perfect, zeker aan te bevelen

Het tweede jaar van de opleiding Gezinscoach staan naast de lessen ook het begeleidingstraject centraal. Dit wordt op de voet opgevolgd door de hoofddocent, waardoor je op een veilige manier praktijkervaring kan opdoen. Dit is van onschatbare waarde!

• Gevolgde training Gezinscoach - Jaar 2

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding was een verrijking voor mijn kennis over gezondheid. De lessen worden door ervaren opleiders gegeven. Ralph Moorman gaf inspirerende lessen hoe ons lichaam hormonaal beïnvloed kunnen worden. Dank voor de uitstekende en professionele opleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

Goed uitgewerkte opleiding, met doordachte opbouw, uitgebreide syllabus, en intensieve lesopdrachten. Er is ruimte om actief aan de slag te gaan, om te overleggen met mede-studenten, en de leerstof aan de hand van oefeningen in de praktijk te brengen.

• Gevolgde training Gezinscoach - Jaar 1

perfect, zeker aan te bevelen

Goede training, veel ruimte voor mijn specifieke leerdoelen. Door de kleine groepen en interactie heel veel kunnen leren. Het was heel vernieuwend en er is vooral gewerkt aan vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ik zou deze training zeker aanraden.

• Gevolgde training Basis Coach

perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijke opleiding met bevlogen docenten. Super veel geleerd. Sonnevelt is een prachtig instituut met persoonlijke benadering en passie voor vitaliteit. Vitaal leven voor iedereen bereikbaar maken is prachtig doel. Een opleiding bij Sonnevelt kan ik echt aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik straal nog steeds als ik terug denk aan deze mooie opleiding! Deze opleiding heeft me op zowel een persoonlijk als zakelijk vlak zoveel completer gemaakt. Ik ben Sonnevelt opleidingen hier heel erg dankbaar voor. Bravo

perfect, zeker aan te bevelen

Je krijgt onvoorstelbaar veel kennis over de basisprincipes van Natuurvoeding, zonder geur-kleur- of smaakstoffen, verkeerde E-nummers. Tijdens de les ontvang je heel veel informatie van je docente en je deelt veel kennis met je medestudenten. De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod: Natuurvoeding en emoties, reinigen en ontgiften, preventie, natuurvoeding en kinderen. Een kookles waarbij je de voedingswaarde zoveel als mogelijk behoud en nog veel meer. Je kan adviezen gaan geven, lezingen, voorlichting geven op bv scholen, aan leerkrachten en kinderen. Werken in een natuurvoedingswinkel en nog zoveel meer. Marion Pluimes is een levende encyclopedie, ze weet echt alles van Natuurvoeding en ook hoe dat het beste te bereiden, alle Loff

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fijne en mooie opleiding! erg veelzijdig en lesstof zit goed in elkaar. Docent Anna is erg kundig en heeft me veel geleerd en bijgebracht. Enorm blij dat ik de opleiding gevolgd heb!

perfect, zeker aan te bevelen

Een heerlijke opleiding waarin ik veel heb geleerd. Ook de groepsdynamiek vond ik erg bijzonder en de docenten Ans en Ria heel erg betrokken. Ook de locatie was goed met de trein te bereiken maar ook met de auto.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut

goede service, goed behandeld

Voor mij was klassikaal, kleine groep inspirerend en persoonlijk. Door veel interactieve opdrachten kon ik de stof goed beheersen. Enthousiaste leerkracht die mij ook doorzettingsvermogen gaaf. Buiten de kennis die ik op heb gedaan voor gewichtsconsulent, heb ik veel persoonlijke inzichten gekregen. Voor mij ook een rede om verder te studeren na het behalen van mijn diploma.

perfect, zeker aan te bevelen

Fijne trainer en een prettige groep. Ik heb zeer veel geleerd van de oefeningen, de intervisie en de procesanalyses. Door het vertrouwen van medestudenten ben ik dichter bij mezelf en mijn emoties gekomen. Een prachtige opleiding die ik iedereen zou willen aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

Het mooiste cadeau wat ik ooit aan mezelf heb kunnen geven! Een reis naar jezelf met enorm veel diepgang en passie vanuit de trainster. Wilma is energie, Wilma is passie, Wilma is echt een topper.

• Gevolgde training Jongerencoach

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer inhoudelijk, praktisch en haalbaar!Aangereikte informatie wordt gelijk geoefend en geanalyseerd.Hierdoor leer je snel en kun je het gelijk in de praktijk uitvoeren. Zeer gericht op persoonlijke ontwikkeling. Locatie goed bereikbaar en inspirerend!

• Gevolgde training Seniorencoach

goede service, goed behandeld

Een goed opleidingsinstituut, docenten zijn professioneel, weten waar ze het over hebben, geven inzicht en bieden ondersteuning indien nodig. Goed, duidelijk en overzichtelijk lesmateriaal. Locatie(s) vind ik minder, vervelend dat je overal aanzienlijk parkeergeld moet betalen. De duur van de opleiding zou van mij iets langer mogen zijn, ik zou het over 1 jaar verspreiden. Maar verder zou ik zo weer een opleiding bij Sonnevelt volgen.

goede service, goed behandeld

Super vriendelijk altijd behulpzaam en de opleiding is goed te doen. Ben heel blij met mij keuze het is mijn 2 de ervaring bij Sonneveld en weer heel tevreden o

goede service, goed behandeld

De lessen zijn niet alleen diepgaand qua lesstof, maar ook zeer levendig. De interactieve manier van oefenen, met aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling maken dat deze opleiding je leven werkelijk kan verrijken. Ook erg belangrijk: De respectvolle benadering, de flexibele opstelling en niet te vergeten de humor, maken iedere les een feestje. Warme sfeer!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben net gestart met de opleiding, maar de verdieping en inzichten die het mij nu al geeft, verrijkt mij als mens. De warmte waarmee je wordt ontvangen, je voelt je gehoord en gezien. Er is echt tijd en aandacht voor jou.

• Gevolgde training Gezinscoach - Jaar 1

goede service, goed behandeld

Een prachtige opleiding met veel feitelijke kennis en een op diepgaande manier leren kennen van jezelf. Een zeer inspirerende trainer! Heel veel geleerd en kwaliteiten toegevoegd voor mijn coach-loopbaan. Super!!

perfect, zeker aan te bevelen

Een prachtige opleiding. Ik leer veel over mezelf en ben een stuk energieker sinds de opleiding. Ik zie mijn toekomst met vertrouwen tegemoet. Alles wat belangrijk is voor een senior komt voorbij.

• Gevolgde training Seniorencoach

perfect, zeker aan te bevelen

De docenten coachen ons met passie, hebben veel kennis en zijn zeer inspirerend. In een korte tijd veel interessante leerstof wat in een gestructureerde volgorde gegeven wordt. Locatie is goed bereikbaar met een prettige ruimte waar de lessen gegeven worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens deze cursus prachtig inzichten verkregen, het was erg leerzaam, kortom het was een superervaring. De cursus werd gegeven door fantastische docenten. Het geheel is een verrijking in mijn leven.Ik vind het aanrader voor iedereen.

• Gevolgde training Vernieuwend coachen

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een leerzame opleiding verzorgd door fijne docenten met veel kennis. De opleiding is erg toepasbaar in de praktijk, ik kan organisaties nu echt een stap verder brengen op dit gebied.

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur

goede service, goed behandeld

Docenten geven boeiende lessen. Het niveau is hoog, de leerstofmap is goed ingedeeld. Iedere les is er een korte herhaling van wat we reeds gezien hebben. Zelf zou ik de opleiding over een grotere periode verspreid willen doen.

goede service, goed behandeld

Ik heb een goede bejegening per mail, telefonisch en persoonlijk. De antwoorden waren snel nav een mail en peroonlijk gericht. Ik voelde mij geen nummer maar gezien en gehoord. Alle medewerkers zijn inspirerend en enthousiast, de docenten bieden kwaliteit, een luisterend oor en hebben compassie en

• Gevolgde training Mental Coach

goede service, goed behandeld

Na het volgen van de medische basiskennis en de opleiding tot voetreflexmasseur het afgelopen jaar de energetische voetreflexmasseur mogen doorlopen. Het mooie aan deze opleiding is dat je zelf meegenomen wordt in jouw eigen stuk ontwikkeling. Door de theorie en het praktijkgedeelte iedere les loop jezelf tegen zaken aan waar je toekomstige cliënten ook mee te maken gaan krijgen. Dit maakt dat je weet waar je het over hebt en zo in de toekomst mensen kan gaan begeleiden. Door je eigen ervaringen ben je beter in staat om anderen inzicht te geven in hun eigen persoonlijkheid en de keuzes die daaruit voortkomen.

• Gevolgde training Energetisch Voetreflexmasseur

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.