Ik heb de week als zeer prettig en leerzaam ervaren! Met goed deskundige begeleiding heb ik mijn talenkennis een boost kunnen geven.
1 woord: geweldig!
Helemaal tevreden, dit is hoe leren opmaat bedoeld is.
Een zeer intensieve week waarin veel geleerd is. Maar waarin het niet gelukt is om ingeslepen (gramaticale) fouten te verbeteren.
Ja heb ik al eerder geventileerd; regina coeli geeft uitstekende taaltraining. Wellicht dat ik in de nabije toekomst nogmaals van dit instituut ga genieten. Slechts een spelsessie vond ik wat minder geslaagd.
Het was een fantastische ervaring waar ik zeer veel aan heb gehad tijdens mijn verblijf in het buitenland. De daadwerkelijk op maat gesneden taalcursus was perfect.
Very professional.
Zeer tevreden.
Professionele organisatie waarbij alles perfect wordt afgestemd op de wensen van de cursist
Perfect op persoonlijke behoeften afgestemde opleiding
Ik ben nog steeds onder de indruk van de trainingsweek waar ik begin 2014 aan heb mogen deelnemen.
Intensief maar zeer geslaagd!
Ik heb een geweldige week gehad, veel geleerd, geïnspireerd geraakt, op weg geholpen door deskundige en aardige docenten, in leuke omgeving, met verschillende leervormen en heerlijk eten. Het leren is na die week niet opgehouden. Ik heb genoeg input gekregen om door te gaan.
Intensieve Franse taalcursus gehad. Hier heb ik erg veel geleerd en ik heb er veel profijt van op mijn werk.
Prima voor elkaar echt maatwerk. De leerkrachten zijn zeer flexibel indien ze door hebben dat het niveau omhoog kan of het programma moet aangepast worden. Dan is dit direct geregeld.