Filters

1

Not worth your money and time for the results you are getting

I would not recommend the language course at Regina Coeli. I had to pay 6400 euros for the Spanish course myself and needed to take holidays for it but didn't succeed to achieve my goal to speak basic Spanish to my family. This goal was discussed during the intake and my level was tested - but they encouraged me to follow the course and nobody flagged that my goal was far out of reach. I only improved from A1.1 to A1.2. After giving this same feedback to Regina Coeli in the questionnaire that they sent me nobody got back to me with an explanation. The teachers are professional and the food is good but it didn't help me at all - so I would never recommend a course if your company isn't paying as it is a waste of money and time.

 • Aanbevelen? Nee
10

Expérience très positive, très utile et agréablement menée

L'équipe d'accueil et de professeurs est très sympathique, accueillante, très professionnelle et encourageante

 • Nous recommanderiez-vous? Oui
9

De eerste dagen heb ik best veel druk gevoeld, maar ik heb toch een week lang genoten

De cursus heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. E.a.a. was goed afgestemd op wat ik wilde bereiken met de taal

 • Aanbevelen? Ja
10

Top georganiseerd

Ik was er om een Nederlands cursus in het weekend te volgen. Vond het echt leuk en mijn doelpunt was om Nederland met meer zelfvertrouwen te praten. Voor dit weekend was ik heel onzeker maar samen met de docenten en mijn medecursisten ging het heel goed! Docenten waren vriendelijk, professioneel en ze gaf me een top boost. Heb ook feedback gekregen of hoe ik verder de taal kan leren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dankjewel Olivia! Heel veel succes met het zelf verder leren van je Nederlands. Je hebt in ieder geval een mooie tekst geschreven.

10

Wonderful facilities, great food and brilliant teachers!

I had a wonderful time at Regina Coeli. My target was to "speak" dutch "out loud" and not in my head, and that's what I did everyday when I was there. And it got better each day as everybody around me wanted the same. Well, not all of us are at the same level BUT we had the same goal. It was a great environment to practice, fail, try, fail again, try some more. The confidence grew and the fear was gone. I still have a long way to go BUT I it was a great start.

 • Would you recommend us? Yes
10

Nederlands leren

Het was een onvergetelijke ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij dat ik deze training gevolgd heb!

Vooraf had ik al hoge verwachtingen van deze training. Uiteraard vanwege de reputatie en ook op basis van een aantal ervaringen van bekenden. En de verwachting is meer dan waar gemaakt. Eén van mijn beste leerervaringen ooit! Uiteraard is het relevant dat je je eigen leerdoelen duidelijk formuleert, maar vervolgens wordt daar tijdens de training zeer goed op ingespeeld door uitstekende docenten. En dan zijn het verblijf en de zorgen voor de inwendige mens ook nog uitstekend. Kortom, ik ben heel blij dat ik deze training gevolgd heb en kan deze zeer zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoge kwaliteit en fijne leeromgeving

Het fenomeen de "Nonnen van Vught" heeft mijn verwachtingen compleet waargemaakt. De docenten waren van hoge kwaliteit en het verblijf was erg aangenaam. Er is een fijne wisseling van privéles en zelfstudie en momenten om iets gezelligs te doen met medecursisten. Een weekend is niet goedkoop maar ik vond het de investering meer dan waard en heb echt flinke stappen gezet in mijn taal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed!

Perfecte lesmethode, zeer kwalitatieve docenten, goede faciliteiten.

 • Aanbevelen? Ja
10

AMAZING!!!

For me it was more than an English course. It was a life experience! My teachers, Liz and Richard and the others employees are very professional and kind! Thanks to the help of my teachers, I am now confident in speaking English. The location and the facilities are perfect! Thanks a lot Regina Coeli for this unforgettable week!

 • Aanbevelen? Ja
9

Submerging yourself!!

Dit zou iedereen moeten doen.... Het is, zoals iemand hier ook aangaf, een beleving! Ik heb een week een intensieve taalcursus gevolgd, inclusief overnachtingen. Hierdoor ligt de focus zoveel mogelijk op het leren van de taal. Zo goed als alles wordt voor je geregeld; een goede overnachting in mooie schone 1 persoons kamers, lunch, hapjes, drinken. Alles is in de prijs inbegrepen. En de all native speakers staan voor je klaar om je persoonlijk en naar jouw behoefte de taal te leren. Ik vond het top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit is geen cursus, dit is een "ervaring"!

Ik wilde dit al heel lang, en uiteindelijk kon ik dan een weekje intern komen om de puntjes op de i te zetten v.w.b. mijn beheersing van de Engelse taal. En wat was het een feestje! Een zeer inetensief en vermoeiend feestje, dat wel, maar echt top. Aan alles is gedacht (ook alles bijzonder goed geregeld v.w.b. corona). Het verblijf is top, het eten is van sterren niveau, het personeel is warm en klantgericht (van de schoonmakers tot de receptie, van de docenten tot de bediening, echt iedereen). Dus alles om de lessen heen, daarover hoef je je niet druk te maken. De lessen zelf worden echt op jouw wensen en behoeften afgestemd, en zelfs tijdens de week bijgesteld daar waar nodig of gewenst. Jij bepaalt, i.s.m. jouw docenten team (je hebt een eigen team!). Heel professioneel. Ik had drie zeer bekwame docenten, met een speciaal woord van dank voor docente Alpona, echt een topper! En de oefeningen tijdens de zelfstudie uren droegen echt bij om het kwartje te laten vallen. Ik heb niets dan goeds te vertellen over Regina Coeli. Ik vond het echt een cadeau aan mezelf (waarvoor ik mijn werkgever heb bedankt ;-) )

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik had niet gedacht dat ik in één week zovéél zou kunnen leren.

Ik sprak helemaal geen woord Spaans . Ik ben 3 weken voor de training zelf gaan studeren dmv you tube lessen. Na één week kan ik de "basis" communiceren. Geweldig systeem bij Regina Coeli, geweldige privé lessen, zelfstudie. Héél effectief.

 • Aanbevelen? Ja
10

I recommend anyone who wants to learn a language to consider Regina Coeli

A heartfelt thanks to the teachers and staff who have made my week long stay the most challenging and productive learning experiences ever. In just a week they made me reach a whole other level of confidence and knowledge of the dutch language. Everything from the room to the food, drinks and service were top notch and i would recommend anyone to take a corse at Regina Coeli! Bedankt voor een heel leerzame week! In een krappe week hebben ze me naar een geheel nieuw level van zelfvertrouwen getild in de Nederlandse taal. Van de lessen, mijn kamer tot het eten en drinken. Alles was tot in de puntjes geregeld en ik raad daarom ook iedereen deze cursus aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super trip voor taalontwikkeling!

Week intern vloog voorbij! Dagritme was goed gestructureerd in zelfstudie en privéles met afwisselende korte gesprekken aan eettafels met andere leerlingen om het beste leerresultaat eruit te halen. Daarbij brachten de gedreven docenten mij daadwerkelijk in de modus om grotere progressie te boeken. Gedurende de dag ontbrak het niets aan keuzes voor lekker drinken, versnapperingen en verschillende dinerkeuzemenus, die zeer smakelijk oogden en proefden. Er waren opties om te wandelen en te fietsen in de omgeving. In de vroege donderdagochtend werd een fijne yogales gegeven. De hotelkamer was functioneel compleet met fijn bed. Kortom volledig gebalanceerd up speed taalprogramma.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige ervaring

Ik sprak al Nederlands, maar regelmatig vragen mensen wat zeg/bedoel je. Dit vind ik erg vervelend en wist geen raad om dit te verbeteren. Regina Coeli heeft mij geholpen om dit op te lossen. gedeeltelijk al op de training zelf, maar door de persoonlijke training en leerdoelen heb ik nu ook genoeg bagage om mijzelf verder te ontwikkelen. Naast de goede training, is de sfeer en de accommodatie top.

 • Aanbevelen? Ja
10

100% focus op de taaltaining, volledig ontzorgd.

Wauw, wat een fantastische ervaring was dit. Vijf dagen lang alle focus op het beter beheersen van de Engelse taal. De begeleiding was super, helemaal op maat gemaakt en de begeleiders zelf paste perfect bij mij als persoon, paste zich makkelijk aan en probeerde alles eruit te halen. Mooie verdeling tussen privélessen, studie uren en rust momenten. Ik heb mij heel de week super energiek gevoeld. Het verblijf zelf is super. Het bed lag fantastisch, de kamer was een oase van rust, douchegel van Rituals met een fijne energieke geur, eten en drinken overal te vinden. Het (avond)eten was fenomenaal! Echt alsof je in een luxe restaurant aan het dineren bent. Verder genoeg keuze qua eten. Verder genoeg mogelijkheden tot ontspanning. Het voelt echt als een mini vakantie, ondanks het harde werk overdag. Overal lijkt aan gedacht te zijn. Alle focus kan gericht worden op de taaltraining. Ik heb mij volledig ontzorgd gevoeld en zou in het vervolg zeker weer terug keren naar Regina coeli.

 • Aanbevelen? Ja
10

Je wordt compleet ontzorgd, om het optimale uit jezelf te kunnen halen.

De docenten hebben continu de lessen op mij aangepast, naar mijn behoefte. Je wordt compleet ontzorgd, zodat je volledig kunt richten op je taal cursus. Er wordt door de docenten goed gekeken wat jij nodig hebt om beter te worden, en ook wanneer je het meeste opneemt. Leer je in de ochtend beter dan wordt in de ochtend de grammatica behandeld, en in de middag de wat lossere maar o zo belangrijke praktijk beoefend. Mocht je in de middag beter stof kunnen opnemen worden de dag delen om gedraaid. De docenten hadden zich verdiept in mij en in het bedrijf waar ik werk. Ik vond het fijn te merken dat ze zich hadden ingelezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

The institute has a large beautiful garden to relax yourself and meet other students. Regina Coeli has a well structured and customized learning path with nice teachers ready to support you in all your needs. Last but not least, the haute cuisine restaurant is LEKKER ! :)

 • Would you recommend us? Yes
9

Geweldig!

Ze kijken naar wat je werkelijk nodig hebt om te verbeteren in de taal. In mijn geval Duits. Ze zijn duidelijk en direct en het is veel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Cadeautje voor jezelf

Ik heb een 2-daagse Engels training gevolgd om mijn niveau beter te krijgen. 4 privé lessen per dag van twee fantastische trainers, en goede oefeningen om het geleerde te trainen. Koffie, drankjes, lunch en diner is inbegrepen en heel luxe en netjes verzorgd. De grote mooie tuin biedt rust om zelf even te leren, maar ook om contact te leggen met anderen in jouw taal.

 • Aanbevelen? Ja
8

Refreshing!

The environment is clean, calm and professional for weekend Dutch training. The whole experience was quite interactive to practice my Dutch!

 • Would you recommend us? Yes
1

THE WORST COMPANY EVER

I AM NOT A DUTCH SPEAKING PERSON, IF YOU SEE THIS REVIEW DO NOT GO THERE. YEAH EVERYTHING IS FINE WHEN YOU PAY BUT WHEN YOU WANT YOUR MONEY BACK NO ONE IS HERE TO ANSWER. THEY WILL GLADLY DO A MEETING WITH YOU AND BE ALL NICE AND EVERYTHING PROMISE YOU THE BEST LEARNING EVER. THE TEACHER ARE OK DONT GET ME WRONG BUT PERSON IN CHARGE ARE NOT. I NEVER SEE SUCH UNPROFESSIONAL PERSON IN MY LIFE. I THINK THEY BOUGHT SOME REVIEW IN GOOGLE OR OTHER.

 • Aanbevelen? Nee
10

Geweldige ervaring, erg leerzame mini-vakantie!

Ik heb een 5-daagse Engels training gevolgd met daarbij overnachtingen in Gastenverblijf Eikenheuvel, omdat ik graag mijn Engels wilde verbeteren. Alles van begin tot eind was tot in de puntjes verzorgd. De docenten waren super en deden er alles aan om je optimaal onder te laten dompelen in de taal en speelde in op hetgeen wat ik wilde verbeteren. Kamers waren precies goed en elke dag ontving je schone handdoeken en werd je bed opgemaakt. Daarnaast was de restaurantservice en het eten ook top. In alles wordt je ontzorgd, dus voelt zeker als een mini-vakantie. Kortom, het was een top ervaring en zeker een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een absoluut geweldige ervaring!

Wat leer je ongelofelijk veel in 5 dagen! Super docenten, die met veel passie en geduld mij verder hebben ingewijd in de geheimen van de prachtige Italiaanse taal. De manier van lesgeven, de fijne leer- en slaapomgeving, de verzorging van de maaltijden, kortom alles bij elkaar heeft deze week voor mij tot een groot succes gemaakt!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.