Filters

10

Een absolute must voor iedereen die zelf vitaler wil worden en anderen hierin wil ondersteunen

Wat heb ik veel geleerd in de opleiding tot leefstijlcoach. Niet alleen over een gezonde leefstijl, ook over mezelf. Ik ben nog gezonder gaan leven, voel me fitter en gelukkiger dan ooit en heb de kennis en tools in handen gekregen om anderen te ondersteunen bij de ontwikkeling naar een vitaler leven. De opleiding zit goed en degelijk in elkaar. Er werd veel van ons verwacht en dat is alleen maar goed. Het is niet makkelijk om mensen mee te nemen in gedragsverandering waar het bij leefstijlcoaching grotendeels omdraait. Ik vond het een openbaring wat je bijvoorbeeld al met LSD - goed Luisteren - Doorvragen - Samenvatten kunt bereiken en welke positieve beweging je opgang kunt brengen bij mensen. Mooi om te zien dat we gedurende de opleiding een steeds hechtere groep werden en we ons steeds kwetsbaarder durfden op te stellen. Ik vind de opleiding een absolute must voor iedereen die zelf vitaler wil worden en anderen hierin wil ondersteunen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Leefstijlcoach
10

Boeiende en leerzame opleiding!

Ik heb de opleiding leefstijlcoach online gevolgd. Super fijne docenten. Duidelijk en leerzame lessen. Met speciale dank aan mijn docent en mentor Esther Dorrestijn.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Leefstijlcoach
9

Wederom een perfecte balans tussen theorie en praktijk

Voor een coachingopleiding is het belangrijk om coachingskills te leren, maar vooral om die in de praktijk toe te kunnen passen. Bij de opleiding tot Mental Coach ligt de lat wat dat betreft hoog. Hoe dieper je kunt gaan in je eigen mentale ontwikkeling, des te diepgaander kun je zelf gaan coachen. Een opleiding waarin veel van je wordt gevraagd, maar waarin je echt leert coachen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Mental Coach
9

buitengewoon boeiend

De opleiding tot Basiscoach is voor mij écht een basisopleiding voor het vak van coach gebleken. Interessante, zeer leesbare lesmap, aan te vullen met prima suggesties voor aanvullende studie. Uitstekende docent. Goede leslocatie. Ik heb kunnen reflecteren op verleden en toekomst - heel waardevol. Aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Basis Coach
8

Hele prettige opleiding waar veel tijd is voor persoonlijke groei

Hele fijne opleiding gevolgd bij Sonnevelt, Er was veel ruimte voor persoonlijke groei en individualiteit. Het heeft echt een meerwaarde gebracht in het goed kunnen begeleiden van jongeren.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Jongerencoach
8

Volgens verwachting: goede balans tussen theorie en praktijk

De kracht van Sonnevelt Opleidingen blijft het veelvuldig oefenen van de theorie in praktische oefeningen. Op die wijze wordt je echt perfect klaargestoomd voor een toch wel pittig praktisch en theoretisch eindexamen. Daarbij komt, om diepgaand te kunnen coachen je ook bewust moet zijn van je eigen (onbewust) handelen en overtuigingen. Ook dat proces vindt plaats gedurende de opleiding. Bij elkaar persoonlijk zeer verrijkend en een perfecte basis voor het succesvol opereren als coach. De goede ondersteuning en begeleiding van zeer ervaren docenten maakte het plaatje helemaal compleet.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Mental Coach
9

Meer dan een opleiding. Een bijzondere reis!

Tijdens de opleiding jongeren coach heb ik veel meer geleerd dan alleen kennis en coach vormen, ik heb veel geleerd over mezelf. Deskundig begeleid en iedere student op zijn eigen manier en eigen wijze begeleid door Wilma! Een topper! Na al die bewustwording over mezelf kon ik de theorie en praktijk prima aan elkaar koppelen. Ik ben zeer tevreden over de sfeer in de groep, mijn mede studenten, en docent!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Jongerencoach
9

Mooie opleiding met echte aandacht voor je lijf

Ik vond het een ontzettend mooie maar ook intense opleiding.. in korte tijd heb ik zo ontzettend veel geleerd op zo veel verschillende gebieden. Allemaal even interessant voor mij en heeft er voor gezorgd dat ik zelf ook weer een enorme stap heb gezet in mijn eigen ontwikkeling. Ik ben echt zo blij en dankbaar dat ik deze opleiding heb mogen doen. De lesdagen heb ik ook als heel prettig ervaren, kleine groepjes en twee lieve docenten En Zaltbommel is een prachtig plaatsje ✨

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Lichaamsgericht Coach
8

Hele uitgebreide opleiding

Ik heb de opleiding Trainer Hormoonfactor als een zeer uitgebreide en fijne opleiding ervaren. Heel veel informatie, van de hormonen in beginsel, tot de klachten, oorzaken, remedies, tot aan voeding, training en coaching aan toe. Een opleiding die handvaten geeft om voor jezelf te beginnen en je het vertrouwen geeft dat je het kunt!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Trainer Hormoonfactor
9

Zoveel geleerd in 4 maanden tijd.

Heel veel geleerd in een korte tijd, zou iedereen een opleiding bij Sonnevelt aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Trainer Hormoonfactor
10

Warm bad, kundige trainer

Beland in een warm bad. Mijn docent Rolien met haar verbindend vermogen zorgde voor een heel prettige veilige sfeer en omgeving. Inhoudelijk was het een fijne opleiding om te volgen. Ook goede structuur en duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Jongerencoach
8

Hele boeiende verdiepende opleiding

Trainer hormoon factor is een heel boeiende opleiding. Het brengt je heel veel inzicht in de werking van je hele hormoonstelsel en spijsverteringsstelsel en hoe je zelf dmv leefstijl heel veel invloed uit kunt oefenen op deze stelsels. Je leert hoe het in je lichaam hormonaal werkt en welk hormoon waar invloed op heeft. Heel complex stelsel maar echt super interessant. Je leert voor jezelf hoe je je eigen leefstijl kunt aanpassen om je beter te voelen. Daarnaast leer je hoe je anderen kunt coachen als zij hormonale disbalansen ervaren. Hier kom je achter door het doen van een uitgebreide anamnese en het herkennen van de verschillende kenmerken die horen bij specifieke hormonale disbalansen. Ik vond het heel inspirerend dat we voor verschillende onderwerpen per lesdag, les kregen van docenten die gespecialiseerd zijn op dat specifieke onderwerp. Dit bracht heel veel extra diepgang in de les door de passie van de docent in zijn of haar vakgebied. Een opleiding die voor jezelf als voor je client heel veel meerwaarde geeft.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Trainer Hormoonfactor
10

Het maakt een hoop los

In de opleiding stervensbegeleiding leer je veel over jezelf. Het heeft me niet alleen aan het denken gezet maar ook merk ik verandering ik mijn benadering naar de mensen om mij heen. Alsof er een blokkade weg is.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stervensbegeleider
9

Hele fijne opleiding die mij een positief pad heeft doen inslaan

Met twijfels begon ik aan mijn opleiding bij Sonnevelt. Ik had er wisselende geluiden over gehoord. De groep waar ik in terecht kwam was als een warm bad met zulke verschillende vrouwen die elk een nieuwe reis wilde maken net als ik. De reis die ik heb doorgemaakt door middel van de opleiding is onbeschrijfelijk, behalve in mijn portfolio dan. Ik ben positiever ingesteld, ervaar zelf meer rust in mijn leven en sta aan het begin van een nieuwe carrière als coach.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach
9

Leerzaam en inspirerend!

De opleiding Stress- en Burn-out Coach gaat flink de diepte in en de genoemde studietijd heb je dan ook echt nodig. Ik heb ontzettend veel geleerd en vond de opleiding zowel op het professionele als op het persoonlijke vlak een verrijking! De docenten zijn betrokken en warm en begeleiden je op prettige wijze gedurende het proces. Ik ga zeker nog wat nascholingen/cursussen volgen bij Sonnevelt Opleidingen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach
9

Inspirerend

Ik heb de opleidingen met heel veel plezier gevolgd. Elke les heeft mij weer verrijkt! De groepen zijn niet te groot waardoor er tijd is voor iedereen. De docenten zijn ontzettend fijn, betrokken inspirerend en behulpzaam. Deze opleiding is een echte aanrader als je je zelf wilt ontwikkelen en/of ander mensen wilt leren coachen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach
9

verrijkend

Door de duur van de opleiding ben ik tot verdieping en verrijking kunnen komen van de aangeboden stof. Er was een goede mix tussen theorie en praktijk. Zowel voor mezelf als mens en als coach heb ik nu tools en vaardigheden om te coachen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach
8

Waardevolle opleiding met veel zelfreflectie

Ik heb de opleiding als waardevol ervaren. Ik heb geleerd om naar mijn professionele houding te kijken als coach en waar ik rekening mee dien te houden. Ik vond het een intensieve opleiding, met alle boeken die je moet lezen en de lesstof, de intervisie en de reflectieverslagen. Dus verkijk je er niet op, het is echt zoveel uur in de week als ze vermelden. Wat ik een andere keer terug zou willen zien is dat er meerdere inhoudelijke feedback momenten van de docent komt op de gesprek- en vraagtechnieken en hoe intervisie wordt gebruikt. Ik denk dat er meer waarde en groei uit de opleiding gehaald kan worden als er meer feedback is tussentijds. Ook vind ik dat de opleidingsmap een update mag krijgen en aangepast aan deze tijd.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach
10

Prachtige ervaring, hele mooie lesstof en erg kundige docente.

De opleiding biedt enorm veel kansen om een hele mooie persoonlijke groei door te maken in een veilige omgeving. Daarnaast leer je om je toekomstige cliënten goed en deskundig te begeleiden op een "afstandelijke betrokken" manier waardoor het voor jouzelf gezond blijft en je de zelfredzaamheid van de cliënt vergroot.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Basis Coach
9

Heel leerzaam, interessant en een mooie combi van theorie en praktijk

Deze opleiding heeft mij enorm veel inzichten gegeven over gezonde en volwaardige voeding, wat dit inhoudt, hoe je dit kan bereiden, maar ook wat het effect is van (ultra)bewerkte voeding. En uiteraard hoe je dat allemaal in de praktijk brengt als adviseur. De docent gaf met veel enthousiasme les en deelde veel praktische tips. Bij iedere les zat een kookopdracht, waardoor je uitgedaagd werd om met een nieuw ingrediënt en gerecht te maken voor de groep. Praktisch en leuk om de ervaringen van deze kookopdracht met elkaar te delen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Natuurvoedingsadviseur
9

Brede opleiding met theorie, praktijk, en ruimte voor eigen ontwikkeling.

Ik heb de opleiding tot Levenscoach gevolgd bij Sonnevelt. Een brede opleiding, met tegelijkertijd veel diepgang. Er wordt theorie gedeeld, en je mag hier meteen praktisch mee aan de slag. De docenten zijn goed; vertellen vol passie over hun vak, delen hun ervaringen, leggen de theorie goed uit en laten de oefeningen in de lessen zien. Tijdens de les wordt je gestimuleerd om actief aan de slag te gaan met de stof, waardoor deze beter blijft hangen. De weekenden zijn goed georganiseerd en zorgen voor nog meer diepgang. De locaties voor de opleidingsweekenden waren goed verzorgd en de bossen er om heen bieden mogelijkheden om op te laden. De opleiding tot Levenscoach duurt 2 jaar, waardoor de groep deelnemers nog hechter wordt. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van je professionele vaardigheden. Ik kan de opleiding aan iedereen aanraden: je leert ontzettend veel, krijgt verdieping in de lesstof, kunt er meteen mee aan de slag, en de docenten zijn top!

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Levenscoach
8

Garantie voor je eigen mooie uitdagende ontwikkeling!

Ik heb mijn opleiding tot Stress& Burn-out coach met veel plezier gedaan. Iedere bijeenkomst keek ik er weer naar uit. Je leert ontzettend veel over het vak coachen. En waarom je doet en reageert zoals je doet. Wat maakt jou tot jou. En voor mij was dat mede door de vele reflectie oefeningen, onderlinge rollenspellen, opdrachten thuis en de docente. Inzichten in mijzelf en mijn ontwikkeling daardoor maakten deze opleiding tot een heel waardevolle reis voor mij. Waardoor ik nu ook kan zeggen dat ik een coach ben, en met meer zelfvertrouwen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach
8

Overzichtelijke opleiding en veel informatie

Fijne docent. De assistent was en dankbare en waardevulle aanvulling. Veel tools ontvangen waar ik mee kan werken... ik ga mij profileren als stress en burnout coach.. zin in..

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach
10

Een volledige opleiding, perfect voor zowel startende coach als voor verdieping.

Erg interessante lessen gegeven door kundige en bevlogen docenten, met veel diepgang en oefening. Relatief kleine lesgroepen zorgen voor onderlinge samenhang en veel persoonlijke aandacht. Voor mij was de opleiding tot stress en burn-out coach bij Sonnevelt de perfecte springplank voor mijn carrière als professioneel coach.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach
9

Een kadootje voor mezelf

De opleiding leert je niet alleen maar vaardigheden, hoe je moet acteren als coach. Maar laat je zien wie jij bent en hoe dat zich uit in je coaching vaardigheden. Ik heb een prachtige reis mogen maken met een hele fijne en kundige reisleider. Ondanks dat het behoorlijk pittig was om naast mijn werk te doen, ben ik toch aan het nadenken om een andere opleiding te volgen bij Sonnevelt.

 • Aanbevelen? Ja
 • Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach

Bedrijfsgegevens

Nieuwstraat 8

5301 EW Zaltbommel

0418 515 782

[email protected]

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.