perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne en veelzijdige opleiding. Je beleeft de studie ook echt. Door te koken, een alternatief voedingssysteem te volgen en een zuurbase kuur te doen. Ook ga je een presentatie geven en een workshop. En tenslotte een proefconsult doen. Je leert theorie maar ook DOEN! Een hele leuke studie!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben ontzettend blij dat ik gekozen heb om bij jullie de opleiding te doen want ik heb zoveel geleerd. Ik wil jullie heel hartelijk danken en veel succes wensen met de volgende groepen. Groetjes,

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Psychosociale Basiskennis - PSBK (Module A, C, E)

perfect, zeker aan te bevelen

Goede diepgang in de opleiding. Inhoud op HBO niveau, altijd directe ondersteuning klassikaal of per mail. Locatie den haag prima . Heel intens en echt aan te bevelen. Ook de andere cursisten waren divers kwa arbeidsverleden. Mental coaching gebruik ik in samenhang bij het geven van begeleiding in de sport, voeding. Waar sta jij nu en waar wil je heen, het bracht mij persoonlijk in de ontwikkeling veel en ook naar mijn klanten. Helemaal top!

goede service, goed behandeld

Studiemateriaal. Dit ziet er goed en verzorgd uit. Goede lijst met extra literatuur dat je kan gebruiken om je kennis te verdiepen en te verbreden. Navigeren via de digitale leeromgeving. Deze is eenvoudig en gebruiksvriendelijk opgezet. Heb een opmerking over de verplichte literatuur. Hier is weinig mee gedaan tijdens de lessen. Locatie Amsterdam ietwat lastig om te bereiken via ov. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. En een inspirerende docent. Ik had niet verwacht dat mijn gezondheid nog beter kon. Echter door deze studie heb ik nu een compleet beeld over wat voeding voor mijn gezondheid betekent. Het heeft veel opgeleverd.

goede service, goed behandeld

Ieder opleidingsweekend was weer een feestje dankzij de inspirerende docenten! Een interessante opleiding en goed georganiseerd vanuit Sonnevelt. Het heeft mij veel nieuwe kennis bijgebracht. De opleiding sprak mij zo aan dat ik ook naar de andere opleidingen binnen Sonnevelt aan het kijken ben.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor

goede service, goed behandeld

Hand-out vol spellingsfouten en erg gedateerde onderzoeksresultaten. In ieder geval niet recent. Diegene die les gaven, helemaal prima. Veel passie en kennis en dat wisten ze ook over te brengen.

• Gevolgde training Vitaliteitsmasseur

perfect, zeker aan te bevelen

Het was een emotionele mooie reis door mijn leven. Ik heb geleerd te ademen in het hier en het nu zijn en ontspannen. Niet leven als gebalde vuist maar een open hand.

• Gevolgde training Vernieuwend Coachen

goede service, goed behandeld

De klassikale training was heel goed met enthousiaste trainers. De locatie was ook prima. Waar ik minder over te spreken ben is het leerboek wat vol staat met spelfouten en is gedateerd. Dit is vorig jaar al aangegeven maar niets mee gedaan.

• Gevolgde training Vitaliteitsmasseur

voldoende, een redelijke ervaring

Een leuke opleiding. Goede inhoud van de lesstof, wel is het een aandacht s puntje is vaker verwijzen naar de lesstof in de map. Het is veel wat je moet leren. En ik heb ervaren omdat ik ook al een aantal jaren niet gestudeerd heb dat het veel is en dat juist de materialen in de les dan echt een hulp zij.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima opleiding waarin je zowel technisch juist leert coachen maar bovenal om je te verbinden met jezelf en je cliënt, om zonder vooroordelen met open mind de cliënt te bevragen en naar de kern van zijn hulpvraag kunt gaan. De aandacht voor je eigen groeiproces, het op aangename wijze feedback leren geven en het leerklimaat hebben dit tot een prettig en nuttig leerjaar gemaakt.

• Gevolgde training Stresscounselor

goede service, goed behandeld

Pittige opleiding. Zeer deskundige docent. Prettig om klassikaal onderwijs te kunnen volgen. Je moet wel minimaal MBO+ voorpleiding hebben. De lesstof is veel omvattend, veel opdrachten om uit te werken, veel praktijkoefeningen, werken met/begeleiden van proefclienten om ervaring op te doen. Goede opleiding waarbij je in relatief korte tijd een nieuw beroep/vak leert. Geaccrediteerd door beroepsvereniging. Na slagen kun je eigen praktijk opstarten. Rekening houden met minimaal 10 uur studie per week plus 1 x 14 dagen klassikaal onderwijs, ca. 7 urige lesdag. Veel aandacht voor het coaching binnen het beroep. Ik zou de cursus zeker aanbevelen.

voldoende, een redelijke ervaring

De inzet van team Sonnevelt was prima.Voorlichting/uitvoering omtrent enkele praktische zaken kan beter. Mooie/waardevolle aanbevolen literatuur-lijst alleen jammer dat daar niets mee wordt gedaan. Naar mijn idee kan invulling van de les een stuk efficiënter zodat er nog meer ervaring kan worden opgedaan.

• Gevolgde training Stervensbegeleider

goede service, goed behandeld

Voor iedereen toegankelijke opleiding. Lerares ontving iedereen met een warm welkom en wist goed op het gevoel in te spelen. Gaf veiligheid. Tip: soms andere vraagstelling zodat het beter te begrijpen is.

• Gevolgde training Kindercoach

perfect, zeker aan te bevelen

ALLEMAAL BEVLOGEN DOCENTEN, WAAR IK ME VEILIG BIJ VOELDE OM ME KWETSBAAR OP TE STELLEN. LEERZAAM, PRAKTISCH, HELDER EN VERDIEPING STAAN VOOR MIJ CENTRAAL BIJ DEZE OPLEIDING. EEN ECHTE AANRADER.

• Gevolgde training Kindercoach

perfect, zeker aan te bevelen

Een mooie opleiding met goede inhoud, boeiende lessen en opdrachten met toegevoegde waarde, verzorgd door een docent met veel kennis en passie die ruimte biedt voor het vormen van een eigen mening.

goede service, goed behandeld

Weer leren voelen, bij je gevoel komen I.p.v. alles rationaliseren . Je leeft echt alleen in het nu en je kunt alleen nu voelen. Carpe Diem. Heel veel bewustwording van mijn eigen processen. Dagelijks dingen uit de lessen in mijn leven ontmoeten en herkennen . Het was een fantastisch jaar en een zeer waardevol cadeau aan mezelf.

• Gevolgde training Psychologie in de Praktijk

goede service, goed behandeld

Goed: De docent was duidelijk en inhoudelijk goed onderlegt. Wat kon beter: Ik zou wat vaker voorbeelden vanuit de docent gezien i.p.v. in 2-tallen oefenen. Voordat er met 2-tallen geoefend moest worden werd er wel altijd een voorbeeld vanuit de docent gegeven. Tip: Meerdere docenten op 1 groep, nu zag je iedere week de dezelfde docent, verschillende gezichten/ideeen/achtergronden geven de cursist een breder referentiekader en inzichten.

goede service, goed behandeld

De lesdagen en intervisiesessies waren erg fijn. Het was leerzaam en plezierig om het leerproces te delen in direct contact met studiegenoten en docenten. Ik vond de map die als leidraad voor de opleiding diende wat rommelig van opzet. Hierin valt mijns inziens nog wat winst te behalen.

goede service, goed behandeld

Een hele mooie ervaring gaat niet alleen maar over Calorieen tellen De coach techniek eerder in de opleiding behandelen was fijn geweest, had ik die ook kunnen toepassen bij mijn proef personen!!

goede service, goed behandeld

Geweldige opleiding met Wendy als docente met heel veel passie voor de groep, die ze allemaal meeneemt en inspireert, top! Daarnaast veel oefeningen in de les buiten de lesstof om.

goede service, goed behandeld

Super interessante opleiding van behoorlijk pittig HBO niveau. Alle docenten hebben veel ervaring en weten dit goed over te brengen. De lengte wordt enigszins bepaald door de beschikbaarheid van lokatie en trainers. Bij ons was het wel in heel korte tijd, nl. 2,5 maand. Dat was nogal een pressure cooker.....

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor

goede service, goed behandeld

Interessante lesstof waarmee je een goede basis legt als beweegcoach. De docenten waren zeer kundig en inspirerend. Afwisseling tussen theorie en praktijk was erg prettig. Onze lichting was de eerste van Beweegcoach in het Noorden, waardoor het af en toe voor de docenten wat zoeken was naar de precieze invulling. Ze hebben dat goed gedaan, op een manier die past bij henzelf en de cursisten. Deze opleiding is een aanrader voor iedereen die ervan overtuigd is dat beweging een sleutel tot vitaliteit is, en die anderen daarmee op weg wil helpen.

• Gevolgde training Beweegcoach

goede service, goed behandeld

Mooie opleiding. Het leren vanuit de aangeboden stuk theorie en het toepassen van de theorie in de praktijk. Daarnaast het leren van ervaringen van medestudenten. Een aanrader voor iedereen die met het onderwerp vitaliteit en duurzame inzetbaarheid aan de slag wil.

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur

goede service, goed behandeld

Er kwam enorm veel aan bod en werkelijk alles was interessant. Ook de praktijkopdrachten (bv koken) waren erg leuk en leerzaam. Ik vond het wel veel voor de duur vd opleiding. Het tempo lag hoog. Carola's enthousiasme en humor waren de kers op de taart!

perfect, zeker aan te bevelen

Een inspirerende en interessante opleiding. Professionele en fijne docente die je direct meeneemt in de coachwereld. Ik heb mezelf beter leren kennen én ik heb de vaardigheden geleerd om zelf verder te kunnen coachen. Dankbaar voor deze opleiding!

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.