Duidelijk en leerzaam

Rene was ontzettend duidelijk en had volle aandacht voor elk individuele leerling. Daarnaast is de stof op een prettige en uitgebreide manier overgebracht waardoor het er goed in zat voor het examen begon! Dankjewel voor de 3 cursus dagen!

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Prettige vorm van cursus volgen

De cursus wordt op een prettige manier gegeven, de docent is erg betrokken en geeft goede tips om te leren en oefenen. Tijdens de cursusdagen behandel je al veel lesstof waardoor het makkelijker is om thuis zelf verder te gaan. Verder zijn de cursusdagen zelf ook goed verzorgd, goede locaties en lunchvoorziening!

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Leuke leerervaring, maar had ook in een kortere periode gekund.

Allereerst duurt zo’n cursus van 3 dagen erg lang. Vooral als je in de horeca werkt is dit moeilijk. Vooral het deel wat je thuis moet doen. Mooier is om 1 dag voor de gehele theorie te plannen en 1 dag voor het praktijkdeel. Zo ben je de hele dag met 1 ding bezig, althans dat werkt het beste voor mij.

Veel geleerd!

Duidelijke lessen, fijne film ondersteuningen, goede examentraining. Mooie leerzame maand geweest!

Professionele ervaring

Max heeft de lessen goed verzorgd en is professioneel. Ik leer nu hoe ik het best een leerling kan inwerken. Er wordt tijd voor je genomen om vragen te stellen. Veel informatie maar alles wordt telkens duidelijker naarmate de lessen volgen.

Pittig

Na heel wat informatie gehad te hebben, valt alles op zijn plek. Zeer tevreden over de leeraar (max) doet zn werk goed en legt alles nogmaals uit bij vragen.

Heftig, leerzaam maar duidelijk

De eerste uren was heel veel informatie ontvangen. Aan het begin raakte ik daar even van van slag. Maar later ging door de duidelijke en gestructureerde stappen in het leerproces, mijn hoofd automatisch dingen koppelen en onthouden.

Veel info in het beging

Veel info in het beging maar op de tweede viel alles op ze plek

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Heel veel informatie uiteindelijk valt het op zijn plek

De eerste lesdag was veel. Naar mate de goede uitleg van Max en leren is het allemaal goed gekomen.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

het was veel, maar duidelijk.

zie bovenstaande, Max was erg duidelijk.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Goede en duidelijke uitleg gekregen van Max

Max weet de vele informatie te bundelen in een duidelijke uitleg.

Kort maar krachtig!

Het was enorm leerzaam! Docenten zijn duidelijk en makkelijk in omgang.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Gedegen, oprechte lessen, realistische lesinhoud, goed repeterend op de prioriteiten

Zie hierboven

Fijne incompany cursus gehad

Erg fijne cursus gehad op onze eigen locatie. Theorie- en praktijk lessen erg leerzaam. Miste wel wat uitleg over bepaalde begrippen uit het boek. Alleen de opdrachten uit het werkboek en wat begrippen op flashcards werden behandeld. Hier hebben we ook veel aan gehad, begrijp me niet verkeerd. Er had wat meer ingegaan mogen worden op scenario's die beschreven worden waaraan je begrippen moest koppelen zoals in het examen ook veel gevraagd word. Verder fijne leraar en examenafnemer!

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Ik heb veel over mezelf geleerd

Ik heb veel over mezelf geleerd, ik heb geleerd hoe ik met mensen om moet gaan, hoe ik feedback moet geven. Het heeft me gemotiveerd om te blijven leren en bovenal heb ik geleerd dat niet iedereen op dezelfde manier leert.

leerzaam

veel bijgeleerd, eigen gereedschapkist weer bijgewerkt en veel om mee te nemen naar de toekomst!

Goede, duidelijke cursus

Goede ervaring. Duidelijke fimpjes en instructies. Materiaal allemaal duidelijk en inzichtelijk. Max is een goede leeraar.

Super en duidelijk

Max is goed leermeester Duidelijk en netjes

Fantastisch

Hele fijne lesstof en middelen. Max is zeer betrokken bij de begeleiding en bereid je uitstekend voor.

Leervol

Vond dit een leervolle cursis. De ondersteunende filmpjes hielpen hier goed bij

Leerzaam

Heel veel informatie op een interessante en leuke manier geleerd. Zowel het stukje theorie als praktijk werd op een leuke en leerzame manier uitgelegd door Max.

Super leerzaam

Ik heb heel veel geleerd tijdens deze opleiding. Heel veel begint bij jezelf en dat is toch iets wat vaak vergeten wordt.

Leerzaam

Duidelijke en zeer goed voor gekauwde training.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Top verzorgde opleiding tot volwaardig leermeester!

Vanaf dag 1 een intensieve begeleiding, Ondersteuning voor het praktijkexamen door middel van filmmodellen, constant contact met de docent als er vragen mochten zijn. Erg goede voorbereiding door middel van examenvragen in een digitale leeromgeving. Zelfs een instructiefilm voor het opzetten van het examenonderdeel portfolio.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Oprecht leerzaam en interessant!

Ik keek er tegen op, maar heb zoveel geleerd! Max onze coach legde alles rustig aan en gaf begrip als je het even niet snapte! Brengt wel veel stress met zich mee maar dit geeft een goede motivatie om door te gaan in je vak! Dankjewel!

Hoevestein 20 E

4903SC Oosterhout nb

Over Stichting Horeca Onderwijs

Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres. Sinds 1983 biedt SHO cursussen en trainingen aan via twee verschillende trajecten: cursussen op basis van open inschrijving en Incompany cursussen op maat bij bedrijven en instellingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook uitstekend advies geven over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan Sociale Hygiëne, aan drank- en voedselveiligheid en aan bedrijfsveiligheid. Ons docententeam is vakkundig, gepassioneerd en betrokken en spreekt jouw taal. Samen is waar wij voor staan, samen met jou streven wij naar een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s en naar een aangenaam verblijf voor je gasten.