Ervaring is erg goed, het is een bedrijf waar de structuur duidelijk is en waar duidelijk gecommuniceerd wordt. Zeer fijne cursusbegeleiders met een persoonlijke benadering!
Zeer professionele en deskundige organisatie. Cursussen sluiten goed aan bij de praktijk en ook goede 'aftersales' en terugkomdag. Bij vragen ben je altijd welkom of komen ze langs. Ook goede begeleiding tijdens de cursussen!
Super begeleiding met theorie afgewisseld door praktijkoefeningen. Er wordt ook continu getoetst of de bestudeerde stof ook werkelijk volledig begrepen is en toepasbaar is. Er heerst ook een hele goede sfeer onder de aanwezigen (trainers en cursisten) en er is een fijne discipline onder alle mensen!
Geen op of aanmerkingen over Jacobs & van Rooij. Dit bedoel ik uiteraard in positieve zin. Het is een super goed en duidelijk bedrijf! Er is veel tijd en ruimte voor goede uitleg.
De ervaring met Jacobs & van Rooij was super goed. Goede begeleiding en alles wordt duidelijk uitgelegd. Als je het niet begrijpt dan kun je dit altijd aangeven en leggen ze het nog een keer uit.
De training bij Jacobs & van Rooij was iedere week een eind rijden. Het was het verre rijden meer dan waard! De begeleiding is goed en het helpt je echt verder.
Heb erg veel nuttige tips gekregen die ik uit mezelf niet zomaar bedacht had of had kunnen bedenken. De begeleiders waren erg kundig en de uitleg was ook erg duidelijk!
De trainingen die Jacobs & van Rooij verzorgen zijn heel praktijk gericht. Het geeft je informatie, neemt je mee naar praktijk voorbeelden en helpt je hierdoor om bewust naar je zelf te kijken en je rol als manager beter uit te kunnen voeren. De persoonlijke coaching spreekt mij enorm aan en maakt je sterker!
De begeleiding bij Jacobs & van Rooij is goed. Ze willen zeker zijn dat je alles goed begrijpt en zorgen hier voor door middel van demo's en oefeningen. Elke week vul je een evaluatieformulier in waarin je de ervaringen van afgelopen week weergeeft. Als hier iets opmerkelijks in staat dan komen ze hier op terug.
Positief, ervaren, gedreven, vriendelijke trainsters en veel ruimte voor vragen. Er is veel persoonlijke aandacht en trainingsopdrachten worden goed uitgelegd en herhaald/geoefend totdat je deze volledig begrijpt en beheerst. Fijne sfeer met serieuze ondertoon!
Een fijne organisatie met fijne medewerkers die op de juiste manier aandacht geven aan de cursisten. Persoonlijke aandacht staat hier hoog in het vaandel, dit in combinatie met een goede lunch!
Ik heb direct na het afsluiten van mijn cursus 'Beter zaken doen door communicatie' de cursus 'Hoe mensen beter te begrijpen' gevolgd. Deze sluit prima aan en geeft meer inzicht in menselijk handelen en gedrag. De persoonlijke aanpak van de trainers maakt dat je in eigen tempo de les stof tot je kunt nemen. Zeer fijne methode!
Jacobs & van Rooij biedt praktisch toepasbare trainingen aan met een goede begeleiding tijdens deze trainingen en in specifieke gevallen ook als coaching! zodoende zijn de trainingen direct toepasbaar en worden er meteen resultaten geboekt.
Goede cursus met juiste trainingsmateriaal en goede begeleiders. Prettige sfeer en duidelijke uitleg van opdrachten. Heel leerzame cursus die in de praktijk zeker van toepassing is! Daarnaast is er erg veel persoonlijke aandacht tijdens de cursus.
Mijn ervaring met Jacobs & van Rooij tijdens deze cursus was in eerste instantie een beetje vreemd. Waarvan een hele dag met je ogen dicht zitten en daarna een dag met je ogen open? Later in de cursus werd mij het helemaal duidelijk en heb ik met veel enthousiasme de cursus gevolgd en breng ik vrijwel alle facetten in de praktijk. ik ga hier veel profijt van hebben dat is zeker!
De cursus 'Trustselling' heeft veel persoonlijke begeleiding met oog voor detail. De uitleg is erg duidelijk en direct toepasbaar in de praktijk. Ik ervaar veel voordelen tijdens het werk sinds ik deze cursus succesvol heb afgerond!
Professionele organisatie met deskundige begeleiders. In het begin ervaarde ik de cursus als vreemd, maar al snel zag ik het nut van deze aanpak en kwam ook het doel/effect naar voren. Ik ging vanzelf diverse technieken steeds meer toepassen in de praktijk. Erg mooi om te ervaren!
Succesvol Leidinggeven is een goede den duidelijke cursus met veel persoonlijke begeleiding. Het helpt je ook om het in de praktijk te gebruiken en je kan altijd al je vragen stellen! Daarnaast is er goede catering aanwezig.
Het was in het begin wel even zoeken naar, door een andere manier van trainen van mensen. Met deze manier was ik nog niet bekend, maar werkt zeer goed! Erg individueel bezig en 1 op 1 aandacht op het moment dat dit nodig is. Zelf had ik niet verwacht dat dit zo goed zou werken. Ik ben zeer tevreden over mijn cursus en over Jacobs & van Rooij in het algemeen!
Ik heb veel winst gehaald uit de cursus HMBB. Door de onderdelen: drijfveren, toonschaal, twee soorten mensen, PBM, eerlijkheid, overts en achterhoudsels begrijp ik nu daadwerkelijk mensen beter. Door onder andere de tool ARC driehoek kan ik beter communiceren en me oorzakelijker opstellen om zaken aan te pakken waarbij dit nodig is!
Jacobs & van Rooij geeft een prettige leeromgeving met voldoende begeleiding door haar medewerkers. Het gebouw waar de cursus gegeven word is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Ook is de lunch erg goed verzorgd!
Door de cursus heen is er geweldige begeleiding. Loopt er iets niet lekker of zit er iets dwars? Ze nemen je mee apart en voelen je heel goed aan. Een stuk psychologie nemen ze hier goed in mee en weten je zo te peilen. Elke cursusdag leer je veel en direct ga je dingen toepassen. Zowel in je privé leven als tijdens het werk!
Jacobs & van Rooij is een erg fijn bedrijf en gaat goed om met de praktische toepasbaarheid van de cursussen. De cursus 'Het verhogen van Efficiency' is zowel toepasbaar op zakelijk gebied als privé!
Goed getrainde coaches en trainers, die door een goede uitleg helpen om de theorie te vertalen naar de praktijk. Hierdoor is de lesstof direct en optimaal toepasbaar in ons eigen bedrijf!
Jacobs & van Rooij is een goed georganiseerd bedrijf waar iedereen volledig bekwaam is om mensen te verbeteren in hun kunnen. Er is aandacht, rust en duidelijkheid. Dit is een goed klimaat om te leren en er worden vragen gesteld om de materie begrijpbaar te maken. Stap voor stap wordt je bekender gemaakt met de theorie totdat je die volledig beheerst, op een prettige manier!
Stapelovenweg 2 B
5708 JW Helmond
Al 25 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Zo worden ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf.