Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld van de cursus Leermeester. De deelnemers waarderen de heldere uitleg en de begeleiding, evenals de afwisseling tussen theorie en praktijk. De extra materialen en praktijkvoorbeelden worden als zeer nuttig ervaren. Het geheel komt over als georganiseerd, leerzaam en inspirerend.
De uitleg van meester rene was duidelijk en hij beantwoorde de vragen persoonlijk of via de mail direct... dat is heel fijn wat het is veel, wat je in een korte tijd moet leren en doen.. Leuke ervaring, mocht ik niet gedlaagd zijn.. dan jeb ik ee zeker iets van geleerd..
2 July 2026
Patricia
Deest
De leraar zorgt voor een goede begeleiding, zodat je ze weet waar je aan toe bent, zodra je een examen ingaat. De lesmaterialen en samenvattingen die aangereikt worden helpen je goed bij het behalen van een goed resultaat.
2 July 2026
Luuk
schaijk
Waardevol, volledig toepasbaar in alle lagen van mijn bedrijf, zeker voor de omgang met GeneratieZ! Een duidelijke en effectieve manier van lesgeven, ondersteund door instructiefilms, podcasts en een digitale leerondersteuning.
29 June 2026
Cees
Capelle aan den Ijssel
Na jaren niet gestudeerd te hebben, begonnen aan de cursus Leermeester. Wat heb ik veel geleerd en wat zijn we goed begeleid. Super zoals Max ons heeft voorbereid op het examen. Heel erg bedankt Max 11 maart
24 March 2026
Hillie
Zuidbroek
De lessen heb ik als super prettig ervaren, Max is iemand met super veel kennis en een hele fijne manier van uitleggen. Het is best veel informatie maar heb het niet ervaren als dat het te veel was. Ook super leerzaam om nieuwe dingen te leren. Bedankt Max!
Wierd
Zuidbroek
Ontzettend goed ervaring, combinatie van theorie en praktijk waarbij de kracht ook zit in herhaling! Ik kijk op een andere manier naar het leidinggeven, leerlingen en stagiaires.
Julia
Groningen
Heel erg leerzaam. En er worden meerderen leer manieren gebruikt. Om het beste te leren.
Michiel
Ameland
Ik vond de leermeester cursus heel leerzaam. Ook fijn dat je op verschillende manieren kan leren zoals een youtube filmpje. De leraar Max heeft het allemaal goed uitgelegd en herhaald.
Amber
Nijverdal
Prettige ervaring met duidelijke uitleg door Max.
Jefflyn
Assen
De cursus was veel informatie. Maar door de manier van lesgeven door Max viel alles op zijn plek. Bepaalde punten zover herhalen dat je het begrijpt. En ook de huiswerk stof is duidelijk. Voor mij werkte de podcast heel goed.
Dennie
Zuidbroek
Ik vind Max een uitstekende cursist. Hij legt alles duidelijk uit en in klare taal, zorgt ervoor dat iedereen het begrijpt of kan begrijpen en laat genoeg ruimte over voor eventuele vragen en of extra leermomenten.
Lars van Beek
Steenwijk
In het begin veel informatie, maar uiteindelijk viel alles op zijn plek. En het lukte mij aardig goed met de vragen uiteindelijk. Bedankt Max, Sharlene Martha
sharlene Martha
Groningen
De docent heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de eindstreep gehaald kan worden! Om de twee dagen een kleine huiswerkopdracht, eigen gemaakte instructie films op YOUTUBE, podcast serie voor de theorie, en een digitale leeromgeving om de examenvragen te oefenen. Top cursus!
Cees
Groningen
Een hele duidelijke uitleg , met René die de lange theoriedagen heel dragelijk maakt.
20 February 2026
Michiel
Zutphen
Rustig, relaxte omgeving
4 February 2026
Tim
Doetinchem
Fijne lesdagen gehad en uiteindelijk mijn leermeester theorie gehaald ! René legde alles goed uit !
19 December 2025
Thijs Nieuwenhuizen
Hilversum
Peter
Heiloo
Leuk ervaring, eerste les spannend, de tweede les beter gevoel, ben blij dat ik deze opleiding heb gevolgd, top leraar Max.
Giovanni
Dongen
Een cursus die je laat inzien dat het leermeesterschap zeer zinvol is. Dankjewel Max voor de.intensieve begeleiding.
Rudy Bruins
Eindhoven
De theorie en praktijk is tijdens de cursus in meerdere delen verdeeld waardoor het als cursist goed te behappen is. Je werkt stap voor stap en op het einde komt alles bij elkaar! Ook al het materiaal extra is fijn!
Vivian swagemakers
Tilburg
Max heel fijn en rustig in zijn uitleg. Als ik het niet zou halen zou het aan mezelf liggen. Misschien 1 puntje dat het heel veel stof is in 2,5 dag cursus.
Nino
Eindhoven
1e dag was een zware dag, maar verloop van tijd begrijp je steeds meer en komt alles samen. Fijne uitleg en veel oefeningen via de app die daar bij helpen
Jordy
Heesch
Begin dacht ik echt van wow wat is dit en wilde ik stoppen. Maar na de eerste dag had ik er echt zin in en begreep ik de cursus.
Mitch
Huissen
Omdat ik graag leermeester wil worden
Joyce
Gendt
Max kan heel fijn en goed uitleggen en de cursus zelf heb ik als heel leuk ervaren.
Kevin
Helmond
Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres. Sinds 1983 biedt SHO cursussen en trainingen aan via twee verschillende trajecten: cursussen op basis van open inschrijving en Incompany cursussen op maat bij bedrijven en instellingen.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook uitstekend advies geven over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan Sociale Hygiëne, aan drank- en voedselveiligheid en aan bedrijfsveiligheid. Ons docententeam is vakkundig, gepassioneerd en betrokken en spreekt jouw taal. Samen is waar wij voor staan, samen met jou streven wij naar een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s en naar een aangenaam verblijf voor je gasten.
Hoevestein 20 E
4903SC Oosterhout nb