goede service, goed behandeld

Het was 'n super mooie ervaring. Veel geleerd over het vak Mental Coach, maar daarnaast heb ik ook veel geleerd over mijzelf. Je komt jezelf vaak tegen tijdens het oefenen met je mede-studenten. Was soms heftig, maar ook heel mooi.

• Gevolgde training Mental Coach

goede service, goed behandeld

Top opleiding! Heel veel geleerd in een korte tijd. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk tijdens de dag. De lesstof was af en toe lastig, maar met elkaar kwamen we er altijd uit. Tijdens de intervisie konden we het nog eens met elkaar bespreken. Ook leuk dat er af en toe een docent met andere invalshoek was, zo kregen we veel verschillelnde verhalen uit de praktijk.

• Gevolgde training Beweegcoach

goede service, goed behandeld

In 2016 - 2017 de opleiding Kindercoach gevolgd en ik kwam na elke lesdag weer met nieuwe energie thuis. Je leert veel over kinderen, methodieken maar voornamelijk ook over jezelf. Dit heb je ook nodig om een goede coach te zijn. De docenten zijn betrokken en ervaren en er is ruime keuze aan literatuur.

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne, praktische en creatieve opleiding met veel persoonlijke aandacht. De methodes zijn direct inzetbaar en leveren direct een positief resultaat. Gedurende de opleiding zijn er genoeg overleg en coachmomenten. Groepstraining met een intieme Persoonlijke sfeer.

goede service, goed behandeld

Ik had het geluk om de opleiding Kindercoach te kunnen volgen bij Jolijn Hendriks en Alicia Euwema. Ze zijn erg enthousiast en ervaren als docent en (kinder-)coach. Naast de vele werkvormen en theorie die nodig zijn om kinderen te coachen heb ik ook veel over mezelf geleerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een prettige opleiding. De opleiding heeft mij veel handvaten en verdieping geboden. Ik vond het prettig dat er op meerdere lagen werd gekeken. Niet alleen op kennis, maar ook op zijnsniveau.

goede service, goed behandeld

Ik heb de opleiding kindercoach gevolgd. Het heeft mij naast boeiende informatie en vaardigheden (methodieken) veel inzicht in 'hooggevoeligheid' bijgebracht en wat ik nog het belangrijkste vind: ik heb een boost gekregen in het vertrouwen op mezelf en te geloven dat ik dit kan! Sterke docenten die hun vak goed kennen en op een heel mooie manier doorgeven! De opleiding is zo opgebouwd dat je stap voor stap groeit in het coachen, in zelf-reflecteren en dat brengt open ruimte, waar zoveel mogelijk is!

goede service, goed behandeld

Hartstikke fijne opleiding, er wordt vanuit rust en ontspanning geleerd en uitgelegd. Niks is gek en een kleinere groep maakt het leuk om in te werken. Er is oog voor jou als persoon en er wordt aandacht besteed aan dat jij zelf al veel kennis/kunde in huis hebt.

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met Sonneveld is: "een goed gevoel". Al zou ik helemaal niet als running therapeut aan de slag gaan, de opleiding heeft mij zo'n boost gegeven en zo'n positief gevoel over mezelf, dat had ik niet willen missen. Bedankt Jeanny voor je enthousiasme en duidelijke uitleg van de lesstof. Het enige minpuntje van deze opleiding vond ik de plaats van de locatie.

• Gevolgde training Runningtherapeut

perfect, zeker aan te bevelen

Een opleiding waardoor je erg veel over jezelf leert en hoe dingen te benaderen. De opleiding is erg praktisch door het vooral oefenen van coaching gesprekken. Het oefenen van manieren van vragen om te komen tot de kern staat voorop

• Gevolgde training Mental Coach

perfect, zeker aan te bevelen

top opleiding en erg leerzaam. Een zeer uitgebreide opleiding waar je meteen mee aan de slag kunt als Beweeg Coach. Een echte aanrader voor mensen die andere in beweging willen krijgen en houden.

• Gevolgde training Beweegcoach

goede service, goed behandeld

Sonnevelt opleidingen voelt voor mij als een nieuwe familie, die ik erbij gekregen heb. Het contact met de administratie is heel betrokken en persoonlijk. de open en uitnodigende houding van Albert Sonnevelt zelf en de warme en veilige omgeving die de docenten Charlotte en Ans geboden hebben dit jaar maakten dat ik heb kunnen groeien zoals ik gegroeid ben. Dank!!

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Jaar 1

goede service, goed behandeld

De twee trainers vond ik allebei enorm goed. Op hun eigen manier gaven ze mij heel verschillend les en dus ook van allebei inspiratie op verschillende vlakken. Ze vulden elkaar prima aan. Ik heb veel van de cursus geleerd zowel persoonlijk als om aan het werk te gaan als stereescounselor.

• Gevolgde training Stresscounselor najaar 2015

perfect, zeker aan te bevelen

Studeren bij Sonnevelt Opleidingen voelt aan als een warm bad. Er is duidelijk nagedacht over de opzet, waarin contact maken met het 'gevoel' (onmisbaar voor iedere coach) voor zowel client als coach centraal staat. De holistische visie komt duidelijk terug in de lesstof. Docenten zijn professioneel, er wordt afgewisseld zodat studenten niet een kopie van de docent worden en de opleider zelf is een zeer kundig persoon. Ik had deze opleiding niet ergens anders willen doen!

• Gevolgde training Levenscoach - Jaar 1

perfect, zeker aan te bevelen

Als oud-student kan ik alleen maar zeggen "Stop met zoeken !" ...en kom naar de open dag op 15 dec.2016 ...overtuig jezelf in het onthaal van een warm bad ...één grote warme familie van liefdevolle leerkrachten ook jou te mogen ontmoeten en zij allen jou welkom zullen heten. ZOEK -> VIND -> SONNEVELT -> en jij zult DANKBAAR zijn !!!

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Sonnevelt opleidingen in het algemeen !

perfect, zeker aan te bevelen

Het is een zeer leerzame studie voor je eigen ontwikkeling maar ook om anderen mensen te helpen hoe belangrijk hormonen zijn in je lijf en dat gerelateerd met de voeding die we iedere dag tot ons nemen onlosmakelijk met elkaar is verbonden om zo onze eigen gezondheid zelf te kunnen beïnvloeden. De studie is best pittig en vraagt zelfdiscipline om het geleerde bij te houden en jezelf te toetsen op kennis.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor

perfect, zeker aan te bevelen

Een bijzondere ervaring die levenslang bij zal blijven en zijn nut in het dagelijkse leven zal bewijzen. Sonnevelt opleidingen en zijn docenten geven vertrouwen en zijn heel professioneel en toegewijd. Dank je wel Albert !

• Gevolgde training Leven vanuit Essentie

perfect, zeker aan te bevelen

Vernieuwend coachen heeft mij veel herkenning in wijsheid gegeven, waardoor voor mij alles op z'n plek viel. Meerdere Sonnevelt opleidingen hebben mij verrijking- voeding- en vernieuwing gegeven, dat een kadootje was voor mij zelf en de rest van mijn leven !!! Dank Albert en Frans !

• Gevolgde training Vernieuwend Coachen

perfect, zeker aan te bevelen

Sonnevelt opleidingen biedt een divers lesprogramma aan. Met theorie en praktijkopdrachten in een prettige lessfeer waardoor snel een veilig groepsgevoel ontstaat. De docent Ada is iemand met veel kennis en ervaring en een heel goede sfeer weet neer te zetten.

goede service, goed behandeld

een heel praktische opleiding, die veel tips geeft over hoe je een kind kan coachen en begeleiden. Waar ook plek is voor zelfreflectie en de docenten en cursisten er vol voor gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Sonnevelt opleiding was de juiste start voor een nieuwe toekomst. Ik heb veel geleerd en de docenten waren goed. Locatie was gezellig. Het is een positieve ervaring geweest. Deze opleiding is een aanrader.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Medische Basiskennis - MBK (Module A, B, D)

goede service, goed behandeld

Opzet en inhoud programma. Prima verdeling tussen praktijk en theorie. Prettige docent met gevoel voor humor en uitstekende motivator. Tip: de zaal was wat aan de kleine kant,zeker gezien de groepsgrootte

• Gevolgde training Running therapie

goede service, goed behandeld

De opleiding heeft enorm bijgedragen aan het vergroten van mijn eigen vitaliteit, het verkrijgen van de juiste kennis en aanleren van de vaardigheden om clienten te coachen in het verminderen van stress en het verhogen van hun vitaliteit

• Gevolgde training Stresscounselor

goede service, goed behandeld

Opleiding stresscounselor gevolgd. Leuke en leerzame opleiding gegeven door gemotiveerde docenten. Lesinhoud theorie sluit aan bij de praktijk. Sfeer in de klas open en veilig. Veel praktische ervaringen. Niveau is op HBO. Locatie centraal in het land(Hilversum) en dicht bij het station. Helaas was soms het geluid van de trein storend in de les. Zeker bij openstaande deur in de zomer. Zeer tevreden over dit opleidingsinstituut en al meerdere opleidingen gevolgd.

• Gevolgde training Stresscounselor

perfect, zeker aan te bevelen

Eerst vernieuwend coachen gedaan, het jaar daarop Trainer Hormoonfactor. Met leraar Ralph Moorman als grote inspirator. Wat heb ik daar veel geleerd. De stof is echt HBO en best pittig. Veel zelfstudie en mijn 1e examen niet gehaald. Sommige opleidingen krijg je kado, alleen door aanwezigheid. Trainer Hormoonfactor moet je echt voor studeren. Het herexamen heb ik gelukkig wel gehaald en nog steeds heb ik elke dag profijt van wat ik geleerd heb. Daarna heb ik stresscounseling gedaan bij Wendy. Een superjuf en ook veel van geleerd. Met deze 3 dipoloma's ben ik vitaliteitscoach geworden en doe ik dat nu in de praktijk. Voeding-beweging-stress in balans = vitaliteit www.lindasijtsma.nl

• Gevolgde training Vitaliteitscoach

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.