Op zich een prima training waarin in 1 dag de hoofdlijnen van het onderwerp aan de orde kwamen. Gefaciliteerd door een trainer die deskundig overkwam. Vond de interactie met de groep niet zo heel soepel en bespeurde enig cynisme. Blijkbaaar is de huiswerkopdracht niet overgekomen.
De cursus was redelijk basis, niet helemaal naar mijn eigen inschatting. Dit doet echter niets aan de kwaliteit. Deze was goed.
We hebben geen huiswerkopdracht ontvangen, dat was jammer. De trainster had veel ervaring en nuttige tips. Alleen vond ik haar helaas wat minder enthousiast in de wijze van overbrengen en wat negatief ten aanzien van haar huidige opdracht.
niveau tussen de trainers te groot
Zeer tevreden. Prachtige locatie. Ik vond het beide onderdelen reuze interessant en kan er ook echt wat mee in de praktijk. Alleen hadden beide onderdelen (ochtend en middag) wel een uur langer mogen duren. Soms was het wat gehaast, vooral 's ochtends, om de punten door te nemen. En 's middags was zó interessant dat er makkelijk nog een uurtje geoefend kon worden.
Ik vond het een leuke training, en de groep was ook prettig. Eelke is een leuke trainer. Het middag programma was minder energiek maar nog steeds op niveau.
De dag was goed georganiseerd. De inhoud sluit niet geheel aan bij mijn verwachtingen. Van te voren hebben we geen (lees)opdracht gekregen en dat vind ik een gemiste kans. Hierdoor konden we ook niet direct de diepte ingaan.
Prima training, praktisch. Normaal gesproken krijg je een certificaat als je een training hebt afgerond. Ik vind het prettig als je dit aan je werkgever kunt overleggen. Deze heb ik niet voor deze training ontvangen.
Totale training inhoud/informatie is te veel voor één dag. Vooral het middag gedeelte (praktische gedeelte) was te kort. Misschien kleinere groepen.
De docent voor het stuk dossiervorming bracht haar stuk een beetje droog, wat gezien de droge materie niet ideaal was. Daarnaast kwam haar PowerPoint niet overeen met de handouts. De presentatie zou nog rond gestuurd worden maar dit is tiot op heden nog niet gebeurd.
had verwachting van meer inspiratie, meer voorbeelden, meer gestructureerde opbouw, uitmondend in een eigen beeld van hoe ik verder kan. heb wel veel diverse informatie gekregen, en de docenten waren zeer deskundig, maar ik moet zelf nog even kijken wat ik ermee kan.
Erg leerzame en leuke dag met vooral veel praktische tips
- cursus dagen te kort op elkaar (bekend) - dag 1 meer inspirerend