Laden reviews...
51 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positief beeld van de cursus Leermeester. De deelnemers waarderen de heldere uitleg en de begeleiding, evenals de afwisseling tussen theorie en praktijk. De extra materialen en praktijkvoorbeelden worden als zeer nuttig ervaren. Het geheel komt over als georganiseerd, leerzaam en inspirerend.
Ik had niet verwacht dat er zoveel uren thuisstudie in de opleidingsperiode zaten. Ik heb de manier van lesgeven zeer positief ervaren.
Peter Berkelmans - van Loon
Drunen
Ik heb de cursus als zeer fijn ervaren. Er werd duidelijk uitleg gegeven en er was voldoende tijd om vragen te stellen. Ondanks de vele lesstof was alles duidelijk.
Johan
Gilze
Duidelijke uitleg over hoe je studenten moet opleiding aan de hand van de juiste informatie
Scott
Gilze
Duidelijke uitleg , boeiend om naar te luisteren , Max weet je goed bij de les te houden. Ook de appjes die hij stuurde zorgde voor een duidelijke structuur en deadline bij het leren . Verder waren we met 6 enthousiaste cursisten.
Esther
Gilze
Veel lesstof in korte tijd, maar door de duidelijke uitleg van Max en begeleiding en materialen heel veel kunnen leren in die korte tijd.
Alex
Gilze-Rijen
Een toffe driedaagse cursus, hier veel nieuwe inzichten gekregen die helpen bij het begeleiden van leerlingen/stagiaires. Maar ook als leidinggevende richting collega’s nieuwe tools ontwikkeld
Ralph
Breda
Soms komt er een cursus voorbij waarvan je zou willen dat je deze eerder gedaan zou hebben, leermeester is absoluut een voorbeeld van zo’n cursus! Top begeleiding, heldere toepassingen, digitale leeromgeving, podcast’s, instructie films via YouTube! Ik ga zeker de vervolg cursus effectief leidinggeven doen!
Marcel
Rijen
Goede sfeer, duidelijke uitleg en prima begeleiding van de docent.
5 August 2026
Joost
Assen
Tijdens de leermeesteropleiding heb ik geleerd hoe ik leerlingen op een goede manier kan begeleiden. Ik heb meer inzicht gekregen in communicatie, het geven van feedback en het motiveren van leerlingen.
Samira
Wassenaar
Ik ben erg gemotiveerd door Max. Hij heeft het vak erg mooi weten uit te leggen. Hele duidelijke wijze van werken.
Jesse
Wassenaar
Er is veel persoonlijke aandacht voor de leercurve. Max neemt je echt mee met voorbeelden wat heel fijn is. Het is fijn dat er zoveel wordt doorgenomen. En met je gedaan wordt tijdens de les. Voor mij had er nog wel een extra dag bij gemogen om het theorie gedeelte te doen dit is toch echt wel heel moeilijk. En er is weinig schrijf ruimte in het werkboek.
Sterre Groot
S GRAVENHAGE
Super lessen gehad van Max. Goed tips en triks. En een fijne les omgeving.
Femke Colpa
Amsterdam
Ik vond dat max heel duidelijk en goed les gaf heel fijn de herinneringen die we kregen per whatsapp. De video's, waren supper duidelijk en hulpvol ik zou op deze manier zeker nog een cursus volgen ga zo door.
Marley
Kaya
Max was een goede leraar, alles helder en duidelijk uitgelegd. Veel tijd gekregen voor ontwikkeling.
Thomas
Wassenaar
Een fijne rustige manier van uitleggen en er wordt echt met jou samen gewerkt om te zorgen dat je het haalt
Niels
Den Haag
Bij deze cursus komt alles samen, de basis van effectief leidinggeven, coachen en begeleiden en beoordelen. Ik heb veel tools gehad die ik in ga zetten! Heldere en duidelijke cursus, gericht op de praktijk. Goede ondersteuning door middel van een digitale leeromgeving, You-Tube films en podcasts. Ik ga zeker de cursus praktisch en effectief leidinggeven volgen.
Chantal
Wassenaar
De uitleg van meester rene was duidelijk en hij beantwoorde de vragen persoonlijk of via de mail direct... dat is heel fijn wat het is veel, wat je in een korte tijd moet leren en doen.. Leuke ervaring, mocht ik niet gedlaagd zijn.. dan jeb ik ee zeker iets van geleerd..
2 July 2026
Patricia
Deest
De leraar zorgt voor een goede begeleiding, zodat je ze weet waar je aan toe bent, zodra je een examen ingaat. De lesmaterialen en samenvattingen die aangereikt worden helpen je goed bij het behalen van een goed resultaat.
2 July 2026
Luuk
schaijk
Waardevol, volledig toepasbaar in alle lagen van mijn bedrijf, zeker voor de omgang met GeneratieZ! Een duidelijke en effectieve manier van lesgeven, ondersteund door instructiefilms, podcasts en een digitale leerondersteuning.
29 June 2026
Cees
Capelle aan den Ijssel
Na jaren niet gestudeerd te hebben, begonnen aan de cursus Leermeester. Wat heb ik veel geleerd en wat zijn we goed begeleid. Super zoals Max ons heeft voorbereid op het examen. Heel erg bedankt Max 11 maart
24 March 2026
Hillie
Zuidbroek
De lessen heb ik als super prettig ervaren, Max is iemand met super veel kennis en een hele fijne manier van uitleggen. Het is best veel informatie maar heb het niet ervaren als dat het te veel was. Ook super leerzaam om nieuwe dingen te leren. Bedankt Max!
Wierd
Zuidbroek
Ontzettend goed ervaring, combinatie van theorie en praktijk waarbij de kracht ook zit in herhaling! Ik kijk op een andere manier naar het leidinggeven, leerlingen en stagiaires.
Julia
Groningen
Heel erg leerzaam. En er worden meerderen leer manieren gebruikt. Om het beste te leren.
Michiel
Ameland
Ik vond de leermeester cursus heel leerzaam. Ook fijn dat je op verschillende manieren kan leren zoals een youtube filmpje. De leraar Max heeft het allemaal goed uitgelegd en herhaald.
Amber
Nijverdal
Prettige ervaring met duidelijke uitleg door Max.
Jefflyn
Assen
Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres. Sinds 1983 biedt SHO cursussen en trainingen aan via twee verschillende trajecten: cursussen op basis van open inschrijving en Incompany cursussen op maat bij bedrijven en instellingen.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook uitstekend advies geven over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan Sociale Hygiëne, aan drank- en voedselveiligheid en aan bedrijfsveiligheid. Ons docententeam is vakkundig, gepassioneerd en betrokken en spreekt jouw taal. Samen is waar wij voor staan, samen met jou streven wij naar een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s en naar een aangenaam verblijf voor je gasten.
Hoevestein 20 E
4903SC Oosterhout nb