker aan te bevelen

Een gedegen opleiding waar veel aanbod komt zowel theoretisch als praktisch. Begeleiding is erg intensief en persoonlijk. Naast het leren van coachen van kinderen was er zeker ook aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling.

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Voor mij waren het lessen met diepgang en diversiteit, boven verwachting. Jellie heb ik ervaren als een zeer competente lerares die weet waar ze over heeft. Organisatie erom heen over algemeen meer dan goed. Prima lokatie.

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.