Wat mij erg aanspreekt is de persoonlijke begeleiding, die aansluit op de praktijk. Waardoor je praktijksituaties meteen kunt bespreken. Hierdoor is het geleerde ook gemakkelijk in de praktijk toe te passen.
Erg professionele organisatie die veel tijd en energie steekt in de persoonlijke aandacht naar de cursist. Met name de praktijkoefeningen met andere cursisten en studiebegeleiders wordt als zeer prettig ervaren. Waardoor de stof makkelijker en sneller blijft hangen en ook eenvoudiger is toe te passen.
Bij Jacobs & van Rooij werken professionele mensen die helder en duidelijk communiceren met de cursisten zowel in de training als daar buiten. Door het gebruik van praktijkvoorbeelden en eigen ervaring wordt de stof voor iedereen begrijpbaar.
Heb nu 3 cursussen gedaan het afgelopen jaar. Communicatie, mensen beter leren te begrijpen, en organiseren en functioneren. Super ervaring mee gehad. Gebruik elke dag wat ik heb geleerd en blijf dit ook doen.
Succesvolle onderneming, die van zijn/haar klanten gericht ook succesvolle ondernemingen streeft te maken. En dit ook bevestigd krijgen.
Je kunt werken in eigen tempo en de begeleiding is intensief. De inhoud van de trainingen is prima en praktisch toepasbaar. Wij hebben al 5 trainingen gevolgd en deze zijn allen goed.
Wij komen al jaren bij Jacobs & v. Rooij en hebben al veel geleerd van de trainingen. Ik heb veel meer tijd gekregen om mijn kapsalons aan te sturen. En met deze training heb ik geleerd dat ik dat op statistieken kan doen. Dat geeft mij veel rust omdat het niet meer op gevoel gaat maar heel eerlijk is.
- Enorm professioneel. Gedreven team. - Zeer goed doorgaan op praktijkvoorbeelden - Erg leerzaam en duidelijk vervolgtraject - Veel geld blijft veel geld maar nu wel duidelijk waarom en is het waard. Echte investering voor de zaak en privé!! Ook privé ja -> niet verwacht.
Goed geregeld! Duidelijk, open en goed.
De ervaringen met Jacobs & van Rooij zijn heel goed. Training is prima. Veel persoonlijke aandacht, personeel is aardig en zeer oplettend zodat je geen kans krijgt om iets niet te begrijpen. Bedankt.
De cursussen die ik heb gevolgd zijn zeer succesvol verlopen. Ik heb er in het dagelijks leven veel profijt van. De cursussen zijn duidelijk en sluiten perfect aan op de dagelijkse zaken die er spelen. Als er hulp nodig is dan wordt deze duidelijk gegeven totdat alles opgehelderd is.
Organisatie met doel om managers een doeltreffende training te laten volgen, die begrepen wordt en kan worden toegepast. Professionaliteit.
Goede ervaring door dit lessysteem, om zo op eigen tempo door de cursus te gaan. Door de praktijkopdrachten met andere cursisten komen verschillende praktijkvoorbeelden aan de orde wat bijdraagt aan het beter en sneller begrijpen van de stof. Ook wordt de stof door de praktijkvoorbeelden eenvoudiger om toe te passen.
Een goede, praktijkgerichte cursus met een juiste afwisseling tussen theorie en praktijk. Krijgt geen theorieën voorgeschoteld maar handvatten die je naar eigen inzicht kunt gebruiken.
De persoonlijke aandacht en manier van opleiden maakt dat alle stof goed beklijfd en blijft hangen. De combinatie van verschillende cursussen en het 'overhoren' van medecursisten zorgt ervoor dat veel eerder geleerde stof wordt herhaald. En dat dus ook die stof weer goed blijft hangen en toepasbaar is in de praktijk.
Goede support, duidelijke uitleg, laagdrempelige benadering
Heldere en persoonlijke opleider die de stof echt eigen maakt bij hun cursisten. Tot dusver hebben de afgeronde cursussen echt verbeteringen in mijn bedrijfsvoering opgeleverd.
Zeer fijne en leerzame organisatie, zou hier snel terugkomen om nieuwe ervaringen op te doen.
Inmiddels 4e cursus afgerond. Doe je alleen als je er baat bij hebt.
De uitleg was voor mij heel fijn omdat je de eerste dag even een stuk theorie moet lezen die ondersteund word door beeld en extra uitleg trainers. Die combi is super de rest is veel praktijk wat heel fijn is en wekelijkse evaluatie hoe het gegaan is.
Mijn ervaring is heel erg goed. Uiteraard zul je het uiteindelijk wel zelf moeten doen, of moeten toepassen. Maar je kunt altijd terugvallen op de ondersteuning van Jacobs & van Rooij. En dat vind ik super!!
Goede uitleg. Goede begeleiding.
Prettig en duidelijk. Denk dat ik hier zowel zakelijk als privé heel veel mee kan.
Al verschillende medewerkers positief zien veranderen door deze cursus. Om deze reden deze cursus ook gedaan. Door de oefeningen samen te doen met coach en student ervaar je ook hoe een ander het voelt aan de andere kant van een gesprek. Dat was heel confronterend. De lat werd telkens hoger gelegd en de cursusleider was niet snel tevreden. Door veel te oefenen krijg je tenslotte een beter resultaat.
Professionele organisatie met oog voor de student. Nemen alle tijd om de cursus tot een goed einde te brengen.
Stapelovenweg 2 B
5708 JW Helmond
Al 25 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Zo worden ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf.