Leerzaam en doable

Heel veel leerstof maar aangeleerd op een manier dat het goed blijft hangen. Fijne docent.

Ik was een beetje nerveus, maar ik had een uitstekende leraar met grote wijsheid en veel ervaring.

Veel maar door manier van leren leren goed te doen

Ik schrok ik eerste instantie van hoeveelheid leerstof , vooral in combinatie met werk. Maar gaande weg door goede begeleiding en door het leren leren is de opleiding heel goed te doen

Leerzaam

Leuke ervaring om andere inzichten te krijgen die je kunt toepassen op het dagelijkse werk.

Leerzaam

Erg veel geleer in de cursus waarom we bepaalde dingen doen zoals we doen en waarom er bepaalde zaken moeten gebeuren. Vooral begrippen zodat je zaken waar je tegen aan loopt makkelijker kan opzoeken en beter verwerken.

Intensief maar heel leerzaam

Na een tijd niet naar school te zijn geweest toch voor de cursus leermeester gegaan. Dat was weer even wennen en vooral de theorie, maar zeker hee leerzaam een leuk.

Goed! Maar meer dan verwacht

Goede lesstof goeie uitleg maat veel leren in toch vrij korte periode

Moeilijk maar leerzaam

Alles ok

Goed en leerzaam

Ontzettend enthousiast en betrokken

Max wist elke les boeiend te houden, manier van zijn overdracht zorgde voor interesse enenergie. Stof was echter wel complex voor mijn gevoel in de tijd dat er geleerd moest worden. Maar de manier waarop les werd gegeven zorgde er wel voor dat je wel dingen goed opslaat.

Zeer leerzaam

Na het volgen van deze cursus heb ik het idee dat ik leerlingen/stagiaires goed kan coachen en begeleiden, ik heb de juiste handvaten gekregen om een leerling goed te kunnen begeleiden.

Goede ervaring

Duidelijke, gestructureerde lesgeving

Goede en duidelijke uitleg met voldoende ondersteuning

Max als leermeester neemt overal goed de tijd voor en behandeld alle onderdelen goed en grondig

Ik heb een erg positieve ervaring van de leermeestercursus

Ik vond dat de cursus duidelijk was met veel afwisseling waardoor de concentratie goed bleef. Voldoende handvaten en oefen momenten om de theorie en het praktijk examen te leren

Duidelijk en vlot

Het was een duidelijke uitleg

Zeer leerzame dag met onwijs duidelijke uitleg

Alle stof werd erg duidelijk uitgelegd en op een leuke manier verteld. Verder was de dag erg goed geregeld en verzorgd.

Een leerzame en gezellige dag.

De dag verliep goed gestructureerd. Duidelijke dagindeling en uitleg over de leerstof. Dhr. Kingma heeft een prettige manier van lesgeven. Genoeg pauzes om even op te kunnen laden. Lunch en drinken voor de gehele dag ook heel goed en lekker. Kortom prima ervaring!

Top docent Sociale hygiëne

Spoedcursus sociale hygiëne gevolgd in Capelle aan den IJssel met als docent John. Wat kan die man goed uitleggen. Snel, duidelijk en met humor, maar vooral vol passie. Ik heb net de uitslag nagekeken en ik ben geslaagd met 8 fout van de 40.

Prima dag

Om het papiertje sociale hygiëne te halen raad ik mensen wel aan om naar de cursus van 1 dag te gaan. Meneer die les geeft weet waar hij over praat en is kundig.

Gewoon goed, duidelijk en gebruiksvriendelijk!

Veel kennis en ervaring

Ik heb erg genoten van de opleiding. Alles is goed geregeld. Bij deze organisatie staat kennis overbrengen op de student op de eerste plaats. Er wordt veel aandacht besteed aan de leerstof. Een goede voorbereiding is het halve werk. De docent betrekt iedereen bij de les hierdoor wordt leren een feest.

Een goede cursus met veel lesstof voor 1 dag

Goede cursus en cursusleidster. Wel zouden wat ezelsbruggen goed werken want het was wel erg veel stof. Soms het gevoel dat het er in gestampt moest worden. Bijvoorbeeld. "TABAK" voor Tabakswet, Arbo, B... Alcoholwet en wet op Kansspelen.

Uitstekende lokatie met hele fijne service

Hele fijne en duidelijke cursusbegeleiding. Wel heel erg belangrijk om de stof vroegtijdig te bestuderen. Er bleken wat cursisten laat of zelfs helemaal geen boeken te hebben ontvangen. Dat maakt de kans van slagen wel erg klein.

Leuke sfeer met de jongens, leuke omgeving

Volgens leraar klopt in boek de proef examens niet. Waarom word dan dit boek verstrekt?? Op zijn advies niet de proef examens gemaakt. Bijna werkelijk niets van wat hij met ons behandeld heeft hebben we op het examen gekregen. Het is beter boek goed thuis leren dan alleen het examen komen doen. De eerste dag deel heeft weinig effect

Top instructeur

Instructeur weet van een hele saaie stof een leuke cursus te maken

Hoevestein 20 E

4903SC Oosterhout nb

Over Stichting Horeca Onderwijs

Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres. Sinds 1983 biedt SHO cursussen en trainingen aan via twee verschillende trajecten: cursussen op basis van open inschrijving en Incompany cursussen op maat bij bedrijven en instellingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook uitstekend advies geven over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan Sociale Hygiëne, aan drank- en voedselveiligheid en aan bedrijfsveiligheid. Ons docententeam is vakkundig, gepassioneerd en betrokken en spreekt jouw taal. Samen is waar wij voor staan, samen met jou streven wij naar een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s en naar een aangenaam verblijf voor je gasten.