Prima instructies van een gezellige instructeur. Veel geleerd en gelachen vandaag. B-E is binnen. Felix, bedankt. Dankzij jouw expertise fluitend door het examen heen.
Site niet duidelijk qua lesuren
De aanhangwagen had een mankement. :)
Niks op aan te merken!!
Geen
Snel en simpel mijn rijbewijs gehaalt
Fijne rijschool!
Aanpoten in de paar uurtjes die we hadden maar goed te doen.
In begin lessen van Tamara gehad. Bij aanmelden tijdens tel gesprek al gevraagd of zij Sam altijd les zou geven, daar zij ook rijles motor geeft. Nee, dat zou geen probleem geven. Uiteindelijk op basis van afzeggen rijles waar kantoor niets van wist en weinig mogelijkheden qua tijden toch over gestapt naar andere rijinstructeur. Dit was een hele, fijne, goede wissel.
Zeer goede begleiding, zeer tevreden.
Top bedijf Super goed geholpen van A t/m Z
Goede instructeur heel duidelijk
Goede rijschool, kan het iedereen aanbevelen!
Nvt
Fijn gelest een goede instructeur.
Felix is een enthousiaste instructeur. In een halve dag heb ik veel van hem geleerd en hebben we een plezierige tijd gehad. Hij wist mij goed te trainen en prima voor te bereiden op het examen. Felix heeft een goede mix van motiveren, aanmoedigen en corrigeren. Niet te soft en positieve kritiek.
Ik heb een fijne tijd gehad met pedro! Ik heb goede begeleiding gehad van hem, en ik ben meteen de eerste keer geslaagd voor mijn examen!
Iets vaker het aan en afkoppelen oefenen, een goed begin is het halve werk.
Hallo Jonne, wij nemen jouw tip voor wat betreft het aantal aan en -afkoppelen mee in ons volgende BE overleg. Veel plezier nog met jouw BE rijbewijs. Gr. Arno Smits
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen