Meelevende instructeur die zich in de kandidaat kan verplaatsen
Geslaagd, fijne samen werking met felix de wan,goede instructeur die alles rustig en goed uitlegt. Gelest met een volkswagen transporter , fijner als de ford transit
Goed duidelijk
Geen tips /verbeterpunten. (Wel vaak als maestro genoemd waardoor ik na mijn geslaagde rijexamen trek had in een maestro burger van de Mc Donalds!
Een fijne en vakkundige rijinstructeur gehad Zeker aan te bevelen
Vandaag een dag cursus gehad met smits opleidingen. De cursus beviel me goed en er duidelijk vertel waar je op moeten letten en waar je je aan moet houden tijdens het deelnemen aan het verkeer.
Er wordt duidelijke en rustig uitgelegd. Ook is het fijn om in een goede auto te rijden . Toch is de vw fijner als de ford. Al met al een paar goede dagen gehad.
- Website mist een beveiligde verbinding. - De koffie kan wel beter, maar goed, ik ben te verwend ;)
Erg fijne instructeur, zeer goede uitleg.
Geen
Fijne instructeur. Relaxte uitstraling en goede uitleg.
Stuk voor stuk vakmensen met oog voor detail
Mijn exerted tweevdagen had I'm les van steff, die vond ik niet zo vakbekwaam. weinig geduld niet zo duidelijk als EDDY vim met uitleg van Verkeers situate. Tijdens examen ouwehoeren met examinator.Vond vervelend.
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen