perfect, zeker aan te bevelen

Een prachtige balans tussen theorie en het gebruik maken daarvan in de praktijk. "Hoe werkt stress bij mij? Wat kan ik ervan leren?" Om het vervolgens ook weer toe te kunnen passen op cliënten.

goede service, goed behandeld

Ik heb specifiek voor Sonnevelt gekozen omdat zij als opleider verder gaan dan alleen maar theorie. Ik vond dat er ook aandacht was voor de spirituele kant en voelde me thuis en gezien als hsp'er in een groep. Genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en verwerking van je eigen 'stuk'. Afgerond in juni 2014

• Gevolgde training kindercoach

goede service, goed behandeld

Goede deskundige docenten. Goede lesstof waarmee je weer geinspireerd op pad ging. Emdr is een mooie methode echter niet geschikt om in een weekend tot je te nemen waar je ook met je eigen trauma geconfronteerd wordt. Kortom te zwaar! Locatie: mooie omgeving. De hotel lobby was niet echt geschikt om te oefenen.

• Gevolgde training Levenscoach - Coach opleiding

perfect, zeker aan te bevelen

Was een hele inspirerende training waarin ik mega veel geleerd heb over het vakgebied als jongerencoach en over mijzelf. het was een zeer inspirerende en confronterende reis welke ik als cadeau heb mogen ervaren

goede service, goed behandeld

De opleiding was een ontdekkingsreis met heel veel bestemmingen en doorreismogelijkheden. De lesstof was zeer leerzaam, prima betrokken leraren en de lokatie was redelijk tot goed. Veel respect ook voor de begeleiding van een blinde medecursiste.

• Gevolgde training Voetreflex therapie

perfect, zeker aan te bevelen

Vernieuwend Coachen heeft mijn leven veranderd. De opleiding met Frans Bakker e.a. Is inspirerend en leert je vanuit ontspanning in een gelijkwaardige situatie open en betrokken te luisteren en te kijken waar oude patronen zitten die hinderen in het dagelijkse leven. De kracht die in je zit leer je weer voelen en vandaar uit naar de problemen kijken. En nog veel meer. Fantastische, leerzame, inspirerende ontdekkingsreis

• Gevolgde training Vernieuwend Coachen - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

De inhoud van het medische deel vond ik te veel. Gelukkig wel een duidelijke en enthousiaste kennisoverdracht door de docenten. Het psychosociale deel was meer als voldoende en de overdracht door een bevlogen psychologe maakte de lesstof nog leuker.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Medisch-Psychosociale Basiskennis - MPSBK (Module A, B, C)

perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede boeken voor de opleiding medische basiskennis. Een huisarts met 40 jaar werkervaring en een ervaren psycholoog als docenten. De opleiding is geaccrediteerd door SNRO. Wat wil een student nog meer?

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Medische Basiskennis - MBK (Module A, B, D)

voldoende, een redelijke ervaring

Het is een brede opleiding vanuit verschillende invalshoeken. Daardoor wordt je breed opgeleid maar mis je ook de diepgang. Sommige trainers waren zeer bevlogen en andere trainers nog niet en dat komt omdat er vanuit Sonnevelt, leerlingen als docent worden opgeleid die krijgen dan ook wel andere aandacht, maar in het begin zijn ze nog iets te onervaren. Aan de andere kant is het ook mooi dat ze de kans krijgen en dat ze daarin begeleidt worden.

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Een betrokken, liefdevolle docente die bij alle studenten het beste van zichzelf weet te laten voelen. Gedegen materiaal en meer dan voldoende aanvullende mogelijkheden tot nog meer kennisinname. Het instituut Sonnevelt speelt op de achtergrond van de opleiding mee, maar inspireert daarnaast studenten met behulp van webinars. Ik heb mijn studie inmiddels afgerond, maar kijk met heel veel plezier terug op de afgelopen 2 jaar.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Voorjaar 2017 Jaar 2

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de opleiding Stresscounselor als zeer inspirerend ervaren. Fantastische docenten en veel geleerd van de andere studenten in de groep. Een zeer praktisch ingestoken opleiding met goede theoretische onderbouwing.

goede service, goed behandeld

Door de opleiding tot Jongerencoach ben ik nog veel dichter bij mezelf komen staan. Hierdoor kan ik van nog meer waarde zijn voor de jongeren waar ik mee werk. Het was een heftig en intens leertrajecten met een prachtige uitkomst

goede service, goed behandeld

Zeker goed, hoog in kwaliteit en kennis. Divers door de opzet van de training en intensief doch prikkelend genoeg om nog meer te willen leren. Er staan dan ook genoeg trainingen nog op de wishlist

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Ik vind het bijzonder hoe Albert Sonnevelt zijn eigen zoektocht naar en ervaringen met een optimale leefstijl weet te delen met (aanstaande en oud) cursisten. Juist door terug te grijpen naar eigen ervaringen, weet hij anderen te motiveren; het wordt voor hen ook mogelijk een optimale leefstijl te bereiken.

• Gevolgde training Medische Basiskennisiknvind

goede service, goed behandeld

In deze opleiding de lessen klassikaal gehad van verschillende ervaringsdeskundigen.met hoge kennis op hun vakgebied. Zeer interessant en met goed en duidelijke uitleg. op mooie en locatie met alle voorzieningen

• Gevolgde training Medische Basiskennis - Module B

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding was inspirerend. Docent creëerde een mooie verbindende sfeer zodat de groep optimaal kon functioneren. Zowel voor beginnende coaches als voor degenen die al meer ervaring hadden qua opleiding en werk was er heel veel te leren. Dat is voor mij een bewijs van kwaliteit, want dat kom je niet op elke training tegen. Locatie was prachtig en goed bereikbaar. Syllabus prima, heel leesbaar en de opdrachten stimulerend en leerzaam.

• Gevolgde training Relatiecoachinh

goede service, goed behandeld

Focus bij Stress Counseling ligt op het leren coachen. Hier wordt dan ook veel mee geoefend. Dit wordt aangevuld met specifieke kennis over het fenomeen stress. Geweldige docenten. Fijne, veilige leeromgeving. Heel veel aan gehad.

goede service, goed behandeld

Ik miste een stukje voeding. Een extra blok om bevoorbeeld cassusen te doen en de les van Wendy van Son vond ik reuze interessant. Verder heb ik genoten van ieder blok.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Voorjaar 2017

goede service, goed behandeld

Duidelijke kennisoverdracht, helder, zonder poespas, praktijkgericht, up to date,toekomstgericht, op een plezierige humorvolle en toxh serieuze manier overgedragen... ik kan zeggen dat ik er een enorme bulk kennis bij heb gekregen waarmee ik in de praktijk vele mensen kan begeleiden

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor - Najaar 2016

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een enorm goede opleiding waarbij je veel kennis opdoet en zelf een persoonlijke ontwikkeling doormaakt. De balans tussen theorie en praktijk is erg goed. Ik kan de opleiding aan iedereen aanraden die met jongeren werkt

goede service, goed behandeld

Ik heb vooral veel ook over mijn eigen stress. En hoe dit om te zetten in mijn eigen bedrijf Waanzinnig reis na me zelf en de verbinding na de ander

goede service, goed behandeld

Een zeer interessante basisopleiding waarbij het begrip psychologie in veel vormen aan bod komt. Voor mij een reisje waarbij persoonlijke groei en veel informatie verwerken samen op is gegaan. Iris heeft een duidelijke no nonsens aanpak wat zowel prettig als confronterend kan uitpakken. Het boek waaruit gewerkt wordt bied veel informatie waarbij de digitale omgeving prettig is om de geboden stof te herhalen en te oefenen.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Psychosociale Basiskennis - PSBK (Module A, C, E)

goede service, goed behandeld

Prima opleiding bevat veel facetten zoals zingeving, dementie, wonen , eenzaamheid. LTermijn waarin je de opeiding volgt is te kort voor een HBO opleiding. Goed bruikbaar als veldwerker in de ouderenzorg. Maar ook in de wijk bij senioren.

• Gevolgde training Beweegcoach - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Ik heb naast het leren van veel verschillende coachingstechnieken voor het werken met kinderen ook heel veel over mezelf geleerd. Dit maakt deze opleiding zo bijzonder en waardevol. Bovendien vond ik het hulpverleningstraject heel waardevol om te ervaren, waarbij ik een kind heb mogen coachen zonder oordeel en vanuit een open ruimte.

• Gevolgde training Kindercoach - Najaar 2016

goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg, goede aanvulling met filmpjes en humor. Docente weet waar ze het over heeft. Het was echt een aanvulling op de medische basiskennis. Eigenlijk een olleiding die iedere therapeut zou moeten volgen aangezien je meer duidelijkheid krijgt hoe mensen kunnen reageren en hoe bepaalde ziektes zich uiten.

• Gevolgde training Medisch-Psychosociale Basiskennis - Module A

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.