Bedrijf is professioneel, heeft prima faciliteiten, heeft een levendige en werkende formule waarbij studenten elkaar wisselend oefeningen afnemen. Waardoor ook de stof voor de afnemende student weer een keer herhaald wordt. Afwisseling tussen theorie en gesprekspraktijk is leuk.
Goed georganiseerde klantvriendelijke organisatie. Deskundigheid van docente, geduld, tact en aandacht is erg goed. Boeiende onderwijs methodiek met erg veel persoonlijke en oprechte aandacht. Aanbevelenswaardig!
Perfecte opleidingen voor direct toepasbare management technologie.
Uitstekend. De begeleiding, de voorbeelden uit de praktijk hoe je veel dingen kan toepassen met het oog op verbeteringen. Dit bedrijf verdient aanbeveling!
Erg persoonlijke begeleiding, zeer deskundige docenten. Goede interactie met medestudenten door de oefeningen. Goede balans tussen stof, opdracht & video. Prettige cursustijden. Studeren op eigen snelheid. Geen druk erachter dat iets af moet zijn. Duurt de cursus een dag langer dan is dat geen probleem. Opfrisdag werkt ook erg prettig.
Prettige organisatie en medewerkers. Zeer praktijkgerichte training die je direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.
Van te voren een goed gesprek met de verkopers van Jacobs & van Rooij. Vanaf de 1e cursusdag goede begeleiding, goede en heldere praktijkvoorbeelden en een goed examen erachteraan. Met één woord; Perfect!
Helemaal niks op de cursus aan te merken. De cursus, begeleiders, oefeningen hebben mijn communicatie duidelijk naar een veel hoger niveau getild. Vooral zeer goede begeleiding tijdens de oefeningen zodat alles 100% duidelijk was. Alles uit de cursus is zowel in privé als zakelijke situaties direct toe te passen. Dus al het geleerde kan direct in de praktijk gebracht worden. Ik heb er hierdoor echt veel aan.
Het is een opleidingsbedrijf dat zeer deskundig te werk gaat, alles goed uitlegt, tijd voor de mensen neemt & goed begeleid. De volgende cursus zou ik zeker weer hier doen.
Door de 3 cursussen die ik heb gevolgd kan ik mijn bedrijf naar een steeds hoger niveau brengen.
Zeer goed gemotiveerde medewerkers die je het NIET cadeau geven. Als je goed gemotiveerd bent is in mijn optiek de cursus haalbaar. Ze ''dwingen'' je om het in de cursus geleerde in de praktijk tot uitvoering te brengen d.m.v. hun vraagstelling. Ik ben zeer tevreden over J&vR.
Prettig en professioneel bedrijf met veel persoonlijke aandacht voor de student.
De theorie is soms wat moeilijk beschreven maar met een goede begeleiding hoeft dit geen probleem te zijn.
Een hele prettige organisatie; persoonlijk en begripvol. Het was iedere keer weer leuk om hier te zijn en ik ging iedere keer weer met heel veel energie naar huis met zin om 't geleerde in praktijk te brengen. En om dan te zien dat 't daadwerkelijk werkt! Dat is de kers op de taart!!
Een prettige ervaring. Je kan de cursus zeker toepassen zowel zakelijk als privé. Kortom; een tevreden cursiste!
Goede ervaring. Documentatie en begeleiding is van hoger niveau waardoor deze een toegevoegde waarde heeft, bieden ruim voldoende ondersteuning. Je kunt er met je vragen altijd terecht.
Duidelijke communicatie en professionele begeleiders die erg geduldig de stof duidelijk kunnen maken op een dusdanige manier dat het ook blijft hangen.
Fijne ervaring met respect!
J&vR biedt mij zoveel inzicht in mensen en management dat ik me gewoon een prettiger en succesvoller mens voel. Het is geen ‘droog’ opleidingscentrum waar cursusjes worden ‘afgewerkt’. Bij J&vR komt de cursist veruit op de 1e plaats.
De begeleiding is super. Door middel van goede voorbeelden en de rust om het je te leren, leer je het ook. Door kleine groepjes te begeleiden is er voldoende aandacht voor je. Ondanks zenuwen wordt je goed op je gemakt gesteld.
Een goede ervaring. Goede cursus waarbij ze net zolang doorgaan met onderwijzen tot je alles begrijpt en beheerst.
Veel gehad aan de cursus communicatie. Direct toepasbaar in de praktijk.
Stapelovenweg 2 B
5708 JW Helmond
Al 25 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Zo worden ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf.