Een zeer professionele organisatie die je goed begeleidt tijdens de cursus. Ze zorgen ervoor dat je de stof goed begrijpt en als je het niet begrijpt dan schenken ze daar extra tijd aan zodat ze er zeker van zijn dat je het begrepen hebt. Ook na de cursus wordt je persoonlijk bezocht op je bedrijf om te vragen hoe het gaat.
Zeer betrokken en ervaren organisatie. Jacobs & van Rooij probeert echt het onderste bij het individu naar boven te halen omdat dit dan alleen werkt in de praktijk. De leertechniek daarbij is even wennen maar blijkt zeer effectief. Na 6 weken is bijna alle lesstof blijven hangen!
Fijne organisatie waar je je eigen kwaliteiten kunt verbeteren met de juiste begeleiding en professionele oefenstof. Als je iets nog niet onder de knie hebt, oefen je net zolang als nodig is totdat je dat wel hebt voordat je naar de volgende oefening gaat.
Zeer professioneel bedrijf met vriendelijke en gedreven mensen, maar toch met persoonlijke aandacht. Ook zeker ruimte voor vragen en tips. Verder rust in de oefeningen en geen enkele vorm van tijdsdruk. Dit alles als zeer plezierig ervaren.
Ik had al een eerdere zeer goede ervaring met een cursus, die ik goed in de praktijk heb kunnen brengen. Deze cursus is net zo goed verlopen, en geloof dat ik ook deze goed in de praktijk kan brengen.
De cursus is zeer praktijkgericht, goed te volgen. Men is stipt en professioneel ingesteld.
Zeer verrassende opleidingen die zeer goed toepasbaar zijn in de praktijk.
Dichtbij de praktijk, leuke en strenge maar goede leiding met veel goede praktijkvoorbeelden.
Professioneel en vakkundig, goed verzorgd. Niet goedkoop maar elke euro waard.
Zeer professionele en persoonlijke begeleiding. Een intensieve cursus, maar met goed resultaat door het aanleren van goede tools die in de praktijk direct zijn toe te passen. Je hebt zelf grote invloed op het uiteindelijke succes van de cursus. Top!
Een heel goed management en ondersteuningsbureau. Met veel kennis en kunde en aandacht voor de cursist. Daarnaast organiseren zij ook trainingen die heel toepasbaar zijn in privésituaties.
Positief, veel geleerd, wat ik heb geleerd is ook in de praktijk toe te passen. Cursus in kleine groepen erg positief. Cursus gericht op jezelf. Praktijkvoorbeelden worden besproken. Oefeningen worden pas afgetekend wanneer het ook echt goed is. Positief!
In oktober 2016 de vijfde cursus (bedrijfsanalyse) bij Jacobs & van Rooij afgerond. Wederom erg tevreden over de werkwijze en de begeleiding. Ik kan het iedereen aanbevelen om hier een cursus te volgen.
Het is een verassende goede cursus die op een versimpelde manier naar communicatie kijkt. En elke week zijn er nieuwe dingen bij die je in de praktijk toe kan passen en die je veel efficiency en voldoening brengen.
In oktober 2016 de cursus succesvol leidinggeven afgerond bij Jacobs & van Rooij. Door de deskundigheid en individuele begeleiding volg je een cursus die je daadwerkelijk kunt toepassen maar ook gaat toepassen.
In juli 2016 de cursus organiseren en functioneren afgerond. De medewerkers van Jacobs & van Rooij zijn zeer fijne mensen. Daarnaast hebben de medewerkers kennis van zaken waardoor de stof goed wordt overgebracht.
* training voldeed meer dan voorafgaand aan de cursus verwacht * veel persoonlijke aandacht * Hoge lat: wanneer ze denken dat je het niet goed begrijpt doorvragen en zorgen dat je het wel goed begrijp.
In juni 2016 de cursus beter zaken doen door communicatie afgerond bij Jacobs & van Rooij. De cursus is uiterst praktisch toepasbaar, en wordt uitgevoerd met behulp van duidelijke voorbeelden door zeer ervaren trainers.
De persoonlijke aanpak en de bereidheid om je echte stappen te laten maken vind ik erg prettig. Het tempo bepaal je zelf totdat je het volledig begrijpt. Zeer deskundig personeel. Al met al ben ik zeer tevreden.
Cursus wordt door leiding met grote gedrevenheid gegeven. Leiding altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik heb er toch veel van geleerd, was me vroeger minder bewust van dat door je eigen actie, je een gelijke reactie krijgt. Als je begripvoller (meer affiniteit) toont, verloopt de communicatie vaak veel soepeler.
Goed, persoonlijke aandacht en gericht op de praktijk zorgen ervoor dat de cursus ook toepasbaar is.
Ik heb de cursus ‘Hoe mensen beter te begrijpen’ in oktober bij Jacobs & van Rooij afgerond. De cursusmethode is iets waar je echt iets mee kunt en daar dus direct resultaat door krijgt.
De manier hoe je het leert, en de zekerheid die ze willen hebben dat je het daadwerkelijk “begrijpt” maakt de cursus bij Jacobs & van Rooij altijd tot een succes.
Het doel van de cursus wordt goed in beeld gehouden. De stof wordt op een heldere en toepasbare manier gebracht. Deze is direct terug te koppelen in de werksituatie. De praktijkoefeningen zorgen v oor verduidelijking en eventuele extra diepgang + inzichten. Het bekijken van de video’s geven in een hele korte periode duidelijk en begrijpbaar de essentie weer.
Mijn ervaring met de cursus Trust selling van Jacobs & van Rooij is dat je er beter en sterker van wordt. In verkoop en organiseren bij ons op het bedrijf.
Stapelovenweg 2 B
5708 JW Helmond
Al 25 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Zo worden ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf.