Goede cursus/begeleiding. 100% tevreden.
Goede ondersteuning in het studeren. Ik heb niet eerder zo gemakkelijk gestudeerd. Als iets niet 100% begrepen is, wordt dit gelijk getackeld. Het heeft mij verrijkt, ik heb het gevoel mensen nu beter te begrijpen en ook meer begrip op kan brengen voor de ander. En wat ik helemaal geweldig vind is dat ik mensen nu ook echt kan helpen/ondersteunen.
Zeer zinvolle en leerzame cursus. Alles wat je leert wordt dmv theorie, DVD's, praktijkoefeningen en demo's helemaal duidelijk gemaakt en alles is toepasbaar in de praktijk. Niet alleen zakelijk, maar ook privé kan je alles toepassen. Het mooie is dat je van alles wat je goed toepast, je ook direct het resultaat ziet.
Het is fijn dat de management tools ook worden aangeboden aan het midden en klein bedrijf. Tijdens de cursus kun je in je eigen tempo werken en is er persoonlijke begeleiding.
Zeer goede (persoonlijke) begeleiding. Ook goed en duidelijk onderbouwd lesmateriaal. De opdrachten worden duidelijk uitgelegd, alsook de reden van de opdracht. Zeer goede ervaring met de begeleiding van de cursus.
Een professioneel bedrijf met goed opgeleide personeelsleden die onze condities in ons bedrijf hebben verbeterd.
test
Alweer mijn 4de cursus succesvol behaald. De manier hoe je leert, begeleiding, en toepassing binnen je eigen bedrijf is simpelweg top. Gezien de resultaten van mijn bedrijf, prettige werksfeer, maar vooral onze doelen behalen is de manier hoe je zaken aanpakt. Dat leer je bij Jacobs en van Rooij
De intentie waarmee de cursus gegeven wordt is heel hoog. Aan alle kanten word je gestimuleerd om de lat hoger te leggen.
Een goede opleiding. Die ik zeker aanraad voor andere mensen. Ga zo door!
Prima! Het studeren is apart van de praktijkruimte wat minder afleiding geeft. De opdrachten zijn duidelijk en verhelderend. Opleiding is direct toe te passen in de praktijk.
Persoonlijke begeleiding. & Goed praktijkgericht.
Goed! Ik vind de cursus methode prettig en effectief. Door de vele oefeningen ontstaat er routine.
Biedt goede cursussen en ondersteuning waar je als cursist echt wat aan hebt. Blijft je uitdagen om verder te gaan. Opfrisdag zorgt voor blijvende resultaten.
Zeer professioneel! Kijken naar de persoon en maken daarop de aandachtspunten. Ondersteunen goed, geven concrete praktijk voorbeelden waardoor er echte handvatten zijn voor in het dagelijks leven.
Een perfecte organisatie die weet wat haar klanten wil. Zeer goede en persoonlijke begeleiding. Professionele uitstraling.
Ik ben begonnen met de communicatie training. Deze vond ik echt niet leuk! Erg confronterend. Men heeft me erg goed geholpen en de training Hoe Mensen Beter te Begrijpen was fijn/leerzaam om te doen met trainers die me 'kennen'...
Een professioneel bedrijf met goede persoonlijke begeleiding. Door deze cursus meer rust gekregen en met mijn zwakken punten op communicatie gebied geconfronteerd en handvatten gekregen om deze te verbeteren. Tijdens de cursus in de communicatie al aanzienlijk verbeterd.
Mijn ervaring is dat ze er alles aan doen om het goed te leren en begrijpen dat je het ook toe kunt passen en ook doet.
Zeer goede begeleiding met de cursus, zeer professioneel hoe jullie het aanpakken om het iemand te leren. Door deze cursus heb ik geleerd hoe je rustig een gesprek met een ieder aan kan gaan, zonder dat je van te voren al in de stress moet schieten. Je hebt jezelf veel beter in de hand door alle handvatten die je gekregen hebt op de cursus.
Heb de communicatie cursus gedaan met zeer tevreden resultaat, daarop volgend de training Hoe Mensen Beter te Begrijpen. Nu ga ik met mijn kompaan organiseren en functioneren graag ook doen! Ik heb zeer goede ervaring met Jacobs & van Rooij en zal hier in de toekomst zeker meer cursussen gaan volgen.
Een hele bijzondere organisatie. Zeer, zeer professioneel!! Eigenlijk geen woorden voor!
Directe professionele organisatie waarbij iedereen persoonlijk benaderd/behandeld wordt. De begeleiding is professioneel met elke week goede begeleiding.
Het zegt waarschijnlijk voldoende dat ik reeds alle opleidingen van de management cyclus heb gevolgd. Goede organisatie, leuke mensen, leerzame en praktijkgerichte trainingen & opleidingen.
Stapelovenweg 2 B
5708 JW Helmond
Al 25 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Zo worden ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf.