4 sterren: goede service, goed behandeld
Goede organisatie. Vanaf het moment van het verkrijgen van de mail voor deelname tot het slot van het seminar. Prettige locatie alhoewel midden centrum Rotterdam wel een uitdaging is om op tijd aanwezig te kunnen zijn. Professioneel in elkaar gezet. De inhoud van de dag had een goede balans. Ik roep al een hele tijd op mijn werk dat mijn functie als assistente aan het veranderen is. Dat er andere dingen van mij gevraagd worden. Dit werd goed onderbouwd alhoewel het voor mij persoonlijk geen verrassende nieuwe dingen waren die ik hoorde. Het waren dingen die ik zelf ook bedacht had. Maar dat neemt zeker niet weg dat ik veel tips en tricks heb meegekregen waar ik zeker wat mee kan. Die juist dat wat ik denk dat nodig is alleen maar kunnen versterken. Ik kan er dus zeker mee aan de slag. Goede sprekers en vooral ook enthousiaste sprekers die veel energie bij de groep naar boven wisten te halen. M.u.v. een persoon en dat was de eerste spreker eigenaar Assistant2. Die vond ik teveel zijn eigen bedrijf promoten, teveel vertellen hoe goed hij wel niet is en wat hij allemaal wel niet bereikt en geregeld heeft en ik vond hem negatief overkomen richting de secretaresses alias assistentes. ik vond dat hij stempel drukte op niet welwillend zijn van secretaresse te willen veranderen, dat zij stilstaan in ontwikkeling daar echt wat aan moeten doen. Mijn inziens zat er een groep intelligente mensen bij elkaar die juist naar dit seminar zijn gekomen omdat ze zich bewust zijn dat verandering van hen gevraagd wordt. Vond het een slechte start van de dag wat mij een gevoel gaf als dit het gaat worden vandaag dan stap ik op maar dat hebben de overige sprekers dubbel en dwars goedgemaakt. Ik ben met een berg energie naar huis gereden. Super enthousiast. Mijn oprechte complimenten voor Ben Tiggelaar, Joseph Oubelkas, Huub van MAckelenbergh en Erik Scherder.