Goede deskundige opleiding gevolgd. Hoog rendement uit investering (geld / tijd)
* Zeer goede begeleiding, prettige en fijne leer omgeving. * Ik ben er zeker van dat ik beter kan communiceren in het bedrijf, met collega's, klanten en thuis zeker. *Rust. *Privé thuis loopt het veel soepeler.
Toen ik binnen kwam dacht ik dat weet ik ook niet. Toen ik weg ging had ik zo iets van wat heb ik veel geleerd in een korte tijd. Super blij dat ik dit gedaan heb! Iedere dag weer plezier van!
Het team van Jacobs & van Rooij brengt op een professionele en persoonlijke manier vaardigheden bij aan de hand van rol spellen en duidelijke praktijkvoorbeelden. De oefeningen worden net zolang herhaald tot dat het gewenste niveau is bereikt en dat allemaal zonder tijdsdruk.
Een fijne, persoonlijke sfeer waarin je in je eigen tempo de stof kunt behandelen. Hierdoor bereik je de meest optimale situatie waarin jezelf bewuster en zekerder wordt. Je krijgt goede hulpmiddelen aangeboden waarmee je direct aan de slag kunt. Zeker 'n aanrader!
Een zeer prettige ervaring, goede aanpak, heldere communicatie, vaardige begeleiding, goede verzorging. Inhoudelijk veel geleerd wat goed toegepast kan worden in de praktijk. Heel zinvol en positieve ervaring!
De cursussen de worden aangeboden zijn goed te gebruiken in de praktijk. De begeleiding tijdens de cursus is goed. Als er na het afronden van een cursus nog vragen of andere behoefte is kun je gemakkelijk binnen lopen en wordt je goed geholpen.
Goed! :D
Goede uitleg, veel aandacht voor je, niet zomaar een nummer en prettige omgang.
Al meerdere cursussen gevolgd en er goed over tevreden. Effectieve cursussen die zeer op bedrijfsvoering gericht zijn.
Door de manier van trainen blijven de vaardigheden goed zitten en word je sneller onbewust bekwaam.
Zeer goede communicatie en begeleiding!
Duidelijke en leerzame cursus, beter dan ik had verwacht. Prettige mensen in de omgang.
Niet goedkoop, maar heb er wel veel aan! Soms wel confronterend maar zeker nuttig!
Op een leuke manier geleerd beter te communiceren.
Mijn ervaring met J&vR is naar volle tevredenheid professioneel, correct & praktijk gericht.
2e cursus die ik heb gedaan bij Jacobs & van Rooij. De 2 cursussen sluiten perfect op elkaar aan en hebben mij heel veel rust en daadkracht gebracht. Communicatie gaat rustiger en ik kan de mensen beter laten uitpraten.
Mijn ervaring met Peter, Mieke & Mike is dat ze weten waarover ze praten en vrij snel in de gaten hebben wat jij als persoon qua opleiding in management nodig zal hebben. Om jezelf als persoon en de organisatie waarvoor jij staat vooruit te helpen.
Prima organisatie, professioneel en aandacht voor haar klanten.
Goed voor elkaar!
Ik heb bereikt wat ik verwachtte van de cursus Beter Zaken doen Door Communicatie. De cursus is goed verlopen en ik zou graag de vervolg cursussen bij J&vR willen gaan volgen.
Medewerkers zijn erg betrokken en erg actief. Zorgen dat cursisten intensief met training bezig zijn. Er is veel 1 op 1 aandacht, serieus, duidelijke boodschap.
Een duidelijk en helder verhaal!
Stapelovenweg 2 B
5708 JW Helmond
Al 25 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Zo worden ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf.