Filters

8

Duidelijk, interessant en verrijkend.

Ik vond de manier van leren en de lesstof zelf heel duidelijk en alles vond ik even interessant. Ik vond de tijdsdruk wel groot, vandaar geen 10. Er had nog meer uit gehaald kunnen worden als we wat meer tijd hadden gekregen om bijvoorbeeld de stof nog meer in de praktijk te oefenen. Ik vond de lessen ook heel leuk en leerzaam en er was al snel een veilige sfeer in de groep.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Kindercoach
8

Aanrader!

Een fijne opleiding. In korte periode zoveel leren over het vak, maar ook over jezelf. Leerzaam, confronterend en direct toe te passen in de praktijk. Kortom, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Kindercoach
9

Zeer goede opleider en docenten

Mijn ervaring met Sonnevelt Opleidingen is zeer positief. De docenten zijn erg bekwaam en warme persoonlijkheden. De stof is diepgaand en de manier van werken op de praktijk gericht. Ondanks dat we niet alles lessen fysiek hebben kunnen doen, waren we een zeer hechte groep cursisten en konden we heel open met elkaar omgaan. We voelden ons vertrouwd bij elkaar om echt de diepte in te gaan. De begeleiding was erg fijn en ik kan dan ook iedereen aanbevelen om met Sonnevelt te werken.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Mental Coach
10

een inspirerende en aanvullende studie op wat ik al kende

Ik heb geleerd dat er nog een hele nieuwe wereld te ontdekken is, en dat is de ontdekking van mijn binnenwereld. Er zijn dingen in beweging gezet. Niet altijd makkelijk, soms heel confronterend, maar het is zeer de moeite waard gebleken om het aan te gaan. Persoonlijke aandacht, positieve feedback en het zorgvuldig aanleren van nieuwe vaardigheden kan ik op mijn beurt verder ontwikkelen en uitdragen in de buitenwereld. En dat ga ik zeker doen! Goed voorbeeld doet goed volgen :)

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Lichaamsgericht Coach
8

Een hele praktijk gerichte opleiding.

De opleiding is heel erg gericht op de praktijk. Je doet tijdens de opleiding ervaring op in het coachen van kinderen. De docenten zijn heel ervaren. Ze vertellen veel vanuit hun eigen ervaring. Maar de theorie wordt niet vergeten. Deze combinatie is goed in balans.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Kindercoach
10

intensieve en diepgaande opleiding

de opleiding is diepgaand. je komt jezelf regelmatig tegen en je leert dus op deze manier een hoop over jezelf. later merk je duidelijk in de praktijkopdrachten dat je die kennis dan effectief kunt inzetten. mooie opleiding met geweldige docenten waarvan duidelijk merkbaar is dat ze veel praktijkervaring hebben. vooral de vele verschillende disciplines maken de opleiding zo interessant.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Mental Coach
9

Deze opleiding was een echt cadeau voor mezelf.

Je komt tijdens deze opleiding tot prachtige inzichten over jezelf. Je kunt alles wat je geleerd hebt ook weer inzetten in het dagelijks leven (in het gezin, werk, relaties etc).

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Basis Coach
7

een aardige orientatie

In deze cursus worden veel zaken rondom het sterfbed besproken; maar alles vrij kort en m.i. ook vrij oppervlakkig. Grote thema's worden in één dagdeel behandeld. Theorieën over rouwen en sterven, waar hele boeken overgeschreven zijn worden in ongeveer een pagina samengevat en kort besproken. Culturele verschillen in afscheidsrituelen, religieuze verschillen in visie, het komt zeer summier aan bod. Sommige onderwerpen leken een heel algemene inleiding te zijn tot een verdere studie. Communicatie is heel erg belangrijk en dat wordt ook vaak geoefend; het zou fijn zijn geweest als er deskundigen bij elke gespreksoefening waren geweest - nu moesten cursisten elkaar becommentariëren. Vooral intens luisteren en behoedzaam doorvragen, leerden we. En vooral geen adviezen geven. Soms deed de vraag zich voor, n.a.v. de oefeningen: geen advies geven - prima, maar wat dan wel? Want met alleen luisteren en doorvragen kom je er soms niet uit. De verplichte boeken waren niet zozeer studie-boeken als inzichten van wijze mannen die verhalenderwijs hun wijsheden doorgaven. Prettig om te lezen, herkenbare situaties, moeilijk om samen te vatten wat hun punt was. Het boek 'Met het einde inzicht' gaf gespreksverslagen met daarna een aantal scherpe vragen: heel goed. Het boek 'De Levenscode' daarentegen is volstrekt overbodig... daarvan is totaal niet duidelijk waarom het op de lijst staat. Het roept de vraag op of elke cursist van Sonnevelt verplicht is dit aan te schaffen. Ik voelde me bekocht. Het viel ons op dat de filmpjes die getoond werden nogal eens erg gedateerd zijn, Pluspunt bij cursus is dat je als cursist reflectie-verslagen moet schrijven.. Zo wordt je er bij bepaald hoe je zelf met de geboden stof om kunt gaan. En een ander pluspunt is zeker de docente: een betrokken en deskundige docente met aandacht voor elk van de leerlingen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stervensbegeleider

Reactie van het bedrijf

Beste Marjan, Bedankt voor jouw feedback, we nemen dit mee in de evaluatie. Vriendelijke groet, Team Sonnevelt

9

Gouden combi van theorie en praktijk

Wat heb ik veel over mezelf geleerd! En door t toepassen van een uitgebreide combi van theorie en praktijk heb ik ook nog eens een mooie basis gecreerd als coach. Heel waardevol voor iedereen die wil ontdekken, leren en groeien.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Basis Coach
9

gedegen opleiding en zeer intensief

tijdens de opleiding leer je jezelf goed kennen. Dit is nodig om het coachvak goed te kunnen uitoefenen. Goede begeleiding door zeer ervaren docenten. er persoonlijke aanpak

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Mental Coach
10

verwacht het onverwachte

Ik heb mijn opleiding Kindercoach HSP niet gevolgd maar ervaren.... Mijn verwachting was iets nieuws te leren maar in les 1 kwam het inzicht dat ik juist dingen af mocht leren... Een opleiding bij Sonnevelt is een mogelijkheid tot diepgaande processen van zelfontwikkeling in eerste zin. De docenten waren inspirerende ervaringsdeskundigen en de "backoffice" voor randzaken professioneel georganiseerd. Sonnevelt is een toegewijde opleider en heeft mijn toewijding deze een ieder aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Kindercoach HSP
8

Verrijkend

Afgelopen jaar heb ik de opleiding basis coach gevolgd, dit was een zeer inspirerende opleiding, wie ben jij in de basis zonder belemmering wat ga je buiten je comfort, dit is eerst een zoektocht voor jezelf, nu ik geslaagd ben lijkt me het geweldig om hier andere ook mee te mogen inspireren. Mieke en Gitta bedankt voor jullie prachtige openhartige lessen, ondanks we de lessen in-line hebben moeten volgen waren het bijzondere waardevolle lessen met een fijne groep Op naar de volgende opleiding Groetjes Heidi van Leuven

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Basis Coach
9

Sonnevelt opleidingen zijn kwaliteits opleidingen

De opleiding relatiecoach heb ik ervaren als een gedegen opleiding. Theorie en praktijk is nadrukkelijk aanwezig en wordt volop mee geoefend. Uitstekende begeleiding van de lerares met veel kennis vanuit het vakgebied. Ik ben vol lof en enthousiasme over deze opleiding!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Relatiecoach
10

Mijzelf heel goed leren kennen

Afgelopen voorjaar heb ik Basis Coach gevolgd. We zijn online gestart. De eerste 6 lessen waren via zoom. Dat leek mij lastig en vermoeiend maar het viel heel erg mee. De docent wist enorm te boeien en de juiste snaar te raken en door veel oefenen in subgroepjes gingen we gelijk aan de slag. Uiteindelijk hebben we de laatste 3 lessen elkaar ook nog in het echt gezien, wat echt heel leuk was en een extra dimensie gaf aan de oefeningen. Ik heb ontzettend veel geleerd over mijzelf, mijn eigen patronen en kwaliteiten, veel theorie geleerd en hoe daar op te coachen. Ik weet nu veel beter wie ik ben en wat ik wil. Mijn dank voor de docenten en al mijn medestudenten. Samen hebben we een sfeer van respect en vertrouwen neergezet en kon kon en mocht alles er zijn.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Basis Coach
8

Prima opleiding met goede begeleiding!

Hele fijne en duidelijke opleiding. Goede theorie en prima lessen! Ook de feedback op de gemaakte opdrachten was heel fijn. Erg jammer dat onze laatste lessen en het examen online was. De lessen online waren prima geregeld maar ik vond de lessen op locatie fijner.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Kindercoach
10

Goede opleider!

Ik heb de opleiding tot Kindercoach gevolgd en behaald bij Sonnevelt en heb er veel geleerd. Goede begeleiding, fijne groep mensen. Een aanrader om een opleiding via Sonnevelt te volgen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Kindercoach
10

Een totaalpakket aan leerervaring, plezier en het verversen van zelfkennis.

Wat bijzonder goed om weer te ervaren hoe het is om literatuur die je zelf interessant vind tot je te nemen. De koppeling die je meteen maakt met en in de praktijk voelt als een verademing. Het plezier in de groep maakte dat het als een uitje voelde om (online) deel te nemen aan de lesdagen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Kindercoach HSP
9

Meer geleerd dan ik had durven dromen.

In de opleiding tot Mental Coach heb ik meer geleerd dan ik had durven dromen. Door een mix van theorie en echt oefenen in de praktijk heb ik veel geleerd. Ik heb veel nagedacht over hoe ik dingen doe of over iets denk. Waar komen mijn overtuigingen vandaan? Hoe kan ik anderen helpen met wat ik heb geleerd? Sonnevelt opleidingen heeft me geholpen om mijn wereld op een nieuwe manier te bekijken. Hier ga ik iets mee doen waar andere mensen ook iets aan hebben.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Mental Coach
10

Fantastische leerschool!

Niet alleen heb ik mijzelf ontwikkelt als jongerencoach, maar ook als persoon. Sonnevelt is een fijne onderwijsinstelling met een snelle en studentgerichte communicatie. Ze proberen altijd mee te denken. Deze opleiding stipt vele onderwerpen aan op het gebied van (jongeren)coaching. Mijn docent was echt een beteokken vrouw die heel veel kennis van zaken had.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Jongerencoach
7

Goede communicatie en fijne sfeer

Ik kijk zeer tevreden terug op mijn opleiding kindercoach. We zijn eerst "live" begonnen en daarna ging het op een fijne manier via zoom verder door corona. De sfeer bleef goed en we hadden een hecte groep. Ook een hele fijne mentor met warme persoonlijkheid. Bedankt Arjen! Ik zou alleen graag nog wat meer aanbod willen zoals oudercoaching bv. Dan zou ik me meteen aanmelden! Groetjes Mira

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: N.v.t.
9

Zeer goede opleider!

Ik heb de opleiding tot Kindercoach bij Sonnevelt met veel plezier gevolgd en er ontzettend veel geleerd. Voor mij is Sonnevelt een zeer goede opleider! Je krijgt je diploma niet kado, je moet echt aan de bak en dat is goed.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Kindercoach
9

Inspirerende en deskundige opleiding!

Onlangs mijn opleiding afgerond bij Sonnevelt Opleidingen. De opleiding heeft mij veel gebracht. De docenten vond ik ontzettend deskundig en inspirerend, het opleidingsmateriaal zag er goed uit en was prettig om mee te werken. Ondanks dat ik de opleiding met name online heb moeten volgen door de coronamaatregelen, heb ik veel geleerd en voelde het niet "op afstand". Dit komt ook met name door de grote betrokkenheid van de docenten. Lof daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Basis Coach
8

De opleiding tot mental coach heeft me veel inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en patronen.

De opleiding tot mental coach heeft me veel inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en patronen, waardoor ik als mens ben gegroeid. Het is een waardevolle ervaring, waarmee ik ook andere mensen weer verder kan helpen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Mental Coach
10

Krachtige opleiding in persoonlijke groei en coachvaardigheden

De opleiding tot Basis Coach is een diepe reis in zelfkennis, inzicht in eigen belemmerende en dienende gedragspatronen en bron van herkomst. Door je echt open te stellen voor het ervaren van de lessen, lesstof en oefeningen, verrijkt deze krachtige opleiding persoonlijke groei en ontwikkeling. Het centraal stellen van jouw eigen ontwikkeling in combinatie met het leertraject in coachvaardigheden en methodieken, brengt je echt in jouw basis. De diversiteit in onderwerpen zoals passie, zingeving, systemisch werk en transactionele analyse creëren diep inzicht en kennis om cliënten vakkundig te kunnen begeleiden in hun hulpvraag m.b.t. hun basis. Deze opleiding is echt een aanrader, ook als je je als coach in een bepaald thema wilt specialiseren, vormt de basis coach opleiding op zich een krachtig fundament.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Basis Coach
10

Deze opleiding was een verrijking op zowel persoonlijk als professioneel gebied!

Vakkundige en enthousiaste docenten. Lesstof die relevant is. Oog voor de processen die er, tijdens de opleiding, in de groep en in het individu in ontwikkeling zijn. Zowel de opleiding als de aanpak waar 'Sonnevelt' voor staat, kan ik aan iedereen van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 25 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd