Top Veel contact gehad met kantoor ivm dag opleiding En problemen met gezondheidsverklaring Maar oas die gisteren binnen gehad en toch nog vandaag op examen top gedaan dank aan jullie geduld inzet
Goede opleider duidelijk instructie met kennis van zaken. Goed overleg over Veranderingen in de planning. En de lessen zijn gezellig en leuk 👍
Ik kan niet echt iets bedenken.
Goede instructeurs steden me erg op me gemak
Aardige instructeur, heel vakbekwaam en ook zeer goede tips en instructies betreft het rijden.
Het document met theorie en oefenvragen mag wat beter. Document is niet heel overzichtelijk, komt niet geheel overeen met wat de instructeur vertelt en in de oefenvragen komt nog nieuwe theorie naar voren (kun je dus niet beantwoorden zonder het antwoord al gelezen te hebben). Daarnaast zou er wat concreter in kunnen staan hoe je zelf kunt oefenen ter voorbereiding en waar je op moet letten.
Fijne/lieve mensen... Goed advies... Vakmensen...
- Nieuwe motoren zijn heel fijn... als volgende mag er wel wat kleding worden vervangen. - Les niet door laten gaan als het regent tijdens een les in de schemering...
Ik heb mijn opleiding zeer positief ervaren. Eddy is een fijne instructeur met veel kennis en zich betrokken voelt bij zijn kandidaat.
Alles is prima. De inzet en betrokkenheid van de instructeur was top. Ik kan Smits opleidingen aan iedereen aanbevelen.
Super goede theorie lessen gehad van Ad Jonas! Super leraar kort maar krachtig! Zeer duidelijke en goede praktijk lessen gehad van Johan Zeldenrust zeer goed instructeur! Dankzij deze 2 mannen alles in één keer gehaald!
Altijd goed contact met instructeur en ook goed contact met het kantoor
Er werd na het (tweede) geslaagde examen niet gevraagd of er een foto gemaakt mocht worden. Ook geen kaartje gekregen. Jammer dat dit niet standaard gevraagd wordt want ik zag bij anderen leuke foto’s.
6:30 beginnen is absurt
In het verleden mijn BE rijbewijs gehaald bij Smits, omdat dit mij erg goed beviel ben ik zodoende ook weer terug gegaan voor het C rijbewijs, dit terwijl er meerdere rijscholen in de omgeving van Eindhoven gevestigd zijn. Ook deze keer is alles weer perfect verlopen qua planning en rijlessen. Instructeurs zijn erg vakbekwaam en betrokken bij de leerling. Zodoende ben ik ook deze keer meteen geslaagd!
Goede instructie en begeleiding
Geen
Hele fijne opleiding gehad. Theorie gedeelte van Ad Jonas en Maarten Cozijnse, erg veel van opgestoken en ook de examens in 1 keer gehaald. Praktijk van Johan Zeldenrust, vanuit Tiel gehad. Hele fijne instructeur, erg veel van geleerd op een prettige ontspannen manier, en ook de praktijk in 1 keer gehaald. Al met al een fijne opleiding gehad, en ik zal ook zeker terugkeren bij Smits voor mijn CE.
Hoe dan ook de 1 daagse (6uur) lessen aanbieden in 2X3uur met een dag er tussen - zeker voor "ervaren" kandidaten. Je kan dan een nacht bezinnen en opnemen, anders is het "do or die"!
Fouten in oefen examens (antwoorden) en in de boeken, maar heb ik al besproken en de reden is mij nou duidelijk. Verders alles perfect geregeld.
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen