Mooie en professionele club. Ik persoonlijk heb erg veel geleerd. Ze hebben me diverse handvatten gegeven om in de toekomst toe te passen. Er is vooral veel persoonlijke aandacht, wat erg prettig is.
Professioneel bedrijf met ervaren, kundige mensen in dienst. Goede begeleiding met betrekking tot de cursus. Alles wordt goed en helder uitgelegd met als doel dat je ook echt resultaat ervaart m.b.t. de gevolgde cursus.
Bij Jacobs & van Rooij kan je op eigen tempo de juiste management cursus volgen met behulp van professionele begeleiding. Het geleerde is vrijwel direct toepasbaar in zowel de zakelijke als privé situatie en het resultaat is vrijwel gelijk zichtbaar!
Mijn ervaring met deze cursus was heel erg goed. Ik heb veel geleerd over communicatie. Er zit meer in dan dat ik ooit gedacht zou hebben. In het begin was de cursus vreemd, maar naarmate de cursus vorderde viel alles op zijn plaats. Daarna kan je ook alles goed toepassen!
Zeer prettige ervaring, vanaf het eerste contact wordt er goed naar je geluisterd naar waar jij behoefte aan hebt en welke cursus het meest geschikt is. Belangrijk dat er een goede match is met de cursuspartner. Hier wordt serieus naar gekeken. Erg fijn!
Mijn ervaring met Jacobs en van Rooij is erg goed. Veel persoonlijke aandacht en tijd voor gesprekken. Ook wordt er goed op je gelet tijdens de cursus. Veel geleerd en veel nieuwe inzichten opgedaan!
De mensen die je begeleiden met de cursus hebben veel kennis hiervan en als je vast loopt is er altijd iemand die je weer verder kan helpen. Op het einde van de cursus krijg je nog een examen waar alles nog een keer terug komt en daarna goed wordt doorgenomen met de begeleiding.
Dit is mijn derde cursus en zoals altijd zijn deze duidelijk, helder en direct toepasbaar in de praktijk. De begeleiding en aandacht zijn altijd super en er wordt de tijd genomen om alles duidelijk en helder uit te leggen. Kom er altijd graag terug voor de opfrisdagen!
Mijn ervaring is dat je goed wordt begeleid en de cursus goed wordt opgebouwd vanaf het begin af aan. Op deze manier is het erg leuk leren. Steeds een stukje lezen en daarna kijken of alle gelezen stof ook echt helder is door middel van oefeningen. Daarna ga je pas door met de volgende oefening, op deze manier raak je de rode draad nooit kwijt!
Andere manier van trainen dan de meeste andere cursus aanbieders. Wat leuk is, is dat je zelf ook af en toe coach bent van een mede student. Hiermee herhaal je zelf je eigen stof nog een keer en blijft het extra goed hangen.
Aanvang van de cursus is wat apart, maar naarmate de lessen vorderen wordt duidelijk wat het nut van bepaalde oefeningen is. In hoeverre de cursus voor mij verbetering in mijn situatie brengt moet de tijd uitwijzen, maar de eerste veranderingen zijn in ieder geval merkbaar positief!
Een professionele organisatie die geen valse beloftes maakt. De inhoud van iedere cursus wordt uitgebreid toegelicht en ook welk effect dit kan hebben, zowel zakelijk als privé! Door een eigen doelstelling te koppelen aan iedere cursus, weet de begeleiding wat de verwachtingen zijn. Jouw doelstelling wordt van te voren beoordeeld of deze haalbaar is. Elke cursus brengt je dagelijks leven op een positiever niveau. Dit zeg ik uit ervaring, want zelf heb ik al 5 cursussen mogen volgen.
Professionele organisatie waar ik een fijne en leerzame cursus heb mogen volgen. Met de cursus beter zaken doen door communicatie heb ik zeker praktische handvatten gekregen die ik kan gaan toepassen in de praktijk. Kost wat, maar dan heb je ook wel een leerzame cursus!
Jacobs & van Rooij biedt zeer goede cursussen aan voor mensen die verder willen kijken dan de huidige situatie waarin ze nu verkeren. Na de cursus krijg je veel gereedschappen mee om succesvol leiding te kunnen geven en/of ondernemer te worden. Voor mensen die deze cursus gaan volgen, gaat er een wereld open!
De medewerkers geven je snel het gevoel dat je 'thuis' bent, in elk geval heel welkom. De afwisseling tussen studie en praktijk ruimte en de diversiteit daardoor is erg prettig. Naar mijn gevoel is de lesstof ook erg effectief. De trainers beheersen de stof goed en doen hun best om zichzelf in te leven in jouw eigen bedrijf, zodat je over praktische situaties spreekt!
De zeer persoonlijke begeleiding samen met de afwisseling van theorie en praktijk is hartstikke fijn. Hoe de theorie gepresenteerd wordt en afgewisseld wordt met filmpjes en demo's vind ik erg plezierig. Een erg prettige manier van leren en de manier waarop de praktijk oefeningen worden gedaan is ook goed bedacht!
Je krijgt goede begeleiding en regelmatig wordt er gecheckt of je nog begrijpt wat je aan het doen bent. Er wordt ook geprobeerd om alles zo dicht mogelijk bij de praktijk aan te laten sluiten. Erg goed!
Jacobs en van Rooij is een fantastische opleider. Met enthousiaste medewerkers met de juiste kennis van zaken en weten goed te stimuleren en te zorgen dat je de juiste focus hebt. De cursus die ik heb gedaan zorgt voor nieuwe inzichten in mijn werk waar ik zeer zeker mee aan de slag ga! Dit was een erg fijne aan te bevelen ervaring.
Bij Jacobs & van Rooij kun je jezelf verrijken met kennis om zowel je zakelijk als privéleven op orde te brengen. Met de wekelijkse fijne begeleiding ben ik gegroeid in mijn omgang met personen. Bedankt!
Professionele training, waarbij je merkt dat de trainers de stof beheersen en weten waar ze het over hebben. Persoonlijke aandacht is uitstekend en de trainers zijn erg enthousiast. Ga zo door Jacobs & van Rooij!
Door een zeer persoonlijke benadering komen we samen tot verschillende aandachtspunten. Om hier vervolgens mee aan de slag te gaan. Het werkt zeer plezierig om mijn algemene communicatie te ontdekken met verschillende tools en deze met mooie stappen te verbeteren! Erg enthousiaste cursusbegeleiders.
Jacobs & van Rooij is een zeer prettige en professionele organisatie. Met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht worden deelnemers opgeleid. De verschillende cursussen bieden ruim voldoende mogelijkheden om direct toe te passen in dagelijkse werkzaamheden. De trainingen zijn zodanig met elkaar verbonden dat het een totaal oplossing biedt voor management vraagstukken!
Jacobs & van Rooij verzorgen laagdrempelige trainingen en cursussen die direct toepasbaar zijn en resultaat opleveren in de dagelijkse bedrijfsvoering. De tools uit de cursussen helpen elke manager zijn of haar organisatie te verbeteren!
Goede training gehad met verbeterpunten voor dagelijkse situaties waar ik regelmatig tegen aan loop. Duidelijke uitleg met goede begeleiding, dit zorgt voor de juiste resultaten!
Een organisatie waar je in een prettige sfeer persoonlijk begeleid wordt. Door de theorie direct in oefeningen te gebruiken zie je direct dat je deze snapt. Ook de begeleiding na de cursus is goed!
Stapelovenweg 2 B
5708 JW Helmond
Al 25 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Zo worden ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf.